הארי פוטר.משוב. X4

• פותח הנושא g0n
  • פורסם בתאריך

g0n

New member
הארי פוטר.משוב. X4

את האמת? לא ציפיתי לפחות או יותר מזה. דמיוני. לא יותר. הארי פוטר הפך להיות בנאלי. כן,דמבלדור יודע על כל מה שקורה בבי``ס,אבל לא יודע שמביאים את מודי עין-זועמת תחת קללה,לבי``ס,רק כדי לגזור לו את השיער. גם כן. הספרים - מתחילים להיות משעממים,וחבל. הארי פוטר צריך למות בספר השביעי. זהו. ואז,סתם ככה,היא תפיץ את הספר השמיני. יהיה טוב.

sarah

New member
אההמ אאהמ-סופילר רצח 4

טוב,קודם כל טעות... כאשר מודי בא לבית ספר כבר גזרו לו את הדיער,אז זה המתחזה שלו כן? חוץ מזה מה שמסביר את זה שדמבלדור לא יודע כלום זה...שכמו שמישהוא אומר בספר הרביעי,נראה לי רון,דמבלדור גאון אבל זה לא אומר שמכשף אפל חזק לא יוכל לעבוד עליו...אתה רואה הספר סותם בעצמו את החורים בעלילה... בכל מקרה ,כנראה זה נראה לך חרא של ספר כי...קראתה אותו בפעם הראשונה? כי אני בפעם הראשונה שקראתי אותו כבר חשבתי לעצמי כבר לעצוב את הסידרה בצד,אז עם זה ככה,תקרא אותו עוד פעמיים ונראה כבר,חוץ מזה רעיון טוב שהוא ירצח בספר השביעי,באמת...

עדיא

New member
אם כבר מדברים על חוסר התאמות

אולי שמתם לב, בספר השלישי נדמה לי, במקום אחד היה כתוב שהאגריד שלח להארי, רון והרמיוני את הספר הנושך ההוא, ובהמשך תיארו רון והרמיוני את המבט הנפחד של מוכר בחנות הספרים כשהם ביקשו 2 ספרים כאלו. למה הם היו צריכים לקנות את הספרים אם האגריד שלח להם אותם?

Padfoot

New member
אני חושבת שאתה טועה

אני אבדוק את זה שוב, אבל אם זכור לי נכון, האגריד שלח את הספר הנושך רק להארי כמתנת יום הולדת ולא לרון והרמיוני.

g0n

New member
תגובה ותשובה X4

זאת כמובן לא הפעם הראשונה שאני קורא את הארי פוטר. אבל זה נהפך ליותר ויותר צפוי. כמה כבר אפשר? דמבלדור כבר לא כזה חכם. מודי עין-זועמת,אמר בעבר (לפי ה- Penesive) דברים שמתאימים מאוד לדברים שהוא היה אומר בתור ברטי קראוץ` (ג`וניור). ג`יי קיי רולינג בעצם מנסה לעבוד על הקורא,עד לשיעמום פטאלי לאחר כמה ספרים כאלה. אמנם - מעניין לראות איך הכל מתחבר בסוף..אבל זה הכל.

למעלה