האנשים כאן

luna

New member
האנשים כאן

עם ההודעות המדהימות והחכמות שלהם, ואני שואלת את עצמי - איפה אתם לעזאזל כשאני בצ`טים? למה אתם משאירים את השטח לערסים ואנשים בני 30?

Black Star

New member
כי הם מעצבנים

כי כל האנשים האלו בצ`אטים, שאף פעם לא הבנתי מה בדיוק עובר להם בראש כשהם שולחים אותה הודעה שלושים פעם, מדברים בשגיאות כתיב ושואלים אם ``יש פה מישהי מעכו שמוצצת``.. עושים את חווית הצ`אט למאוד מאוד לא כיפית ולא נעימה. אז למה לנו להישאר במקום לא נעים? :)

AshkA_

New member
אני שונאת למצוא שם לכותרות

אני כבר בערך שנה לא נכנסת לצאטים, מחקתי את האייארסי. באיזהשהו שלב זה התחיל לשעמם אותי, לא יכולה להצביע מתי. ות`אמת, כאן יותר טוב

e-shfiyut

New member
אכן כך....

זכור לי פעם קטע שהיה לנו בקן שהייתי בכיתה ז/ח... על תרבות הצאטים האינטרנטית... זה הלך ככה... - רוצה לדבר על סקס? - כן - מה את לובשת? - כלום - גם אני - את מאוננת - כן - גם אני... - כן - אההה - אווו - אייי - אאאא - גמרתי - גם אני, ביי תגידו לי זה נראה לכם רציני.... לי לא... לירן

area 51

New member
צריכים למצוא אותנו

את צריכה למצוא אותנו, בד``כ אנחנו מתחבאים תחת ניקים יותר טובים מאשר הערסים והזקנים. למשל אם תראי hell_15m תדעי שזה איזה ערסון צעצועון מכוער כזה, אך אם תראי משהו כמו MoRpHinG או NoStReDaMuS או משהו אחר יצירתי. תדעי שגם הבן אדם מאוד סבבה לדבר איתו. ככה לפחות אני בודק.

אז רגע

הכינוי שלי בצ`אטים הוא בדרך כלל Charlotte או שארלוט מה תגיד על זה? ד``א זה על שם שארלוט פרינגל, שקט

area 51

New member
ניק חמוד

אני חושב שעם הניק הזה הייתי מתחיל לדבר איתך... זה הרבה יותר טוב מ metuka_f לא? דרך אגב, אני מתנצל על חוסר יצירתי בבחירת הניק לפורום הזה. חולשה של רגע. יש לי ניק מגניב, אבל משום מה, כל פעם שאני רוצה להחליף את הניק שלי פה זה תוקע לי את המחשב. :( לדעתי את פשוט בוחרת ניקים חרא לדבר איתם. תנסי לחפש משהו אינטילגנטי, משהו שמראה על חוכמה. זה אפשרי לדעת הרבה על בן אדם רק לפי הניק שלו.

goldy

New member
צ`ט=זמין וזול פורום=חברים ויוקרה

שמתם לב למשהו? עד שאנשים לא נכנסים לרשימה, למקום גבוה (70-75 לפחות) הם רק בקטע של להשאיר הודעות. אבל אחרי שהם חברי הרבה זמן הם מתחילים לקלוט את הראש, ואז הפורומים ממש ממש שווים, למרות שהשיחות לא רצופות. עכשיו תורידו את הפסקה הראשונה לרמה של צ`טים ותקבלו תשובה לשאלה...

היו ימים

בהם הייתי בראש הרשימה יום אחד נעלמתי עכשיו שבתי בשבוע הכנסתי 60 הודעות, לפחות 75% מהן מכילה מטרה ומסר כלשהו, אז אל תשפוט אותי על הכנסת הודעות מרובות, טיינ`יו וורי מאץ`!

MajoR_ToM

New member
עוד פעם אתה מתתחיל עם זה ?

בוא נגיד שזה לא קשור לגמרי למיספר ההודעות זה תלוי גם בזמן ובאיכות ההודעות אותךף אישית אני לא מחשיב לחבר פורום כי אני פשוט לא אוהב אותך

goldy

New member
בעסה!

בכלל לא איכפת לי ממך, אתה חדש סך-הכל אז אתה עוד פעם מתחיל עם מספר ההודעות, וכדאי שתשים לב על מה מדברים ושתציע נושאים מעניינים. דעות אישיות שלך על חברי הפורום בכלל לא מעניינות. אם אתה רוצה רק לעלות במספר ההודעות מצידי תעבור לפורומים אחרים!

Funeral Drum

New member
אתה זה שחדש, אם לא שמת לב

מייג`ור היה פה הרבה לפניך. למעשה אני הבאתי אותו, והייתי פה מהעמודים הראשונים ביותר של הפורום כפלויד. וחלאס עם פרנוית ההודעות שלך, לאף אחד לא אכפת מזה חוץ ממך. אה עוד דבר תצפה להודעה זועמת מאוד ממיג`ור (שתבטא כנראה את מה שהייתי אומר לך בעצמי, אבל אני משאיר לו את הכבוד) shut up already (NOFX) (חרא של להקה)

MajoR_ToM

New member
חה חה חה

אני נימצא בפורום הזה לפני שסבא שלך למד ``להרביץ לדולפין`` אני בפורום כבר כ4-5 חודשים אני מציא נושאי שיחה לא ראיתי אותך מעלה הודעה משלך ניראה לי אף פעם אני לא כותב את מה שאני חושב על כל חברי הפורום - רק עליך

Funeral Drum

New member
זה היה חלש...

אבל אני מקווה שגולדי קלט את הבאד וייבריישנס לכיוון שלו אני הולך להכין תה תה אמיתי כזה שעושה שיעמוד לך ואז שתהיה אימפוטנט והומו תה חזק

Funeral Drum

New member
*אתה* לא יותר טוב בזה שאתה ``חבר``

התלהבת מהקטע שאתה ``חבר פורום`` (החבר גולדי...). זה בכלל לא משנה הכמות של ההודעות שבנאדם משאיר. האיכות של ההודעות שלו תשאר אותו דבר גם אם יכתוב יותר. כנ``ל גם לגביך וגם לגבי ההודעות שלך. החבר פיונרל ti tididi titi ti-tidididi (זה ציטוט רב משמעות)

צ`אט צ`אט (פלאפון) בלה בלה בלה

פרשתי מהצ`טים מזמן, כשהייתי בת 12, בצ`אטים במירק היו אנשים מדהימים, אשכרה, אחלה אנשים שבעולם, אינטיליגנטים ומבינים במחשבים. היום כל מה שאני יכולה למצוא במירק זה ערסים שחושבים שברגע שהם יודעים פלאש אז הם האקרים אמיתיים, ובני 30 פדופילים (גם יש גרסת אייסיקיו לצ`אטים שמכילים ערסים ופדופילים, נקרא אודיגו, אם בא לכם להקרע מצחוק, זו התשובה). אבל לאחרונה היתה תקופה שהייתי בצ`אט של יואל, היה שם דיי נחמד עד שאנשים הפסיקו לפתוח שם את חדר מטאל וכאלה דברים... אולי אני אכנס יום אחד לצ`אתפוז, אין לדעת.

רותם ג

New member
צ`אטים זה משהו בשביל נואשים!

אנשים שכותבים לך בצאטים תמיד ישאלו אותי שאלה בסגנון:``יש לך חבר``? ואז אם אני עונה שיש לי אז הם שואלים אותי ``אז מה את עושה פה?`` כאילו הם עד כדי כך מטומתמים שחושבים שאני נואשת כמוהם שאני אכיר משהו למטרות של חבר או להיפגש אפילו לרוב הם חולי מין בני 100 שרוצים להעלות לעצמם את האגו ע``י כך שהם מתחילים עם משהי צעירה מהם בתכלס הם בחיים לא היו מתחילים עם משהי במציאות כי הם לגמרי חסרי בטחון!!!!

למעלה