האפל בדיכאון!!!!!!

מותר לי

New member
גם עכשיו? ../images/Emo8.gif

אוהבים אותך, אפלונצ'י!
אז בכלל לא איחרנו, ואפילו... קצת הקדמנו!
אתה הבא בתור... מה תרצה מתנה?

האפל

New member
מכירים את הסיטואציה?

חבר קרוב עוזב לא בגלל שלא היית חבר טוב או משהו כזה, משנה פאזה בחיים שלו, טוב במקרה הזה, הוא עוזב את הארץ, למקום עבודה...עכשיו לא רק שהוא חבר טוב שלי הוא גם מתופף בלהקה... עכשיו השורה התחתונה...אתם לא חושבים שזה אגואיסטי???? לא יודע מה עובר לי בראש, אבל מישהו מה חשבתי שכאשר מישהו עוזב ועצוב לנו בפנים, זהו רגש אגואיסטי לחלוטין...הוא חסר לך, אתה חושב כאן רק על עצמך.... לא משנה שכמובן איחלתי לו את כל ההצלחה ואני מקווה שיצליח, אבל עדיין חבר טוב עוזב....

Barvazoom

New member
נשמע הגיוני... גם אני שם...../images/Emo4.gif

החברה הכי טובה שלי עוזבת בטיסה ב 04/09.... בא לי לחנוק אותה. איך היא עושה לי את זה. איך היא עוזבת אותי פה בארץ? בלעדיה? אבל, היא טסה עם בעלה ללימודים בחו"ל. אני רוצה שיהיה להם הכי טוב. אני אתגעגעת מאוד. ודע לך שההרגשה הזו האגואיסטית היא הכי קיימת ושרירה כשאנחנו אוהבים מישהו בכל הלב... זה אגואיזם טוב כי הוא מהסוג שעובר ומתחלף בהבנה. :)

האפל

New member
את לא י ודעת מה זה R1????

טוב.....קורס מזורז באופנועים.... אופנוע מאוד חביב.....בנפח של 998 סמ"ק שוקל בערך 172 ק"ג "יבש"

האפל

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נו מעולה.... תענוג יקר אומרים שגברים ככל שהם מתבגרים, הצעצועים שלהם הופכים להיות יותר מסוכנים ויותר יקרים אתם/ן יודעים/ות מה??? אני מסכים.....

למעלה