תגידו, מישהו פה מתכוון להיכנס לפורום אחרי שיצא ספר 7 באנגלית? (חוץ מאלה שקוראים אותו באנגלית.) כי אני לא יודע מה אתכם, אבל אני לא מוכן לקחת את הסיכון שמישהו יכתוב ספוילר בכותרת. (אמנם זה ימחק, אבל הנזק כבר נעשה.)
בדיוק. זה אותו הדבר.../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif
נראה לי שמי שנהנה לקרוא ספוילרים יישאר כאן ומי שחשוב לו לא לדעת ילך. לא נראה לי שדווקא הספר האחרון ישנה משהו. אני, בכל מקרה, לא אהיה כאן. למרות שעכשיו אני מודעת יותר למקורות ספויילרים נוספים (אהםחברותאהם).
לפעמים כיף לדעת דברים../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif
לפני שהם קורים או להיות בעניינים גם בלי לקרוא את הספר. פעם קראתי ספויילרים מעונה של סדרת טלוויזיה. בהתחלה זה היה נחמד, אח"כ הבנתי שזה סתם הורס. לפחות למדתי. מה טוב בלהתקלח במים קרים בחורף? יש כאלה שאוהבים (בלי קשר לבריאות, אם זה באמת בריא). מה שאני לא מבינה זה למה עד עכשיו אנשים הרשו לעצמם לקרוא ספויילרים בכיף ולקראת הספר השביעי הם יפסיקו. למה אפשר לדעת מראש שבלטריקס תרצח את סיריוס ולא שנוויל יהרוג את וולדמורט (למשל
אנשים, ענבאך התבדחה, היא מתנצלת אם היא פגעה במישהו, זו לא הייתה הכוונה. אני מחקתי את השרשור כי הוא התפתח לדיון לא רלוונטי בעל פסים לא יפים, ולדעתי אין לזה מקום בפורום.
קשור. הודעתה לא היתה מכוונת לפגוע בגרמנים אלא באדם שבחר לכתוב כך את הניק שלו וזו גם לא היתה הפואנטה של תגובתי - שהתייחסה להתנסחות המעליבה במפגיע: ..."וזה מגעיל בדיוק כמו"... וכו'. נכנס אדם חדש לפורום וקבלת הפנים שהוא זכה לקבל היתה צוננת ומזלזלת והפכה אותי, כחברה בפורום הנכבד הזה, ל"שותפה לדבר עבירה" - דבר שאיני מסכימה לו והרי שתיקה כמוה כהסכמה. (אני, אגב, תמהה מדוע המנהלות לא הגיבו). להבא אפנה בטענותי למנהלות באישי באם זו דרך ההתנהלות כאן. (ומשהבעת את דעתך על התנהגותי הבלתי הולמת בפומבי, הריני משיבה באותו האופן). מה שהכי מבדח זו העובדה שאני ציטטתי כמעט מילה במילה את שאלתה של ענבאך ובסופו של דבר הפכתי, אני, להיות הסוררת/חסרת חוש ההומור
הגושל המדובר הוא לא גולש חדש, וגם לא שמתי לב שהוא נעלב. אם הוא היה נעלב, האמיני לי שהייתי מגיבה לענבאך במסר, כי ההודעה הייתה נמחקת. לא יצאת חסרת הומור, אבל הכוונה שלך מלכתחילה לא הייתה כזו, בניגוד לזו של ענבאך, מבינה?