הארי ופאפרצי

• פותח הנושא losyp
  • פורסם בתאריך

losyp

New member
הארי ופאפרצי

אוקי אז לאחר שצפיתי צפייה חוזרת בAVPS עלתה לי השאלה, איך זה שהתקשורת והפאפראצי אף פעם לא הטרידו את הארי?
איפה הם היו ביום שהוא הגיע לה לקינגס קרוס בפעם הראשונה? הרי הארי סימן לאנשים אז סמל של ניצחון של האור על החושך ושל תקווה. למה לא מציינים את זה?

HassiD

New member
אני חושב שהוא היה אז עדיין סוג של מיתוס

סוג של "אלוויס פרסלי עדיין חי". אחרי הכל, הוא נעלם למשך 11 שנים, ואף אחד לא ראה אותו ולא יודע עליו כלום..
ובנוסף, גם אם בעבר הוא היה סמל ניצחון (ואנחנו באמת רואים שזה ככה אצל הרבה אנשים שהתרגשו לראות אותו בהתחלה), לא בטוח עדיין שכולם חשבו עליו ככה (וצריך לזכור שגם לפעמים יש לתקשורת אינטרסים משלה להציג דברים...)

ובכלל, ייתכן שדמבלדור הצליח להשיג איזה צו מניעה כנגד זה, כי בהתחלה באמת לא ידעו שהוא יגיע, כי זה נשמר בסוד יחסית, ואח"כ - הוא כבר היה בהוגוורטס, ובטח דמבלדור לא נתן להם להיכנס...

timetraveler900

New member
אני גם חושבת שדמבלדור מעורב

(נו, מה חדש..) ומנע מהתקשורת לעשות סביבו מהומה

אבל אני חושבת שכן ידעו שהוא עומד להגיע, אחרי הכל הוא קנה את הציוד שלו לבית הספר וכולם ראו אותו בקלחת הרותחת, זה לא משהו שאנשים לא שמעו ולא דיברו עליו בהתרגשות.

HassiD

New member
אני חושב שלא כ"כ ידעו כי...

פרט לאנשים שראו אותו בקלחת וזיהו אותו - לא צוין שכולם התלחשו סביבו כשהוא עבר בסמטת דיאגון (להבדיל מכאשר הוא מסתובב בהוגוורטס נגיד....) ואנחנו רואים שאפילו מי שרואה אותו - לא מזהה אותו מיד לפני ש"מודיעים" לו על זה... (ז"א אנחנו רואים שב"קלחת" כולם לחצו לו את היד והתרגשו והכל, אבל כשהוא היה בחנות בגדים עם דראקו - לא היה כלום...)
ככה שאני חושב שפרט לאלה שראו אותוו ב"קלחת", אף אחד לא ידע על זה יותר מידי, ובכלל לא בטוח שמישהו האמין להם (זה כמו שאנשים אומרים שהם ראו חייזרים, אז לא מאמינים להם לפני שהדבר מקבל תיקוף כלשהו מקבוצה ממש גדולה של אנשים, מהתקשורת או מהממשלה וכדו')

hollypop girl

New member
אני חושבת שזה בגלל שהוא נעלם להרבה

זמן.ואם כבר מדברים על זה אני בכלל לא מבינה מאיפה רון ידע שהוא גדל במשפחה של מוגלגים,
איפה זה פורסם ואיך? (לא נראה לי שלדמבלדור יש אינטרס לספר על זה למישהו)

"...מה שקרה שם הוא סודי ביותר..."

"...לכן, כמובן, כולם יודעים על כך." - דמבלדור ברגעיו היפים ביותר.

אוי, תראו, אני פה!

nhpiano

New member
משום מה זכור לי שהניסוח המקורי היה

"ולפיכך, באופן טבעי, כולם יודעים על כך"

אבל זה לא באמת משנה, ציטוט גדול!

ובכן, מר ניצן הבלר,

סלח לי שאני עדיין לא זוכר את הספר הראשון מילה במילה, כמוך.

"מה שקרה למטה במרתף בינך ובין

פרופסור קווירל זה סוד כמוס; לפיכך, באופן טבעי, כולם יודעים על זה."

אני אוהבת את הציטוט הזה!

שרשור של ציטוטים אוהבים, את מתכוונת?

אני בטוחה שכן. היה שרשור של סצינות אהובות ממש לפני כמה ימים, לא? או שזה היה של ציטוטים אהובים? אני לא זוכרת ><
בכל מקרה, עכשיו במקרה היה לידי את הספר הראשון, זה לא משום שרשור

אני זוכרת שיש בטגלונים שרשור של ציטוטים של פרד וג'ורג', וגם שרשור עם ציטוטים טובים של רון

hollypop girl

New member
את זה אני זוכרת, התכוונתי שרשור

של ציטוטים מעניינים (לאו דווקא משהו מצחיק כמו רון והתאומים)

אני לא זוכרת שראיתי שרשור כזה /:

יכול להיות שהיה שהיה פעם שרשור כזה אבל אני לא זוכרת שנתקלתי בו.

למעלה