האקס עושה קאמבק

רותם1510

New member
האקס עושה קאמבק

טוב אז כן, אני בזוגיות בערך 3 שנים פלוס מינוס. בת 18 כדי שתבינו את הרקע.. עם אותו בן זוג שהקשר איתו התחיל מייד אחרי הפרידה מהאקס.. פרידה לא רצויה כל כך אלה הכרחית. הוא רב איתי כל הזמן על הזמן שאני מבלה עם אותו חבר שלי כיום (יש לציין שאז לא הרגשתי דבר לאותו חבר הוא היה רק בגדר ידיד שחיזר אחריי קצת אך ידע היטב את מקומו). הדבר הטרגי הוא ששתיהם- האקס והחבר הנוכחי היו אז חברים הכי טובים. אבל לא על זה העניין. כבר הרבה זמן שיש לי מחסור במשהו בקשר שלי עם חבר שלי, הוא מתפקד כחבר מושלם, לא מחסיר בדבר, ובכל זאת אצלי לא כך הדברים, כלפי חוץ הכל ניראה מושלם וגם בעניו! אך אפילו המשיכה שלי אליו היא לא כמו שהייתה בעבר.. בקיצור, בזמן האחרון אני ואותו אקס משמעותי שהיה אהבתי הראשונה חזרנו לקשר שהוביל להצפת רגשות, זכרונות, ומה שלא תרם לזה היא העובדה שאותו אקס עדיין אוהב אותי ולא המשיך הלאה מאז הפרידה, כן מטורף אבל 3 שנים הוא ככה, כמובן שלא באותה עוצמה במהלך הזמן אך עם חידוש הקשר הרגש אצל שנינו גבר. כמובן שהבנתי שדבר טוב לא יצמח מהקשר הזה ולאחר ניסיונות כושלים רבים הקשר נותק מרצון הדדי של שנינו להמשיך הלאה, כל כך קשה לי בלי לדבר איתו, מעולם לא חוויתי געגוע כזה למישהו .. מה שגורם לי לתהות על טיב היחסים שלי עם הבן זוג שלי , מה זה אומר על אהבתי אליו? שעוד לפני חידוש הקשר הייתה בגדר מעורערת אצלי- מתלבטת רבות בשאלה אהבה או הרגל.. אשמח לקבל עצה מה לעשות עם שתי מערכות היחסים- הזוגית עם החבר ועם הקשר עם האקס. תודה לעונים ????

נשמע שהפרק הקודם עם האקס לא סגור בשבילך

וכנראה שגם בשבילו-כל עוד לא תסגרי את זה סופית איתו, לא תוכלי להיות לגמרי בקשר עם החבר.

ובלי קשר-תנסי להבין עם עצמך (ומוזמנת לשתף אותנו) מה חסר לך בקשר עם בן הזוג ועד כמה זה קשור לאקס.

רותם1510

New member
בהמשך דבריי

קשה לי לשים את האצבע על דבר ספציפי שחסר בקשר איתו , הוא החבר המושלם, כזה שהחברים אומרים כולם שבלעדיי הוא מרוסק, שמסתכל עליי במבטי הערצה.. חלק מאלו שהתייעצתי איתם אומרים שהוא טוב אליי מדיי וברור שלא אחד שיעזוב אותי, ובגלל זה אני נוטה לזלזל במה שהוא מעניק לי ומרשה לעצמי להרהר בקשר לאהבה שלי אליו. לא יודעת כמה זה תואם למציאות אני מודעת מאוד שזכיתי בבן זוג מדהים, ועם כל הטוב הזה מרגישה שאני כבר לא שם, מעיין תחושת מיצוי אך מפחדת לעשות צעד שאתחרט עליו כי אהבה וחברות קיימת, אך שוב אולי יותר חברות מאהבה?

גם אם כולם אומרים שהוא מושלם-זה לא אומר

שהוא באמת מושלם ומתאים לך בול, גם אם זה נראה ככה "על הנייר".

לדעתי אם את באמת רוצה להמשיך לתת לזה צ'אנס-חייבת לחתוך לגמרי כל קשר-וירטואלי או פנים מול פנים-עם האקס ולתת את כל כולך לקשר הנוכחי.

יש משהו בעייתי במה שאת מתארת

"הוא החבר המושלם, כזה שהחברים אומרים כולם שבלעדיי הוא מרוסק, שמסתכל עליי במבטי הערצה."

זה לא בן זוג...זה סמרטוט...
וכאן נמצאת הבעיה שלך
איך תנהלי מערכת יחסים עם אדם שתיאורטית יתמוטט עם כל איום דימיוני או קונקרטי על מערכת היחסים שלכם?

הוא לא תורם לך כלום,מאחר ואת כל עולמו,מאחר ואין לו חיים שלא כוללים אותך ואת מהווה את
תחביבו העיקרי,זה בעצם כמו לחיות עם עצמך

ובן הזוג הקודם...זה יענו בן זוג?לפני 3 שנים...מתי הית איתו,כשהית עובר?ברחם?
זה כמו להגיד שאת מתגעגעת לגן של רוחמה
וסביר להניח שזה מה שזה,געגועים לתקופה ולא לבן זוג

מעניין שאת מרגישה תחושת מיצוי בדיוק

כשהאקס שלך צץ לו.

גועל נפש.

בלי קשר, את כולה בת 18, את מוזמנת להיפרד משניהם או לשחק במי מהם שבא לך... לא תתחתני עם אף אחד מהם. אני יכולה להבטיח לך.

רותם1510

New member
ממש לא

התחושה הזאת הגיעה הרבה לפני שהוא צץ לו . ניתקתי את הקשר עם האקס כדי לא להיקלע למצב לא נעים, ולא תכננתי חתונה שאמרתי את זה זה היה לצורך דוגמא שבוא חושב רחוק ואני לא. כניראה לא הבנת מילה ממה שכתבתי.

או שכנראה את לא הבנת מילה ממה שאני כתבתי

לא כתבתי חתונה בגלל דברים שאת כותבת. הסאב טקסט שלי היה שמשני הנערים האלה לא יצא לך שום דבר בעתיד הרחוק, תרצי או לא תרצי, הסיכוי שזה יקרה מאוד נמוך ולפי ההתנהלות שלך הוא גם שואף לאפס.

את אמורה לנתק קשר עם אקס כי זה מה שעושים כשמסיימים מערכת יחסים ולא כדי להימנע מסיטואציות לא מתאימות.

אני באמת צריכה להסביר את עצמי בבדידים?

את אומרת שתחושת המיצוי הגיעה לפני... אני לא מאמינה לך, אבל מילא, כל עוד את מצליחה לעבוד על עצמך זה כבר משהו

פסק זמן?

שלום רב
נראה לי שאת מבולבלת וזה טבעי. אם אני מבין נכון, המערכת עם האקס הסתיימה בגיל 15?, אני צודק?. (בת 18 והמערכת יחסים הזו 3 שנים), כלומר עדיין הכל טרי, ונערה בת 15 וכנראה 14 בתחילה לא חושבת ומרגישה כמו אישה צעירה בת 18.
מה שאני מנסה לומר שאם אני צודק בתאריכים הייתי מציע לך אחת משתיים. לנתק מייד הקשר עם האקס, אלו זיכרונות שבחלקם אני מניח לא יתממשו בהווה, וחבל על השבר כרגע.
והשקיעי בזוגיות הקיימת ובדקי מה טוב ומה היית רוצה לשפר.
או, להתנתק לגמרי משניהם לתקופה, (וכאן אני שואל האם את מכירה עצמך לבד?, בלי בן זוג?), ולראות מה קורה לך. בטוח שלא נכון לעשות כרגע צעדים אימפולסיביים.

אני בטוחה שלא תרצי לקרוא את מה שאני כותבת,

אבל את צעירה, ואת צריכה להתנסות, ואם זה לא זה, ולא חשוב מה אחרים אומרים, במידה וזה לא מתאים לך, זה לא זה.

זה כייף לדעת שבשביל החבר שלי אני ה כ ל, אבל לפעמים זה לא מספיק, וככה נקרא ממה שאת כותבת.

לגבי הקשר החדש עם האקס. הייתם יחד לפני 3 שנים שבגילך זה המון זמן, אנחנו משתנים המון בתקופה הזאת, נסי לבדוק מה נכון לך, מה חשוב לך בקשר עם חבר, ולעשות את הבחירה שמתאימה לך היום.

המון בהצלחה לך

למעלה