האמ,

Hii BiTcH

New member
האמ,

סתם רציתי לשתף[?] ממ,אתמול הייתי אצל נורמולוג..והוא פירש לי כמה שמות שאניבחרתי,ושיניתי ת'שם.. אזזז..בבצפר היה שואה רצינית.. שלוש תרבי מהילדים לא מוכנים לקרוא לי בשם אחר והשאר אומרים שהשם שבחרתי הוא מכוער ושם בנים ובלה |: טוף,לוחשוב ]: אע,קראו לי גנית החלפתי לאלמוג.

MikeY fReAk

New member
זה שם יפה:)../images/Emo79.gif

שם לבנים?...לא נראה לי.. אם ממש ממש תתעקשי גם הם יתרגלו. בהצלחה!

אוי, הם אידיוטים...

קודם כל, אלמוג זה שם מדהים לדעתי, והוא גם מזכיר לי חברה מאוד טובה שלי שקוראים לה, איך לא, אלמוג. ודבר שני- אם הם קוראים לך גנית במקום אלמוג פשוט תתעלמי מהם. השם שלך הוא כבר לא גנית, ואם הם צריכים לדבר איתך או רוצים לקרוא לך- שיפנו אלייך בשם שלך. באותה מידה שהם קוראים לך גנית הם יכולים לקרוא לך גם שולה רוחמה או יוספה- אבל זה לא השם שלך, ובשביל לפנות אלייך הם יצתרכו לקרוא לך אלמוג. אז כל פניה אלייך בשם הלא נכון לא תעורר ממך שום תגובה, עד שהם יקראו לך בשם שלך. לאט לאט הם יבינו.

Hii BiTcH

New member
שמעי,

הם באמת אידיוטים,אבל קשה לצפות מהם להתרגל ביום לשם שהולך איתי כבר קרוב ל15 שנים.. אוח =\ ואני הכי שונאת שאם כבר קוראים לי אלמוג אז קוראים לי בעיוות של השם [נו,כמו שהערסים אומרים כזה |: ] ואז אני נשמעת ממששש כמו בן

shiroosh999

New member
אני אישית..

חושבת שאלמוג זה שם מדהים, בניתי עליו לילדה שלי.. :) בסה"כ, הייתה לי חברה ששינתה שם, העיקרון הוא להתעקש על זה. בסה"כ שני השמות שמות מדהימים, אז די להתלונן... אז אלמוג שיהיה לך שבוע טוב...

White TigeR

New member
צ'מעי אלמוג זה שם יפה

אבל אני באופן אישי חושבת שלא כדאי לשנות שמות אבל אם זה מה שעושה אותך שמחה אז תשני

איזה מותקית.:)|ג'ירפה|

תתחדשי על השם ילדע..העיקר שאת מאושרת.. ואלה שקוראים לך גנית יכולים ללכת להזדיין..את אלמוג,לא גנית. ואלמוג זה לא שם של בנים..איזה שטויות. את יודעת כמה שנים היו אומרים לי שרוני זה שם של בנים? אז שזה התחיל להיות שם מאגניב ושאווה. בקיצור-שימי זין. את אלמוג.

למעלה