האקים ויואינג מועמדים להיכל התהילה

האקים ויואינג מועמדים להיכל התהילה

מועמדים השנה גם בין היתר דניס ג'ונסון, אדריאן דנטלי, פט ריילי, דון נלסון, דיק וייטל הפרשן האגדי, ודווידסון הבעלים של דטרויט (וגם השוק, וגם הרד-וינגס או שמא קבוצה אחרת בNHL?)

OrEl74

Well-known member
מנהל
מועמדים כבדים יש השנה

אני מניח שמקומו של די.ג'י דיי בטוח השנה. לגבי אלג'ואן ויואינג אני לא בטוח, יכול להיות שיכניסו וותיקים יותר והם יחכו עוד קצת.

WorldCenter

New member
באמת אחלה רשימה

אני מאמין שהאקים בטוח יכנס, יואינג רוב הסיכויים שהשנה, הוא היה גם כוכב ענק לפני הNBA ומתחשבים בזה.. פט ריילי על המשחק או האימון? מקומו של ג'ונסון אני חושב מובטח השנה סוף סוף. דייק גם יכנס כמעט בטוח.

WorldCenter

New member
דנטלי???

איך לא ראיתי אותו, איך עדיין לא הכניסו אותו, שחקן ענק, הבעיה בקריירה שלו שתמיד היה לו חוסר מזל, זה התחיל עוד שהיה בלייקרס, ועבר בטרייד אל יוטה אני חושב ובסיום העונה הלייקרס חגגו אליפות, אח"כ היה אותו דבר בדדרויט , הוא עבר באמצע העונה אל קבוצה אחרת, ודררויט המשיכו באותה העונה וזאת שאחריה ל2 אלפויות רצופות.. היה שחקן מעולה עם ממוצעים עונתיים של 30 8 5 וקריירה של 25 נקודות למשחק.

גם מאלין, שכחתי

מאלין צעיר מדי. אבל מאלין בליגה של הגדולים? דנטלי אז עבר בשביל אגווייר ועוד משהו. הוא גם החזיק בשיא הנקודות של דטרויט עד שאייזיה עבר אותו, אם אני זוכר נכון. אבל טוב ככל שיהיה, איך מחליטים אלו שחקנים נכנסים להיכל התהילה? כאלה שלא זכו באליפות ולא היו דומיננטים בליגה, זאת אומרת. הרי לא חסרים שחקנים שקלעו הרבה נקודות.

WorldCenter

New member
לא חסר מדדים

זה מתחיל מתארים אישים למשל חמישיות של העונה וכו, עד ממוצעים של קריירה, השפעה קבוצתית, השפעה על הסביבה, תארים קבוצתיים, וזה גם חל על כל הקריירה מהתיכונים ועד סיום הקריירה.

למעלה