הארוע שלי

טל פורן

New member
הארוע שלי

לפני כמה שבועות בפורום כמה אנשים רשמו את האירועים שלהם ראיתי את זה רק אתמול לכן אני רושם על זה רק עכשיו אני צופה כבר שנה וחצי הארוע קרה שנה שעברה קיבלנו טלפון בסביבות השעה 18:00 על כך ששכנים מהבנינים ליד רואים עשן בתוך היער שנמצא סמוך לבתיהם יצאנו צוות אחד למקום שנמצא 2-3 דקות מהתחנה עוד שיצאנו מהתחנה ראינו את העשן השחור משם שאלנו את הכבאים מה האירוע ואמרו לנו סתם עשן בין העצים כשהגענו ראינו במה מדובר מצד אחד בנינים באמצע עצים אחריהם קוצים ואחריהם אזור התעשיה של חולון ילדים משועממים הדליקו את הקוצים והאש התפשטה למפעלים הסמוכים ישר דיווחנו על כך בקשר ופתחנו קו 3 צול אל מוקד האש למזלנו דבר שגילינו רק אחרי כמה ימים בין הקוצים ישנו בור פתוח שלא ידענו עליו (וזה כבר היה יכול להיגמר אחרת) אל המקום הגיעו צותים נוספים מהתחנה הראשית ומתחנת המשנה שכוללים 3 סער סולם e-one וברונטו ובנוסף הגיעו 3 רכבי סער מהבית ספר עם חניכי קורס קצינים אני חושב רכב אספקת מים מהרצליה ורכב למילוי מנפים מפתח תקוה וגם רכבי פיקוד מהתחנה שלנו-חולון ומתל אביב האש התפשטה למפעל שנקרא תשר שהוא מפעל ליומנים ולדברי דפוס ובנוסף לעוד שני מפעלים צמודים הארוע הסתיים סופית בסביבות השעה 3:00 בלילה למרות שלמחרת חזרנו לשם בגלל בעירה חוזרת אבל בקיצור היה מעייף אבל כייף

fireman

New member
הזכרת לי אירוע דומה

לפני כשנה וחצי בערך זה קרה....יש כתבות מהעיתון על האירוע הזה שמפורסמות אצלי באתר של באר שבע (השופ ליין) מה היה בדיוק... בשעה 7:30 בבוקר לערך, לאחר החלפת משמרות והקפה של הבוקר ביד קיבלנו הודעה מוקלטת ממרכז השופ ליין בבאר שבע הממוקם מול תחנת המשטרה של באר שבע... היות ואיש לא ענה לטלפון שהושאר בהודעה המוקלטת פנינו למשטרה שיראו אם יש שם משהו כי זה פשוט לחצות כביש...השוטרים אמרו שאין שם שום דבר... בכל מקרה נשלח מהתחנה רכב סער בנסיעה רגילה כאשר אחד הכבאים נוהג והשני עם הכוס קפה ביד...כשהתקרבנו למקום קרה דבר מפחיד....פיצוץ עז שלאחריו המון עשן ואש, מה שנשאר לכבאי היה לזרוק את הכוס קפה דרך החלון ללבוש מהר מעילי תקיפה ולקרוא לתגבורת בקשר....בסופו של דבר אותה הודעה מוקלטת שפעלה כנראה מדליפת הגז שהייתה במקום והייתה "ממש שום דבר" נגמרה באירוע עם 3 נפגעים כאשר מתחנת באר שבע נשפכו למקום לא פחות מ3 רכבי סער, רכב 5000 ליטר ושני רכבי אספקת מים 13000 בצירוף רכב החילוץ שהציוד שבו שימש לפריצת קיר....פשוט מאוד...שברנו קיר בשביל להכנס פנימה, על האירוע פיקד מי אם לא טפסר/מ יצחק ביטון הסגן הכי כלי במדינה

טל פורן

New member
האתר של באר שבע

fireman ניסיתי להיכנס לאתר שלך אבל אני לא מצליח להיכנס האם יש בעיה אם האתר או שזה בעיה אצלי?

fireman

New member
האתר של באר שבע

מצורפים 3 קישורים.....אחד מהם חייב לעבוד בהצלחה

טל פורן

New member
תודה

ערן תודה על הקישורים הראשון עבד למרות שהאתר עולה לאט אבל הוא אחלה אתר בכל מקרה מתי שהוא יתעדכן אז תודיע לי

בנוסף

לארוע הנ"ל הופיעו בנוסף שני כבאים מגבעתיים. מהות השריפה היתה מפעל עם המון ניירת עם מדובר באותר אירוע. והבור היה מחוץ למפעל באזוז שבו עבד טרקטור תקנו אותי עם אני טועה

טל פורן

New member
תיקון

אכן מדובר במפעל לניירת שעונה לשם תשר שהוא מפעל ליומנים הבור לא היה איפה שהטרקטור עבד אלא בצד השני בכל מקרה אם היו כבאים מגבעתיים אז תודה גם להם ולכל מי שהיה נוכח באותו אירוע

למעלה