האנוסים החדשים

barr1969

New member
האנוסים החדשים

היום קראתי את הכתבה מעיתון הארץ,חברה חילונית נתנה לי את העיתון. פתאום יש עוד אנשים שמחללים שבת ומרגישים בלב כל פעולה כזו,פתאום אני לא לבד ברוכה הבאה לי.סו"ס מקום שאפשר לצאת מהארון גם בלי כיסוי ראש ואף אחד לא יתמה.

יפה שאת מקבלת את פניך בעצמך

ועכשיו ברוכה הבאה גם ממני, ומה ז"א "סו"ס מקום שאפשר לצאת מהארון גם בלי כיסוי ראש"? חרדיות לא לובשות כיסוי ראש וחילוניות כן?

barr1969

New member
כיסוי ראש כמשל

בתוך הארון אני מרשה לעצמי להראות חילונית אבל כשאני יוצאת החוצה אני חל"ד <חרדית לכל דבר>.פה,בפורום הזה אני חושבת שמותר לי להגיד שבפסח הקרוב אני אוכל קטניות למרות שבבית אבא לא אוכלים שרויה,ואף אחד לא יחמיץ לי פנים ויקרע קריעה.

Le Fay

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה! ../images/Emo72.gif או ../images/Emo96.gif?

מזל שיש חברות חילוניות. מאיזה אזור בארץ? רק מה שאת יכולה לומר

R a c h e

New member
שלום לך וברוך בואך

את בהחלט רצויה כאן ויכולה להרגיש פה ב
אשמח להכירך יותר, מחכה לקרוא....

barr1969

New member
מרגישה כמו תלמידה חדשה בכיתה

אתם מכירים,אתם מגובשים,אתם מכינים ביחד שיעורי בית באמונה.אני רק הגעתי ולמרות שאני בד"כ לא סותמת את הפה עדיין קצת נבוכה ועוד לא יודעת מי נגד מי. מה שעשה לי את היום היתה הידיעה שאני לא המצאתי את התהליך ,והרבה אנשים מתלבטים כמוני אם לשחרר למשפחה קצת רמזוזים על מה שמרגיש בפנים או שלתת להם לחיות בלי הידיעה שהתלם שלי נסלל בעצמי,שאני לא הולכת בדרך הסלולה. רק הידיעה הזו מרגיעה. אחים שלי,תנו לי מקום ליד החלון

R a c h e

New member
יש לך מקום ב../images/Emo23.gifשל כולנו

וחוצמיזה את יכולה לבחור איפה שאת אוהבת: ליד החלון, בשורה הראשונה או בשורה האחרונה, במקום שבו ניתן לראות את כוווווולם. נתראה ב
אחרי המשמרת

spag

New member
שלום תלמידה כדשה,

אני לו טלמיד חדש בקיטה (נשארתי שלוש פעמים קיטה)
מי נגד מי?
אני נגד כולם (ונגד לה-פיי). אני החנון
של הכיתה אם לא הבנת, לה-פיי היא מלקת הכיתה
. את מוזמנת לשבת לידי, אני מעתיק במבחנים בצורה מעולה!!! ולכן המורה
אוהבת אותי מילה ברצינות: לשחרר רמזוזים למשפחה - לדעתי, חיובי. הכתה שלנו לומדת בחוץ, תחת כיפת השמים. אין חלונות, אז תרגישי חופשי להשתרע על הדשא וללעוס חפושיות
או -אם את צמחונית- שבלולים
.

barr1969

New member
רמזוזון שעורר בהלה

שיחה עם אמא שלי.מספרת לי על שירות של בזק שבהמודיע היה כתוב שהוא בתשלום. רגע,אני אומרת לה,היתה כבר הודעת הכחשה גם של מפיץ ההודעה,גם של בזק. באמת,היא אומרת, ואני סיפרתי לכל החברות בעבודה וכולן הפסיקו להשתמש בשירות. בטח,אני אומרת, אתם הדוסים מאמינים לכל מילה של המודיע. מה אמרת? אמרתי דוסים גם את דוסית,בר, לא,אמא, אני דתית. לא ,לא .את חרדית את. אתם מבינים עם מי יש לי עסק? היא כ"כ חרדה לשינוי הסטטוס שלי שלא רוצה לחשוב מה יקרה אם היא תשמע שאכלתי שרויה בפסח

ברוכה הבא למועדון

ברוכה הבאה. כאחד שחי במצב של "חרדי חיצונית" שמעתי הרבה על התופעה, אבל ממש לא זכיתי להכיר כאלה מקרוב. מוזר לי באמת מדוע אני לא פוגש אנשים כאלה, אבל נראה לי שהם מפחדים מהצל של עצמם (מהתגובה של הסביבה, בעצם).

n oy

New member
היי לך בר

ברוכה הבאה לפורומינו היקר שיהיה לך ישוב טוב. שמחים על הצטרפותך למועדון
נוי והאמר-הכלב שלי ויש תמונה לדוגמא נוי.

למעלה