הארי פוטר ה -6

mישמישית

New member
הארי פוטר ה -6

לא מזמן גמרתי את הארי פוטר ה -6 (לקח לי רק 6 ימים לקרוא שלא תחשבו שרק עכשיו גמרתי אותו פשוט אני לא אוהבת להתחיל ליקרוא כשכולם קוראים אני אוהבת לקרוא כשההיתרגשות נגמרת ) אני דווקא דיי אהבתי אותו אחותי ואמא שלי פחות מה דעתכם ? נורה קיויתי שבסוף ספר הלמוד לשיקויים של הארי (הספר של הנסיך חצוי הדם )יהיה את החתימה של הנסיך ואת התאריך ומתחת לזה יהיה חתום השם - לילי פוטר ותאריך אחר לגמרי כאילו אמא של הארי היתה כל כך טובה בשיקויים בגלל שהיה לה את אותו ספר . מתי השביעי יוצא ???

ברוכה הבאה!

גם אני חושב שהספר השישי היה ממש יפה. תאריך יציאת הספר השביעי אינו ידוע =\. השתלבות נעימה

ברוכית!! ../images/Emo24.gif

השלתלבות נעימה!!
וואי את צודקת, זה היה יכול להיות סוף ממש יפה אם זה היה ככה...כנראה שרולינג חשבה אחרת
<אבל אולי זה הסוד ההוא של לילי שהיא אמרה שנגלה?> יומקסים שיהיה לך!

DoubleTrouble

New member
ברוך הבא

טוב ההודעה המאה לגבי הספר השביעי לא ממש יודעים אומרים ב 7/7/07 אבל מצד שני יש את ההודעה שהשקיעו בה זמןלמעלה מצד שמאל חחח ברוך הבא השתלבות נעימה

AnGeLiNa JoNsOn

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

אני עשיתי בדיוק כמוך, כלומר, קראתי אחרי שכל ההתרגשות ירדה, אבל לצערי זה עלה לי בגילוי פרטים חשובים, כמו זה שסנייפ הורג את דמבלדור, הארי לא ממשיך ללמוד, הארי וג'יני ביחד.
- איך הצלחת לא לגלות כלום? בכל מקרה, אני גם מאוד אהבתי את הספר והתקווה שלך נחמדה למדי. ^^ לא יודעים מתי השביעי ייצא
אגב, אני תמר בת 16 וחצי, מאיזור השרון. ספרי קצת על עצמך השתלבות נעימה!

למעלה