האפריקאי החדש.

tal901

New member
האפריקאי החדש.

מצפה לתגובות...[דרך אגב הוא בדרך לנשל]

Rea Livny

New member
תתחדש..!

הוא ממש יפה..בהצלחה איתו. מה האורך שלו כרגע?מאיפה הבאת אותו?

n g e l

New member
התמונה ממש חשוכה!

אז הבהרתי לך אותה קצת... קצת הרבה

תתחדש.

אתה מתכנן להחזיק אותו גם בבגרותו? יש לך בבית מקום לנחש שיגיע ל4-6 מטר? ולמשקל של 50-100 ק"ג?

tal901

New member
יש גם יש.

אם יש מקום לכולם אז נמצא גם לו. [אבל תודה על הדאגה] כן אני צריך שהוא יהיה בוגר.

רן333

New member
נחש יפה. איך האופי?

ככל שידוע לי, P.sebae הם בדרך כלל נחשים די רגזניים. אבל שמעתי גם על פרטים שקטים מאוד. אישית, תמיד העדפתי פיתונים בורמזיים. הם לא פחות גדולים ויפים, ובדרך כלל - הרבה יותר סימפטיים.

tal901

New member
קשה. קשה.

תראה זה אתגר, זה נחש עם אופי של פיטבול. לא הייתי ממליץ למי שלא חולה על פיתונים. הפרט הזה הוא 70-80 ס"מ [עדיין קטן ולא מזיק] קצת קופץ.. אבל מי שיודע להתעסק עם השובבים האלה נהנה מאוד. הנה הבורמזית הגדולה בבית כרגע.

naja

New member
אף פעם אני לא אבין למה זה טוב....

מילא לגדל פיתון, שאין שום סיכוי בעולם שתוכל לתת לו את התנאים הראויים לו בבגרותו כל עוד אתה גר בדירה, אבל לקחת נחש מהסוגים היותר תוקפניים ולנסות לגדל אותו? בסופו של דבר אתה תגיע למצב שיש לך מפלצת עצבנית בבית עם פוטנציאל להרוג בקלות אדם בוגר ואתה מחזיק אותה בכלוב קטן ומנקה לה כמה שפחות כדיי לא לבוא איתה במגע.

tal901

New member
טוב תשמע..

אני לא יודע איך אתה מגדל חיות או מנסה לבוא במגע יותר או פחות.... אם תסתכל על הבורמזית בתמונה יש לה כלוב כמו חצי קרוואן. אני לא יודע איך אתה יודע איזה גודל בית יש לי אבל אל תדאג יש מקום תודה לאל.. בקשר לתוקפניות: מ-ת-י שצריך לנקות משהו אם זה בייבי מילק או מרושת או קוברה[לא אצלי בבית] אני עושה את זה. לפני שתקבע עובדות בשטח, תבדוק.

naja

New member
שמח לשמוע שיש לך מקום.

לפי התמונה של הבורמזית אני בספק אם היא נמצאת בטרריום מספיק גדול, אבל אולי זה רק הקצה שלו.....(נכון שאין לו יותר מ2 מטר?) אם בתוך דירה עם 1000 בע"ח אתה תמצא מקום לאפריקאי בוגר(3 מטר על 3 זה המינימום לדעתי) אז אני אהיה מאוד מופתע.... בקשר לחיות שלי-אני בא איתן כמה שפחות במגע כי הן לא צריכות את זה והסיבה היחידה שאני נוגע בהן זה למטרת נקיון או האכלה, ותאמין לי שלא תראה אצלי טיפת ליכלוך בכלובים.

razyho

New member
לידיעתך חבוב

רן כבר גידל בורמזית ענק לפני כמה זמן רן? עשור? כך שהוא די מבין בעניינים האלו. עדיף לגדל את נחשי ישראל הלא ארסיים מאשר לגדל את הפיתונים הגדולים ועל אחת כמה האפריקאים שהם מפלצות עם פוטנציאל להרוג. הסיכויי לביית אותם קטן מאד מניסיון שהרי טיפלתי בכמה כאלה לפני 13 שנה בתצוגה.

עדיף לא לתת הצעות כאלו רזי

שלגדל נחשי ארץ ישראל זה עדיף על גידול נחשי ענק. אין שום קשר בין הדברים וגידול זוחלי ישראל זו עבירה על החוק.

naja

New member
רזי הכל טוב?

תקרא שוב את השירשור, ההודעה שלי כלל אינה מופנית לרן.... אני אמנם לא מכיר את רן אישית, אבל אין לי ספק שהוא לא חדש בתחום.... ודרך אגב, מה שאתה רושם על האפריקאים רק מחזק את הטענה שלי אם אני לא טועה.....

למעלה