הארי וצ`ו

Panther

New member
הארי וצ`ו

אחרי שסדריק מת, גם אם זה היה צפוי, גם אם זה לא יפה, שמחתי. עכשיו הארי יוכל להיות עם צ`ו! אבל לא נראה לי שצ`ו תוכל להתגבר על מות החבר שלה וכבר להיות עם הארי.

Hermione G

New member
גם לדעתי לא

יקח לה זמן להתגבר.. זה יהיה חילול זכרו אם היא תתגבר עליו כבר בספר 5 ובספר 6 זו כבר תהיה השנה האחרונה שלה בהוגוורטס... וחוץ מזה לדעתי היא ממש לא מתאימה לו - אם הם יהיו ביחד זה יהיה לזמן קצר ואז הם יפרדו - הארי יהיה עם ג`יני - יש לי הרגשה כזו - צ`ו היא רק קראש היא לא אהבה אמיתיתוג`יני אהבה את הארי בהתחלה גם רק כקראש כי הוא מפורסם וזה אבל עכשיו היא למדה להכיר אותו ואיתה יכולה להיות לו אהבה אמיתי... ג`יי קיי אמרה שבספר 5 יהיה לה תפקיד יותר גדול.. אולי היא תכתוב עליה הרבה יותר והארי יהיה איתה הררבה יותר ואז הוא יבין שהיא התבגרה ושהיא כבר לא הילדה הקטנה עם הקראש עליו אלא נערה קטנה ממנו בשנה ונורא נחמדה...

מה את יודעת?

אולי דוקא הוא לא יתאהב בג`יני? הוא לא ממש נראה מעונין בה עד עכשיו... וחוץ מזה, אולי הוא עוד ימצא עוד מישהי להתאהב בה?... וחוץ מזה, אולי צ`ו כן תתאהב בו בחזרה? (למרות שזה לא נראה הגיוני) אבל בקשר למוות של סדריק, היא בטח תתגבר על זה, כי היא מוכרחה להתגבר מתישהו, וחוץ מזה, זה לא שהם היו נשואים או משהו... רק חברים, וגם לא הרבה זמן, אז למה שהיא לא תהיה חברה של אף אחד אחר חוץ מסדריק? ובקשר לתאוריית הקראש שלך, אני לא חושבת שהוא יתאהב בבית ספר בזאת שהוא גם יתחתן איתה, נכון? הוא לא צריך להיות מאוהב בה קשות בשביל להיות חבר שלה, רק דלוק. וזה מה שהוא. וזה הכל. אבל איזה מסכנה היא שסדריק מת! זה היה ממש עצוב וכמעט בכיתי!

Hermione G

New member
אלוהים ישמור! *תקראי*

איזו תוקפנות!!! מה כבר אמרתי?!?! רק אמרתי שלד-ע-ת-י הוא יהיה עם ג`יני לא אמרתי שזה בטוח ושאני י-ו-ד-ע-ת שהוא יהיה איתה רק שאני ח-ו-ש-ב-ת שהוא יהיה איתה ואת ממש לא צריכה להיות תוקפנית כזו גם אם את חושבת שאני טועה... ובקשר לקראש - ברור שלא חייבים להתחתן עם מישהו מבית הספר אבל זה אפשרי שהוא יתחתן עם מישהי מבית הספר - מולי וארתור נפגשו בהוגוורטס וגם לילי וג`ימס! ובקשר לצ`ו אם היא באמת אהבה אותו אז לד-ע-ת-י יקח לה זמן להתגבר - זה תלוי במידת האהבה אליו - הוא אהב אותה מ-א-ו-ד היא היתה הדבר הכי חשוב לו בעולם! זה תלוי אם גם בשבילה הוא היה הכי חשוב או לא... ולד-ע-ת-י (ואני מדגישה לדעתי שלא תתנפלי עלי שוב) האו לא מתאים לה... בקשר למישהי חדשה חשבתי על זה כמובן ולד-ע-ת-י או שהוא באמת יאהב מישהי חדשה או את ג`יני מבין הדמויות שהכרנו ג`יני הכי מתאימה לו לד-ע-ת-י... בסדר?

Panther

New member
מי תקף אותך?

קראתי את ההודעה שלה ולא ראיתי אף תוקפנות - אחרת הייתי מוחק את זה.

Hermione G

New member
אולי

אולי

אולי תסתכל בכותרת? כתוב שם ``מה את יודעת?`` זה לא נשמע לך דבר כזאת מזלזל להגיד? תחשוב אולי באיזה נימה משפט כזה יכול להאמר... אני חשבתי רק על אחת והיא לא נחמדה במיוחד... תסתכל טוב טוב על המשפט הזה אתה באמת רואה בו כוונה טובה של רק לסתור את דברי אבל לא להעליב או שאתה שם לב שזה כמו לזלזל בי ולהגיד ``מה את בכלל יודעת?`` היא לא רשמה בכלל אבל זו בדיוק אותו דבר...

Hermione

New member
הנה מישהי עם רגשות!

סוף סוף יש עוד מישהי שחושבת שהיה עצוב כשסדריק מת!

sarah

New member
וזה מוביל לבעיות נפשיות חמורות

כי ,אם הארי וצ`ו יהיו ביחד: הארי ירגיש רגשות אשמה על זה שסדריק מת ואחר כך גם לוקח את החברה שלו מה שיגרום להפרעות נפשיות (וגם לצ`ו כי היא כבר לקטה בטראומה קשה....בקיצור זוג שימצא דרכו לבית חולים פסיכאטרי) תודה :)

Prongs

New member
אני אגיד לכם מה בטוח...X4 (אבל לא היסטרי)

מה שבטוח זה שרון יהיה עם הרמיוני כי בספר 4 הוא מזה התאהב בה אבל לא היה מודע לזה! כמו שרולינג אמרה ``Typical boy...`` בקשר להארי ג`יני וצ`ו אני לא יודע... אני מקווה בשביל הארי שהוא יהיה עם צ`ו אבל אז מה יהיה אם ג`יני? או יותר נכון מי יהיה? נוויל? (ספר 4) או קרייוי? לא נראה לי............

למעלה