"האקס המיתולוגי"

avivitosh20

New member
"האקס המיתולוגי"

שלום, אני בת 20 וחצי. לפני כשנתיים חבר שלי ואני נפרדנו לאחר שהיינו שנתיים ביחד. הפרידה היתה על איזו אי הבנה מטופשת (שאני אפילו לא זוכרת על מה), לא נפרדנו באופן רישמי. אומנם זה היה ממזמן ומאז לא היינו בקשר (נפגשנו רק פעם אחת לפני כחודש והיתה בינינו שיחת חולין קצרה מאוד). מאז יצאתי עם הרבה גברים, אבל אף אחד לא כמוהו... יותר מאשר למערכת יחסים בינינו, אני מתגעגעת אליו בתור אדם, בתור חבר טוב. וכן, אני לא אכחיש, אולי עדיין יש לי משהו מעורפל כלפיו. אולי בעצם הוא ה"אחד" ואני מפספסת את הזדמנות חיי או שבעצם הוא סתם "אקס מיתולוגי" שמעקב את חיי האהבה שלי? בבקשה, תנו לי עצות מה לעשות- האם לנסות לחזור להיות איתו בקשר....ואם לא איך אני מוציאה לי אותו מהראש? תודה לכל מי שקורא ועונה

יפשושית

New member
את יכולה

לחזור ולבדוק מה היה שם- אבל אם הסיבה שנפרדתם היתה "אי הבנה" ולא טרחתם אפילו להפרד רשמית- נראה לי שלא היה שם יותר מידי. יש סיבה לכך שאף אחד מכם לא טרח לחזור ולבדוק את העניין. מושג ה"אקס המיתולוגי" נתפס בעיני כסוג של אובססיה. קושי להרפות, לוותר להמשיך הלאה. רוב האנשים שהכרתי שהיה להם "אקס מיתולוגי" שכחו מאותו אהוב אידאלי במהירות האור ברגע שמצאו משהוא שהצליח לחדור שוב ללבם. העיניין הוא שאנשים מסויימים חייבים לחשוב על משהוא, לאהוב משהוא- כי זה סוג של בריחה מלהיות באמת לבד- ללא בן זוג. אמרת שיצאת עם הרבה אנשים- אני מתארת לעצמי שברגע שנפרדתם או סיימתם את הקשר- פתאום עלית על זה שאותו איש חביב אינו כמו האקס המיתולוגי שלך. ולמה? כי את חייבת לחשוב על משהוא! זה לא אומר שבאמת יש לך משהוא אליו, שבאמת היה שם משהוא כל כך מדהים וטוב- זה פשוט הקשר הכי יציב ומשמעותי שהיה לך ולכן מאוד קל לחזור לשם ואליו. אל תתבלבלי בין מה שהיה למה שקורה היום. אהבת את מי שהוא היה אז- לא את מי שהוא היום! זאת לפחות התאוריה שלי. את יכולה להסכים או לא להסכים איתה. אני הייתי ממליצה לך להרפות- יש סיבה לכך שהקשר נגמר. מצאי לך משהוא חדש ותצרי איתו קשר חדש וטוב יותר.

yuli c

New member
../images/Emo45.gif רציתי לענות אבל...

פשוט אין לי מה להוסיף מסכימה עם כל מילה. :)

avivitosh20

New member
תודה על התשובה

אז קודם כל תודה על התשובה....והאמת היתה תקופה (שנה וחצי בערך) שחשבתי בדיוק כמוך....אבל לאחרונה (מאז שראיתי אותו) אני נזכרת עד כמה טוב היה לנו ביחד..וכן זה היה משהו מדהים ומיוחד... והעצה שלך מצוינת אבל קל להגיד, קשה לבצע אני פשוט חייבת למצוא דרך להוציא אותו מהראש שלי-אולי פשוט אני צריכה לדבר איתו לסגור את העניין אחת ולתמיד...? או שמא זה לא הרעיון הכי טוב בעולם..?! אוף...אני כ"כ מבולבלת...

yuli c

New member
דעתי...

תראי מה שקורה פה זה שהקשר שלכם נגמר בצורה לא הכי ברורה ככה שבאיזשהו מקום נשארו בך סימני שאלה והרגשה שאולי פספסתם משהו. תראי, עבר המון זמן מאז שהתראתם, ככה שאת למעשה לא יודעת איך הוא היום ולפעמים קל להיאחז בזיכרונות מהעבר, אבל כמו שאמרת נראה לי שאת פשוט צריכה לסגור מעגל עם העבר שלך, ולהשלים איתו. לכן אני אומרת תסגרי את המעגל הזה בשבילך עצמך, לא בשבילו ולא בתקווה שאולי תחזרו או וואטאבר, אם זה דרך נכתב או שתקבעי איתו פגישה ותדברו על הדברים ותסגרו עניין אחת ולתמיד, לדעתי זה רעיון טוב כי אני מאמינה שמי שמשלים עם העבר שלו יכול להסתכל על העתיד.

avivitosh20

New member
יפה אמרת

אני מסכימה איתך במאת האחוזים......אני חושבת שזה מה שאני אעשה בסופו של דבר...אני רוצה להיות שלמה עם עצמי ולסגור את העבר אני אתקשר אליו כבר מחר ונראה מה יהיה תודה על הכל

תהילהלי

New member
אם זה הרגש כ"כ חזק ועמוק

ולא מחייב שתהיי מאוהבת להיפך אם לא מאוהבת בו, אין סיבה שלא תנסי להתקשר ולהחזיר את הקשר למצב של ידידות.

מה שאת צריכה

זה לצאת איתי .. ואם את לא מתאהבת בי תוך שעה אז זה אומר שאת מאוהבת בו.

למעלה