האמ..הגעתי למסקנה.. שאני לא מכירה אתכם O: XDDD אז יהיה נחמד להכיר ^____^
P papika New member 6/11/07 #1 האמ..הגעתי למסקנה.. שאני לא מכירה אתכם O: XDDD אז יהיה נחמד להכיר ^____^
L LoveYourHate New member 6/11/07 #2 אופקיטה../images/Emo6.gif קרית חיימית [מקרית חיים] עוד 8 ימים 15!!!
S Sweet Dark Life New member 7/11/07 #3 אוהו, את לא רוצה להכיר אותי... טוב נו, אילנה, למי ששכח עוד מעט בת 14 (25.12.. יום לפני ג'ארד ) נראה לי אני הכי קטנה פה.. גרה בחדרה.. עוד חור ו.. זהו [=
אוהו, את לא רוצה להכיר אותי... טוב נו, אילנה, למי ששכח עוד מעט בת 14 (25.12.. יום לפני ג'ארד ) נראה לי אני הכי קטנה פה.. גרה בחדרה.. עוד חור ו.. זהו [=
B BuddhaForScarlett New member 7/11/07 #5 אנחנו- שני, 17.5 אורנית וסתיו (my reflection) 14 מחולון ואת יכולה פשוט לבדוק בהתפקדות נובמבר הכל כתוב שם
אנחנו- שני, 17.5 אורנית וסתיו (my reflection) 14 מחולון ואת יכולה פשוט לבדוק בהתפקדות נובמבר הכל כתוב שם
I its only ma New member 7/11/07 #6 טוב נו...../images/Emo3.gif אני עדי ביום ראשון הזה בת 14... מקרית אונו... צריך עוד פרטים!?!?!?!!? נראה לי שזהו...
טוב נו...../images/Emo3.gif אני עדי ביום ראשון הזה בת 14... מקרית אונו... צריך עוד פרטים!?!?!?!!? נראה לי שזהו...
J JaredsBlackberry New member 7/11/07 #11 ../images/Emo24.gif דנה, בקרוב 15, חולון. אגב, הצטרפו באמת הרבה אנשים חדשים לפורום. אפשר לעשות עוד שרשור היכרות.
../images/Emo24.gif דנה, בקרוב 15, חולון. אגב, הצטרפו באמת הרבה אנשים חדשים לפורום. אפשר לעשות עוד שרשור היכרות.
F Fade To Black x3 New member 8/11/07 #15 מה את רוצה לדעת?../images/Emo11.gif |טון רוסי מאיים| סתם, נו D: אני מרי 16, פ"ת. ואם את חדשה תהני
M Mrs Fiona Charming New member 9/11/07 #18 ממממ../images/Emo42.gif את צריכה להגיב להודעה הראשית. ולא לאחרונה בשרשור...