האקינן יוצא לחופשה

kirk hammet

New member
האקינן יוצא לחופשה

ככה הוא אומר , שנת חופש עם האישה והבן. השמועות היו כבר הרבה זמן באוויר ועכשיו זה רשמי. קימי רייקונן שהשנה הראה שהוא מסוגל להרבה דברים בסאובר יחליף אותו.

© DrorZi

New member
ואני מחכה ליום ראשון

מונזה מונזה.... אתר הבית של האדומים. יהיה שמח
דרור זי, אדום עולה.

kirk hammet

New member
פרארי אכן אימפריה !

ובמונזה ממשיכים לשבור שיאים ! אינשאללה שנה הבאה שומי משווה את השיא זכיות של חואן מנואל פנגיו.....

be_roo

New member
תיקון פטריוטי

כבת של ארגנטינאי אני חייבת להזדעק
המאסטרו הינו יליד ארגנטינה ולפיכך את השם Fangio מבטאים "פנחיו". שיר, שומרת מסורת

© DrorZi

New member
אני חושב שעוד יקח זמן אם אני זוכר

נכון את הסטטיסטיקה של פנחיו. אומנם יש לשומי איזה 50 ומשהו (52 אם אתם מתעקשים) נצחונות אבל לקח לו כ 160 מירוצים להגיע לזה, השיא הקודם של פרוסט (51) לקח נדמה לי כ 200 מירוצים, לעומת זאת אם זכרוני איננו מטעני פנחיו זכה בכ 50 אחוז (
) מהמירוצים בהם השתתף, מה גם שתזכרו באיזה גיל זה קרה, בגיל שנהגי מירוץ היום פורשים הוא התחיל
דרור זי, 62 בהיסטוריה.

komandatore

New member
סטרלינג מוס

הנהג הבריטי שנחשב אחד הגדולים למרות שלא זכה מעולם פאנגיו (סליחה על המבטא...)נהג עבור מספר חברות פרארי ומאזרטי למשל

komandatore

New member
המשך

FANGIO שנהג גם עבור אלפא רומיאו ומרצדס התחרה גם ב אלברטו אסקרי עוד שם גדול מאותם ימים בשנות החמישים אני מניח שניתן לראות את הדגמים האלה באתר SUPERCARS ובגלריה ההיסטוריה של פרארי ,מאזרטי וכו´ באיזה סקר בארגנטינה הוא נבחר לספורטאי המקומי הגדול בכל הזמנים- יותר ממרדונה...

רונן ג

New member
כמב דיוקים לגבי השגי הנהגים

אלאן פרוסט ניצח 51 מירוצים מתוך 199 שהשתתף ככה שהישיגו של שומאכר גבוהים בהרבה מאשר של פרוסט, פרוסט עם ממוצע של נצחון לארבעה מרוצים לערך ואילו שומאכר עם ניצחון בשלושה מירוצים לערך. חואן מנואל פאנחיו הארגנטיני ניצח 24 מירוצים מתוך 51 בהם השתתף וגם זכה בחמש אליפויות עולם, לכן הוא כנראה הנהג הגדול בכל הזמנים אם נתייחס לממוצע נצחנות שאליו כנראה לא יגיע שומאכר... גם כמו שהזכרת מקודם שהוא עשה זאת באמצע שנות ה40 לחייו שהיום היחיד שמתקרב אליו הוא ז´אן אלזי ה"צעיר" לעומתו שהוא בן 38. לשומאכר יש עוד כמה שנים טובות להתחרות די להגיע להשיגיו המופלאים של פאנחיו.

kirk hammet

New member
אם תשאלו אותי

הוא ממש לא היה עומד בכאלו הישגים היום. היום צריך כושר מעולה בשביל להיות נהג , הכוחות ג´י העצומים היו שוברים לו את הצוואר בגילו , כי עדיין - המכוניות אז היו הרבה יותר איטיות. מישהו זוכר את ההקפת ראווה שמייקל שומאכר עשה במכונית פורמולה 1 הראשונה של פרארי ? 80 קמ"ש. אבל האמת שהיא הייתה די יפה , נראתה כמו טיל בלי הקצה.

komandatore

New member
גם אז לא היה קל

הרכב היה הרבה יותר קשה לשליטה ובכלל הנהג היה צריך להחזיק את עצמו במקום ובכלל זה אף פעם לא היה דבר פשוט

komandatore

New member
אם היו סופרים מקום שני באליפות...

המצב של פרוסט היה יותר טוב כי היו לו בערך 3 כאלה שתיים מתוכם בהפרש של נקודה בערך וזה מול ניקי לאודה ואירטון סנה לא פראיירים...

komandatore

New member
איטליה- אבל לא הבית

רק מסלול שני באיטליה, בעיקרון סן מרינו גם הוא איטליה עבור האוהדים זה מסלול ביתי, אבל בעצם לפרארי יש הכי הרבה אוהדים ולכן זו לא בעיה גדולה בשבילם להרגיש בבית בכל מקום ,אותו דבר בגרמניה - הבית של שומכר הוא הבית של פרארי...

Montoya

New member
כל הכבוד לפרארי... פשוט כל הכבוד

לקראת המרוץ הביתי במונזה היום נהגי פרארי נהגו במכוניות בלי פרסומות עליהן ועם חלק קדמי בצבע שחור לאור הטרגדיה בארה"ב. מקלרן תרמו גם 10 מיליון דולר לילדי הקורבנות של גל הטרור בארה"ב.

אילן די

New member
כן אבל שומאכר הבן אלף

אמר שהוא לא מוכן להתחרות באינדיאנה, אז מבחינתי הבן אדם מחוק. שילך להתחרות מצידי עם הדגים בים.

אילן די

New member
הבהרה למי שלא שמע

בעקבות הפיגוע ב- WTC, הודיע שומאכר שהוא לא מוכן להתחרות באינדיאנה כי מבחינתו ארה"ב זה מקום מסוכן.

למעלה