האקר מעצבן

duke4you

New member
האקר מעצבן

נניח שאני יודע בוודאות IP מסויים שמנסה לפרוץ לי למחשב, האם אפשר ע"פ הIP לקבל פרטים מסויימים על הפורץ? הכוונה לכל פיסת מידע שרק אפשר. למשל IP 212.199.12.36 ניסה במשך חצי שעה לפרוץ לי למחשב ורציתי לדעת אם הIP נותן לי משהו או שלא ניתן לעשות שום דבר בנידון.

אנרכיה

New member
יכול להיות

תברר איזה ספק אינטרנט הוא... ואז תתקשר לשירות לקוחות שלהם ותנסה לבקש פרטים עליו תגיד שאתה רוצה להתלונן עליו במשטרה או משהו כזה... לא יודע אם יתנו לך אבל אפשר לנסות... כנראה שהוא בadsl אם האי פי שלו לא השתנה...

elllidor889

New member
אתה יכול....

אם אתה רוצה לדעת מי זה תוריד תוכנה בשם SmartWhois תכניס את האיי פי והתוכנה תגיד לך מה ה-isp שלו, תתקשר אליהם ותגיד להם את האיי פי ובאיזה שעה מדוייקת זה קרה והם כבר יטפלו בזה.. אם אתה רוצה לברר את המס´ טלפון שלו וכו´.. תתקשר ל-Isp שלו ותגיד להם שאתה איזה חברה גדולה והאיי פי הזה מנסה לפרוץ לך ואם הם לא יביאו לך פרטים עליו אתה תתבע אותם או משהו כזה....

tal_99

New member
יש פה בעיה

לפי מספר האי פי שנתת פה זה לקוח של קוי זהב אתה יכול לפי שעת הפיריצה לדעת ע"י יצירת קשר אם שרות הלקוחות של החברה לדעת מי היה מחובר אם האי פי הנוכחי למרות שכמעט בטוח שהם לא יתנו לך את שם המשתמש למרות שהם יודעים ולפי מה שניראה הוא ניסה לפרוץ לך דרך שיתוף אם יש לך כזה אבל על תתרגש אם יש לך פיירוול אז גם אם מישהו מבצע סריקת פורטים הפיירוול נותן לך התראה על נסיון פריצה

למעלה