הארי <=> וולדי

ogispan

New member
הארי <=> וולדי

כשוולאדי בא להרוג את הארי, הוא העביר חלק מהתכונות שלו להארי. האם יתכן שהדם של הארי (שהחייה את וולאדי) העביר חלק מהתכונות של הארי אל וולאדי? כלומר, עכשיו ולאדי מכיר ברגש האהבה... או שהוא הפך להיות טוב יותר? או כל תכונה אחרת.... נשמע הגיוני?

לא ממש.

הכוח לאהוב לא טמון בדם, או בתכונות. חוץ מזה, וולדמורט לא מסוגל לאהוב אך ורק מתוך בחירה. הוא מתעב את הכוח הזה שנוגד את כל העקרונות שלו.

meital f

New member
נכון

וגם זה שיש לוולדי את הדם של הארי רק נתן לו את ההגנה שאמא של הארי נתנה לו ליפני שהיא נירצחה

בערך...

אכן, וולדי "יימח שמו וזכרו" נהיה יותר חזק ולכן הוא רצה רק את הדם של הארי. (כל דם היה מחזיר אותו). ו..גם הוא הצליח להתגבר על החולשה שלו וזה לגעת בהארי. הוא לא קיבל שום אהבה מהארי (יצור כזה אין סיכוי שיהיה בו אהבה), ולכן דמבי ז"ל היה עצוב כשהארי סיפר לו שוולדי נגע בו והוא אמר להארי: גם על זה וולדי התגבר.

בספר הרביעי, כשוולדי קיבל גוף מחדש,

הוא יכל לגעת בהארי בלי להישרף, אז זה אומר שהוא קיבל חלק ממנו

Stinki Winki

New member
ולאדי?

קיצור של ולאדימיר?

כמו שאמרו פה.

אין מצב שוולדי יהיה קשור איכשהו בקשר האהבה. אגב, מה זה וולאדי? אני מקווה שזה בצחוק, כן?
ברוח הבע
[משום מה, לא ראיתי את הודעת ההצטרפות שלך
]

כרמל 1

New member
משהו נחמד, קשור בערך ../images/Emo3.gif

Voldemort הפוך יוצא Tromedlov, שזה מזכיר Tremendous Love, כך שההפך מוולדמורט זה אהבה עצומה, וזה הכוח שאיתו הארי ישמיד אותו

J Halliwell

New member
קודם אני מסכים עם מה שאמרו פה

שוולדי כן היה מסוגל לאהוב (לפני כל ההורק' כי עכשיו הוא כבר לא מספיק אנושי בשביל זה אז אני לא יודע אם הוא יכול לחזור אחורה ולהתחיל לאהוב) אבל כל זה לא משנה כי ראינו מה קרה בספר החמישי כשוולדמורט (ודי לקרוא לו "וולדי") ניסה להכנס לתוך הארי במשרד הקסמים----הוא לא יכול.

מה שאמרו + שאלה.

הארי באמת העביר חלק מהתכונות שלו לוולדמורט: ההגנה של אמא שלו ששכנה אצלו בדם. וולדמורט יכול לגעת בהארי, כי הוא חסין ממהגנה, אבל כמו שראינו בסוף הספר ה5 לשכון בתוכו הוא לא הצליח כי בניגוד להארי אין בו אהבה. זה העלה בי שאלה חדשה: כמו שתכונות בדמו של הארי נמצאות בדמו של וולדי, אז תכונות של דנב תולע עברן גם? (אם בכלל יש תכונות בבשר). וגם: הדנ"א של וולדמורט המחודש, מה הוא מכיל?

למעלה