האריה והאיילה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
האריה והאיילה

האריה והאיילה בכל בוקר, מתעוררת באפריקה איילה. היא יודעת שהיא חייבת לרוץ מהר יותר מהאריה המהיר ביותר, אחרת היא תסיים את חייה. בכל בוקר, מתעורר באפריקה אריה. הוא יודע שהוא חייב לרוץ מהר יותר מהאיילה האיטית ביותר, אחרת הוא ירעב למוות. לא משנה אם אתה אריה או איילה - כאשר השמש עולה, כדאי שתתחיל לרוץ... (מתוך הספר: רגעים קטנים של השראה ) ***************************** שאלה....מה עושים כשנגמר הכח לרוץ.....?

שותים רד-בול ../images/Emo151.gif

סתםםםם, מה זאת אומרת מה עושים שנגמר הכוח לרוץ? כשאין כוח נחים מכניסים הרבה אויר לריאות וממשיכים. הרי לא כל היום צריך צרוץ אחר הטרף... הורגים טורקי ונחים (
כמובן שיש גם אופציות פחות נחמדות..."תעצרו את החיים אני רוצה לרדת" אבל זה ממש לא קונץ, הקונץ הוא להמשיך ל-ח-י-ו-ת!

nutmeg

New member
בוקר אחד קם אריה

פקח את העיניים וראה באופק עדר איילות מלחכות עשב. הוא פיהק, התמתח, הסתכל על הצפרניים ואמר: "מה זה נמאס לי מאוכל מהיר!!"

וחזרה אל הקרקע| חיזר|

היה משחק מעולה אתמול של מכבי חיפה, ואנחנו החייפאים על המפה. אבל בטח לא ראיתם נכון? הייתם עסוקים במחשב.

magy

New member
מי מתעלם פורפור???????

הנה , אני כותבת לך הודעה אחרונה לפני שאני אוספת את הכוחות האחרונים שלי ונוסעת לחתונה .... שיהיה מלא פה כשאחזור.......אל תברחו......לא אחזור מאוחר... תחגגו, ........... נדבר כשאחזור....

redredole

New member
מי אומר מתעלמים?

ועכשו הפסטיבל רק יתחיל ומאחל לירוקים מחיפה את אותה ההצלחה שהיתה להפועל תל אביב בעונה שעברה. היידה חיפה.

../images/Emo13.gifתודה על התגובה,

והלוואי שיצליחו במו הפועל ת.א. ואולי יותר , למרות שאני לא כל כך מאמינה. אני שמחה שעניתם לי ולא בחרוזים.

למעלה