האףףףףףףףףףף

ענבר 2002

New member
האףףףףףףףףףף

שלום לכווווווולם , שמי ענבר מירושלים ואני אוהבת את בתאומות אולסן אבל.... אני ממש לא חושבת שהם מושלמות אוקיי אוקי אני מודה שתמיד אני יושבת מול המראה ומנסה לעשות את אותה תסרוקת שראיתי ממש עכשיו בסרט שלהם , אבל ... ראיתם את האף שלהם ?????????????????????????????? הצילווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו הוא נראה כמו תפוח אדמה צלוי !!!!!!!!!!!!! הלווווווווווווווווווווווווו כאילו למה אף אחד בכלל לא שואל בקשר לזה או לפחות מזכיר את זה ????????? אבל אוקיי בואו נחזור למציאות ואולי עכשיו תבינו שאף אחד אבל אף אחד לא מושלם!!! צירפתי תמונה שמראה את האף תסתכלו מקרוב תראו את באף ואולי תראו ותגלו שיש לפחות אלף דברים שהם לא ניראת טוב בהם! נ.ב אני אוהבת את התאומות ממש ממש ואני חושבת ששניהן ממש יפות ( למרות האף) ושאשלי אולי קצת יותר יפה ( יש לה אולי חיוך מאולץ אבל למי אכפת?)

rahelm

New member
כן קודם כל שמת תמונה של נוף

ושנית יש להם אף מ ה מ ם!!!!!!!

תראו איזה אף מהמם יש למרי קייט!!

את אומרת שיש להן אף מגעיל?? הייתי מתה לאף כזה!!

מריקייט

New member
לענבר

1. מרי-קייט פי שתיים יותר יפה!!! 2. חחח יש להן אף מהממם היית מתה לאף כזה 3. משעממם לך? על מה את מוצאת לדבר הן ממש מהממות 4. אנחנו לא משועממים שאנחנו נדבר על האף שלהן 5. תסתכלי טוב שמת תמונה של נוף סיימתי את טיעוני צ´או

ענבר יקרה..

תראי לתאומות יש אף סולד מהמםםם..וכנראה שלך א-י-ן..ובכל מקרה..קנאה הורגת..אז אל תתני לזה להשפיע..כי בסוף זה רק יפגע בך! ח-ב-ל

למעלה