הומו וטוב לו
New member
האקס חזר לחיי ...
( תודו שזו כותרת שמושכת תשומת לב
) ועכשיו לסיפור.. אני לא יודע אם אפשר לקרוא לו בכלל אקס כי אף פעם לא באמת היינו ביחד ... לפני כמה חודשים כתבתי כאן בפורום על מישהו שלמד איתי בכיתה והייתי מאוהב בו (ולימים הסתבר שגם הוא אהב אותי), היינו כל הזמן ביחד.. ישבנו אחד ליד השני, שלחנו מבטים מוזרים אחד לשני באמצע השיעור, היינו הולכים לבית אחד של השני, לפעמים ישנים אחד בבית של השני .. ממש חברים טובים .... באיזה שהוא שלב התחלתי לשים לב שאני מאוהב בו קשות... בהתחלה היו נסיונות הדחקה אבל הם חלפו, ומהר מאוד קלטתי שאני אוהב ת'בנאדם הזה... אבל אף פעם לא באמת העזתי להגיד לו את זה .. הסתפקתי רק בלשלוח מבטים בשיעורים (שהיו די הדדיים, אבל תמיד אמרתי ומה אם זה סתם בראש שלי .. ולכן גם לא עשיתי יותר צעדים ...) כעבור כמה חודשים נכנסתי למין דיכאון או אולי תסכול מכל המצב הזה .. לא יכולתי לחשוב על שום דבר חוץ ממנו ותסכל אותי הפחד לומר לו: אני אוהב אותך! אחרי שכבר ראיתי שהמצב שלי די מחמיר .. התחלתי להזניח את הלימודים דווקא בתקופה שאני צריך לתת את כל כולי לבגרויות ... התחלתי להיכשל בבחינות, בעבודות שהייתי צריך להגיש .. המורות לא הבינו מה עובר עליי ... ואז .. אני זוכר שיצאנו לחופשת חנוכה וידעתי שאחרי החופשה אני לא מתכוון לחזור ... הרגשתי שאני אעשה לעצמי רע אם אשאר שם .. אם אני אראה אותו בכל בוקר עם החיוך הזה שלו... ידעתי גם שזה יעלה לי בהמון חברויות אחרות אם אעזוב .. כי אני אפסיד חברים טובים נוספים שהיו לי בביה"ס ... אבל הרגשתי שאני מוכרח לעזוב.... וגם כמובן שרציתי לעשות משהו עם עצמי בעניין הלימודים .. לסיים ת'בגרויות האלה... אחרי החופשה הודעתי להורים שאני לא חוזר לביה"ס .. הם מאוד הופתעו אבל זרמו איתי .. זה המזל שלי .. שהם זורמים איתי עם כל השטיקים שלי ..... עברתי לאקסטרני ובאמת התחלתי לנסות לפתוח דף חדש .. הכרתי חברים חדשים ... אווירה שונה, צוות שונה ... הכל היה לי מוזר מאוד... לעבור פתאום מבית ספר שלמדתי בו ארבע וחצי שנים עם חברויות שכבר יצרתי לעצמי ... ובגרויות של שנה שלמה שהשארתי מאחור ... אבל הייתה לי מטרה אחת מול העיניים והיא להתנתק מאותו בחור... עברה שנה קשה ... ובאמת התחלתי להרגיש שהוא כבר מאחוריי .. שדי ירד לי ממנו (חשוב לציין שהקשר שלנו די ניתק בשנה הזאת..) אחרי שהרגשתי יותר טוב ויותר מחוזק החלטתי שאני רוצה לפגוש אותו .. התקשרתי וקבענו .. יצאנו לבית קפה בפארק ודיברנו איזה 5 שעות .. (טוב.. היה לנו פער של שנה להדביק..) הוא סיפר לי שיש לו חברה חדשה, אני סיפרתי על העבודה החדשה שלי וכו' וכו'.... לקראת סוף השיחה אמרתי לו: " ניר (שם שהמצאתי) אני הומו!" .. הוא אמר "אוקיי
..." ואז אמרתי לו את כל מה שהרגשתי כלפיו בתקופה שהייתי בביה"ס .. ותנחשו מה?...- הוא אמר לי שגם הוא הרגיש את אותם התחושות וההרגשות ושגם הוא רצה אותי.. אבל הוא פחד. בדיוק כמוני.... וזהו ... כך הסתיימה הפגישה הזאת (שהתקיימה בערך לפני שבעה חודשים ...) מאז הוא לא יצר איתי קשר וגם אני לא. לפני חודשיים בערך התחלתי לצאת עם בחור ... ותקראו לזה גורל, קארמה או אנא עארף מה.. אני מקבל טלפון מניר (שם בדוי) .. כן כן .. אותו בחור שהייתי חולה עליו התקשר אליי ... הוא סיפר לי שהוא נפרד מחברה שלו לפני כמה חודשים כי זה לא הרגיש לו נכון (נו בטח לא נכון .. אתה הומו
) הוא אמר לי שהוא רוצה להיפגש איתי, שהוא רוצה לתקן , שהוא רוצה שנהיה ביחד .... הרגשתי מבולבל.. לא בגלל שלא ידעתי אם לחזור להיות איתו או לא, כי אני כבר לא רוצה אותו.. אלא פשוט נורא נורא ריחמתי עליו.. כי הוא עבר תהליך מאוד ארוך שכל הומו עובר בצורה זו או אחרת ... הוא עבר את התהליך של הקבלה העצמית, אי ההדחקה, רצון בקשר להיות עם מישהו, והכי חשוב- גם להתוודות בפני מישהו שהוא אוהב אותו (לצורך העניין,אותי)... וממש לא רציתי להפנות אליו עורף ולהגיד לו .." צ'מע.. התגברתי עליך, אני כבר לא אוהב אותך אז ממממביי ... " בחיים לא אגיד לו דבר כזה... מצד אחד נורא רציתי להיות איתו שם, לא כדי להיות בנזוג שלו אלא פשוט להיות לידו ולעזור לו בתהליך .. אבל מצד שני היה את הבחור שהתחלתי לצאת איתו ואותו אני מאוד מאוד אוהב וידעתי שהוא לא יראה את זה בעין יפה שאני בקשר עם הבחור שפעם היה כל חיי.... החלטתי ללכת עם האהבה הנוכחית שלי ולא נפגשתי עם ניר (שם בדוי) לפני כמה זמן אני והבחור החדש נפרדנו.... ושוב הייתה לי את האפשרות להתקשר לניר ולהיפגש איתו ... אבל החלטתי לא לעשות את זה ... הגעתי למסקנה שאני לא יכול להיות איתו בתהליך שלו .. זה תהליך שכל אחד עובר עם עצמו, בדיוק כמו שאני עברתי את התהליך שלי לבד... אני מאחל לו את כל הטוב בעולם ואני כ"כ שמח בשבילו שהוא התחיל לקבל את עצמו.... אני יודע בוודאות שאני והוא זה כבר לא יקרה .. כי אני כבר לא רוצה ... אבל חברות רגילה כמו פעם אני בהחלט רוצה איתו .. ואחרי שהוא יתגבר עליי כמו שאני התגברתי עליו אני אשמח להיות איתו בקשר. אני מה זה מצטער על המגילה ... ממש לא התכוונתי שזה יהיה כזה ארוך ...
( תודו שזו כותרת שמושכת תשומת לב