הארה

מומי.

New member
הארה

לפני שבוע ועוד ימים כמה הרגשתי צורך, צורך עז, מין כזו כמיהה לכתוב - מעשה נועז??? ומחשבות התרוצצו אז בלב, ולא נתנו מנוח, שקט ושלווה כמים חלחלו. וכאש. בעצמותיי בוער, כסנה שלא עוכל ומנסה לא להקשיב אך זאת כבר לא אוכל. וכך מזה שבוע וקצת יושב כאן, משרבט, ומנסה להתמודד עם חרט גם עם עט. ומוזות מסביב חגות מנוח לא נותנות והרגשה של חידלון ועד לאפיסת כוחות, להתמודד מול זה האון ואז זקוק לפתרון ויושב אני המום ונפעם מול מילים הנובעות מפה ושם. והמילים זולגות בלי עצר בלי חסך ובלי כל חסר ועוד איני קולט המסר ולי שליטה אין במצב רק מתמסר לזה הכתב. טובות מראה וגם רעות ומלנכוליות - יכול להיות אך משותף להן אחד הלב, הלב ממנו הן בוקעות. פתאם ביום בהיר אחד הרגשתי הארה.. תחושה כזו, ומאורע לי מעולם עוד לא קרה. ושוב נכתב כאן איזה כתב והוא כמו ילד, ילד קט תן צ`אנס לו רק אחד.. ומדבר אני איתו הילד או הכתב ורק עצמי עונה לי פה אנחנו גוף אחד. ושוב קורא את זה הכתב אותו אינו אוהב, אך האמן לי, (משכנע את עצמי?) נולד מתוך הלב.

מימי 51

New member
מומי - אהבתי מרגש !!!

ENCORE ENCORE!! תן לכתיבתך דרור הראה רגישותך שתך מעצמך הן הכתב ואתה חד המה- איש נהדר אתה ! גמר חתימה טובה לך מגי

מומי

New member
תודה

מגי יקרה למה אין כאן סמל - נשיקה? אז אני חייב לך אחת. מומי.

שרון..ב

New member
- אל תפסיק לנסות -

לכתוב. אל תשכח לעולם, שכל דבר שיוצא מהלב והנשמה אל הנייר מבלי שיעבור צנזורה של הראש תמיד יצליח לכבוש את הקורא.

מומי

New member
תודה

שרון יקר/ה כי עדיין איננו מכירים אך למי זה אכפת כל עוד יש חברים תודה לך מקרב לב וחן וחן להמשיך - לא תלוי בי אני פשוט זורם מומי

מומי

New member
תודה

בופאלו יקר תודה לך על התגובה לי מאד היתה חשובה ובכלל - אחריך מאז הצ`יטוט כאן עוקב וסגנון כתיבתך מאד אוהב מומי

למעלה