האקס החצוף שלי

האקס החצוף שלי

כל השנים בהן היינו נשואים, המשפחה והילדים היה הדבר האחרון שעניין אותו. נכון, הוא תמיד פירנס, אהב, התענין ובזה תם הסיפור. מי קם בלילות? אני מי קם בשבת בבוקר מוקדם? אני מי נשאר בבית עם ילדים חולים? אני מי לקח לרופאים, הסיע לחברים, דאג לשיעורים, שוחח עם הילדים והוציא מהגנים? אני. אני. אני. מי עזב את הבית עם תינוקת בת שלושה שבועות "והלך לחשוב"? הוא. ועכשיו החצוף הזה אומר, ולא בפעם הראשונה שאני אימא לא טובה. "כן, אני רואה איך את מטפלת בהם" הוא אמר. ואני יודעת בדיוק מאיפה זה בא - לא מוצא חן בעיניו שאני יוצאת, מבלה, נהנית.לא מוצא חן בעיניו שהם ישנים אצל הורי או עם בייביסיטר כשאני מקדישה זמן לחיות את חיי. חיי שלי. לא חיי כאימא של.. לו כמובן הכל מותר. אני - עדיף שאשאר בבית. אתאבל עליו, או השד יודע מה. שאלתי אותו מה בדיוק הבעיה שלו והוא ענה - יש לי בעיה רק שכרגע אני לא יכול לטפל בה. אבל אל תדאגי, בקרוב אני אטפל בזה". האם זה איום? נראה לי שכן... אני יודעת שהסיכוי שיוכל לקחת אותם ממני קלוש, אבל הידיעה שהמחשבה הזו עולה לו בראש מרתיחה אותי. חצוף!

אני חושב שהבלגה

תיהיה התשובה הכי טובה שלך אליו פשוט תתעלמי לקחת את הילדים הוא לא יכול וזה שאת מתעצבנת רק מוכיח לו שאכפת לך מה הוא אומר או חושב תבליגי וכך לא תתני לדעות שלו שום משקל בחיים שלך ובינינו אין ספק למרות שלפעמים עולה בחלק מאיתנו (הגברים) המחשבה שאנחנו יכולים לעשות זאת טוב יותר ( ליהיות אמא) זהו מקום שכמה שלא נתעקש לא נוכל לקחת ממכם אתם פשוט אימהות יותר טובות מאיתנו ולמעט מקרים קיצוניים בודדים עדיף גם ובעיקר לילדים לגדול ליד האמא ובכל מקרה סופ'ש נעים לך הגמד

שלי 9

New member
היי קרני..

חצוף ביותר האקס הזה שלך! רוצה להגיד לך כמה דברים וגם להרגיע אותך, ראשית, תמשיכי לצאת ולבלות,אין כל פסול בכך,מעבר להיותך אמא,את גם בן אדם, אני מניחה שהוא לא לוקח את הילדים וזו הסיבה שאת משאירה אותם אצל אמא או אצל בייביסיטר..קודם שימלא את חובותיו כאבא ואח"כ יבוא להטיף לך.. ,(אני עוד כעוסה מהשרשור של שגית על האקס שלה
), מעבר לזה ,את יכולה להסיר דאגה מלבך לגבי איומיו המעורפלים בכיוון של לקחת אותם ממך ,(אלו שיטות ידועות וכוחניות של אנשים שמנסים לערער את בטחונם העצמי של זולתם), אני בטוחה שאת יודעת שהוא לא יכול לקחת אותם ממך כ"כ בקלות ולכן אני נמנעת מלייגע אותך לגבי הסיבות שבגינן מוציאים ילדים מחזקת אימם, (בעבר דשו בנושא רבות כאן בפורום). שלא תיפול רוחך,! שבת שלום

תרגעי ותנשמי עמוק....

יקירתי הרי ברור לך שהוא לא ממש יכול לקחת אותם ממך. בכדי שזה יקרה את צריכה להיות אמא מזניחה ואת הרי לא. תני לו, שיתבשל במיץ של קנאתו ותמשיכי בחייך. אגב, את לא ממש חייבת לדווח לו בכל פעם שיצאת והבאת בייביסיטר.....

פשוט מאוד...../images/Emo9.gif

האקס שלך החצוף והחסר ביטחון הוא כזה קטן..(דמייני לך עד כמה..) הביטחון של האקס החצוף שלך תלוי ב"גודל" שלך.. ככל שאת תהיי "קטנה" יותר, תלותית יותר, סגורה יותר, ככה הוא ירגיש בטוח...אבל ככל שיראה אותך גודלת, עצמאית ויכולה גם בלעדיו, ורחמנא לצלן גם נהנית....עד כאן !!!... משגע אותו שאין לו על מי להרגיש גדול..אלק גדול.. יקירתי.. שימי עליו את מה שאין לך..שימי עליו פס ענקקקקקקקקק המשיכי להחזיק במושכות של חייך, רק את תנווטי ורק את תקבעי.. תראי לו בכל דרך שתרצי מי הוא, ומה בדיוק המקום שלו היום !!! היום הוא אבא של ילדייך, וככזה הוא צריך להיות הכי טוב שיש, שום דבר לא מעבר לזה. אל תתני לו לדבר איתך על הנושאים האלה, או להיכנס לזה בכלל.. דברי איתו על הילדים, וכשצריך תחתכי. תבהירי לו חד משמעית, איומים לא בבית סיפרך, ואם יגזים, את יודעת מה לעשות!!! בהצלחה

27953165

New member
חבל על האנרגיות

הוא #########האקס########זה חסר משמעות שימי לב,אקס מלשון######### עבר########

עש לילה

New member
האקס שלך

תשלחי את האקס שלך לחפש מי ינענע אותו יש לך זכות לחיים ככל אחד אחר עצם העובדה שאת משאירה את הילדים בהשגחת מבוגר אחראי אשר מכיר את הילדים והילדים אותו מראה על אחריות מצידך אין על בסיס זה שום סיבה או אפשרות לקחת את האוצרות שלך ממך רק לידיעה !!!!! על פי החוק הקיים כיום ילדים עד גיל 6 באופן אוטומטי עם אמא יתהפך העולם ( אני כאבא סובל מחוק זה אבל חוק זה חוק ) אלא אם האב הוכיח שהאם לא כשירה מבחינה גופנית/נפשית לטפל בילדים ויש סיכון לשלומם הסירי נא דאגה מליבך ותהני מפרק ב של חייך בהצלחה

למעלה