האפיקומן עדיין מתחבא ב-
אנשים

האפיקומן עדיין מתחבא ב-../images/Emo43.gif אנשים

איפה האפיקומן של תפוז
בעשרת הימים הקרובים, נחביא מדי יום אפיקומן בפורום אקראי. גלו באיזה פורום מתחבא האפיקומן, ענו על החידה הנמצאת בפורום ואולי תזכו במארז מוצרי ספא מפנק במיוחד מתנת Spring! את כל הפרטים בנוגע לתחרות תוכלו למצוא כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=168&MessageId=128528415 והיום: יש לי 4X4 ומנוע מגרגר, אבל אני לא רכב שטח. חושבים שאתם יודעים באיזה פורום מדובר? חפשו את האפיקומן!

steelwater

New member
המפגש

טוב, חבר'ה, אני לא רוצה להרוס לכם. אם הזמן היחיד שנוח להיפגש בו הוא ב-13 אז תפגשו ב-13 ואני ממש אשתדל להגיע! אני נוסעת עם חברים שלי לקיסריה ביום שבת וזה מתוכנן להיות שלושה ימים אבל אני לא רוצה לנסוע לשלושה ימים כי יש לי המון שיעורי בית וכי אני רוצה לרואת אתכם, אז יש לי שלוש אופציות: - אני אחזור ביום ראשון בערב באוטבוס, רכבת או עם עוד אנשים באוטו שרוצים לחזור מוקדם, ואז אפשר לעשות את המפגש כרגיל ב-13 בירולשים או ת"א. - אני אחזור ביום שני בבוקר באוטבוס או רכבת או אוטו ואז אפשר להיפגש ב-13 בת"א ואז אני פשוט אגיע ישירות למפגש מקיסריה וזה יהיה די נוח. - אני אחליט להישאר עד הסוף בקיסריה או משהו, ואז אתם תפגשו בלעדיי ב-13 וזה יהיה סבבה. נראה לי בכיף שלשתי האופציות הראשונות יש יותר סיכוי לקרות, אז מה אתם אומרים?

Angelus

New member
מקובל

גם לי קפץ משהו אתמול ל-13 ואני אצטרך להיות בנתניה עד תשע (כך שבשבע אני אצטרך לצאת.. גג) אבל אני עדין צריך לברר בדיוק אם זה קורה במאת האחוזים

למעלה