האנטרנט מקור לתקווה?

atidih

New member
קטע תשובה מח"כ

להלן קטע תשובה מח"כ (בגלל שלא קיבלתי את רשותו כי גם לא ביקשתי, איני מציין את שמו). לתשומת לב הגולשים, אני גם מבקש מכם ואולי ביתר כשרון, לפעול בכל כיוון שנראה לכם ולקחת יוזמות ולהעלות את נושא האנרנט - אם ע"י מכתבים לח"כים או בדרך אחרת. "... חשוב שתדע שנעשית עבודת חקיקה בכנסת בכל הנוגע לאינטרנט. האינטרנט הנו כלי חדש, המתפתח כמעט מדי יום באופן מדהים ועם הזמן יהפוך לכלי מרכזי בהוויה שלנו. כמוך, אני סבור, שהאינטרנט יאפשר מערכת יחסי גומלין עם השלטון הבירוקרטי, ובכלל זה גופים ציבוריים ופרטיים שכבר היום מתקשרים עם האזרח דרך כלי זה. החזון, עליו אתה כותב, לא ירחק היום ויגיע - לא רק בגלל עבודת החקיקה בכנסת אלא ככורח שתכפה המציאות...." עד כאן ציטוט הקטע. עתידי המנחם

atidih

New member
האנטרנט מקור לתקווה?

להלן העתק מכתב ששלחתי לאיגוד האנטרנט, זה שמאגד בתוכו גם אותנו. לכבוד איגוד האנטרנט. שלום רב, זה המכתב השלישי שאני כותב לכם ואתם כאילו האדמה בלעה אתכם. אמנם, מחלת "סרבנות התשובה" מאוד שכיחה במקומותינו (אישים, מנהלי רשויות ורבים אחרים, פשוט לא עונים למכתבים - הם ושולחיהם כאילו עב"מים) אבל חשבתי שאתם מחוסנים מהמחלה ולכן זו פסחה עליכם. האנטרנט הוא מקור תקווה גם למחלות האחרות שאנו שרויים בהן (כך אני מקווה וכך צריך להיות) ולכן חשבתי שהוא יהיה חלוץ בהרבה שינויים שחיבים לחול במדינה ומי אם לא ה"אמא" שלו חייבת בכך? האנטרנט שבעתיו כתבתי לכם (המכתבים ללא תשובה כזכור), מהווה לכן מקור לתקווה ובהרבה תחומים רדומים. כך, למשל, תחום האלימות שאינו יורד מסדר היום ולשם כך אפילו הוקם פורום מיוחד ושוב, אתם שמתוקף תפקידכם (השם שלכם, לפחות), אינכם עונים למכתבים - סימני המחלה שציינתי לעיל. נזכרתי בכם בעקבות אתר שכתבתי בו בזמנו ושם חרגו מנהלים (הכוונה נוהל) שמציפים כל מצטרף לפורום. היה אחד שניבל את פיו ולא רק שמנהל אותו פורום לא מחק את נבולי הפה הנ"ל כי אם הללו נשארו כך עד כתיבת הדברים כאן אם איני טועה כי כאמור יצאתי מאותו אתר. יש כאן בעיה שקשורה כנראה לרייטינג של הפורום שכידוע הוא "מדד" ההצלחה של מנהל הפורום - יותר כותבים בו משמע הפורום יותר טוב ומי טוב אם לא מנהל הפורום?. לעניינו, לא שומעים מכם והנה אחת התוצאות. העתק לפורום עתידי המנחם

למעלה