האמ.

just almog

New member
האמ.

אם לא היה לכם את הדיסק השלישי,אם לא הייתם קונים אותו כבר,הייתם קונים אותו? כי המ,יש לי רק את הדיסק הראשון..והתגובות שלכם היו מאוכזבות קצת. אז המ,לקנות או לא? o_O סליחה על השאלה הדפוקה,פשוט אין לי עודף כסף אז אני שוקלת בחירות טוב טוב P:

TEENAGER1

New member
אני כן. ../images/Emo45.gif

לא יודעת למה אנשים לא אוהבים אותו. אני מאוד מאוד אוהבת אותו וחורשת עליו כל היום.

paper pieces

New member
אני ממש לא מאוכזבת מהדיסק,

מה שכן, לקחו לי כמה שמיעות להתחבר אליו ולאהוב אותו ואני אוהבת את כל השירים חוץ מאחד. אני ממש ממש ממליצה לך לנסות אותו! (פריט חובה בכל בית
) אם את לא בטוחה, את יכולה להכנס לאתר הרשמי שלו, אפשר לשמוע שם קצת מכל שיר כדי לקבל קצת מושג כללי, למרות שחייבים לשמוע הכל כדי להתאהב

paper pieces

New member
המשך...

המחיר בטוואר באמת קצת יקר.... כדאי לך לקנות בחנויות זולות יותר כמו התו השמיני או איך שלא קוראים לכל החנויות האלה :)

orbiti

New member
יש פיתרון הרבה יותר פשוט

לקנות את האלבום השני! הוא זול מאד (נדמה לי שראיתי אותו אפילו ב29 שקל), ומהווה את אחת היצירות המופלאות שנכתבו והופקו בישראל. לגבי האלבום החדש - חוץ משני שירים באמת יוצאי דופן שיש בו, האלבום נע בין שירים מיינסטרימיים וסטנדרטיים עם טקסטים בינוניים (פקק תנועה, תחרות כלבים) עד רעים (הזאב והאיילה), לקטעים לא מוזיקליים, משעממים ומביכים (כה ציפיתי ליום והגיע). הייתי ממליץ לך לקנות את האלבום רק אם באמת חשוב לך לשמוע כל מה שאביתר בנאי עושה, אבל בכל מצב אחר, קני את האלבום השני.

הטקסטים דווקא די טובים לדעתי

חוץ מהאיילה והזאב שהוא בכלל לא כתב :).. אבל לדעתי מבחינת כתיבה, אביתר לא כלכך השתנה, חוץ מזה שהוא כבר לא צורח על העולם ובוכה... ההפך, הוא די אופטימי 'שוב אני לבד כאן אני נשאר בנתיים, לקום להאמין'. המוזיקה היא די מיינסטרימית... אבל תלוי איזה סוג של מוזיקה את אוהבת (ההיא שלמעלה) , אני מכיר אנשים שלא אוהבים את הדיסק השני שלא ובמיוחד לא את הראשון אבל די אוהבים את החדש כי הוא קליט ופופי כזה.. לא יודע

A N I g M A

New member
אמ

צ'מעי, אני חושבת שכן הייתי קונה אותו, אבל לא מנסה להשוות אותו לאלבומים קודמים. זה אלבום שונה, זה מיינסטרים איך שלא מסתכלים על זה, אבל זה אלבום מצוין לדעתי, אני נהנית לשמוע אותו. לפעמים הוא קצת אומר לי מוזיקה אווירה, אבל המילים עושות את ההבדל.

matan sh

New member
לקנות! דיסק מצוין

לדעתי, הדיסק הזה טוב יותר מהדיסק הראשון (את השני אני לא מכיר, אבל שמעתי שהוא לא משהו. הרבה אלקטרוני). לדעתי הוא דווקא לא כזה מיינסטרים, ויש בו טקסטים מעולים. ממליץ בחום!

ממ :)

לדעתי מיינסטרים או לא זה לא עניין של דיעה, זה עובדתי.. יש סוג מוזיקה שהוא כרגע המיינסטרים, אביתר פשוט חי את המיינסטרים בשירים כמו 'תחרות כלבים' שמורכבים מ 'בית פזמון בית פזמון, מעבר, פזמון וסוף'... או שיר כמו 'מתנות'... אבל כן , חלק מהשירים נשארו מיוחדים בדיסק החדש.. =]

Gingerbread

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

אני ממש, אבל ממש מתביישת לומר שהוא שוכב כאן לידי (הדיסק השני, כן?
) ועדיין לא שמעתי אותו. לפי התגובות שלכם, הדבר היחידי שאני צריכה לעשות עכשיו זה לתקוע אותו במערכת ולשמוע, כי אם לא אין לי שום זכות לקרוא לעצמי חברה בפורום אביתר בנאי
אז זה מה שאני אלך לעשות.

paper pieces

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה! רק חבל שבמקום הגירסא של חלון שיש בדיסק אין את הגירסא עם ערן צור ועמיר לב, כי אני לא אוהבת את הטרנס שבסוף ממש....

למעלה