האמ, האמ!

LoVe in Ron

New member
../images/Emo58.gif מה שבטוח...

יהיה הרבה הרבה אנגסט!!!!#%
והרבה עבר של פאי 33> (מה שאנחנו מחכים לו מ... הפרק הראשון של טסובאסה בעצם P:) אבל, אמ, כל הסדרה פאי רצה רק לברוח מאשורה או, אז למה פתאום כשהוא מתעורר פאי רוצה לחזור לשם? Oס" חשבתי שהוא רצה ללכת לעולמות אחרים רק כדי שאשורה או לא ימצא אותו >,> טופ למי איכפת P: אנגסט!!!#$
(אשורה או: אתה חייב לבחור!! זה אני, או הנינג'ה!! קורורין: גרר? -,- פאי: אבל מה עם סאקורהצ'אן? ;; שאורן!אמיתי: הלו תתרחק ממנה |< סאקורה: אוה, "שאורן", אתה מזכיר לי יותר מידי את שאורן ;; צ'י: צ'י גם רוצה להיות אימו! ^-^ צ'י-אימו-פאוור!)

Ayelet chan

New member
הוא ברח משם בגלל

שאשורה-או בגד בו!!!!111 ועכשיו שאשורה-או התעורר, הוא לא יזכור כלוםםםם ואז כולנוווו נלך לחפש את הנוצות של סאקורה, אשורה-או ותמרהההה!!!!!!!!1111111

Hinamori

New member
../images/Emo58.gifהממממ~

אני שמחה שהם ינחתו בסלס 3333> זה בהחלט יהיה מעניין. אני לא יכולה לחכות להרחבה על הדמות של פאי. סוף סוף ^^ ואני מניחה שכל הזמן הזה יטפטפו לנו רמיזות קטנות לעבר של פאי עם אשורה ומה שקרה ביניהם ואז יהיה קרב עם אשורה ונגלה המון דברים, ואז יהיה פלאשבק באמצע הקרב. ויהיה מזה מגניב אם הסוף השמח של טסובאסה יהיה כמו באוטנה~ אבל אני לא חושבת שזה ככה... [בכלזאת אוטנה זה גאוני ומדהים ודברים של קלאמפ... לא ממש XD לא כמו אוטנה בכל מקרה] למעשה יש לי הרגשה שיהרגו את קורופאי >_>

Ayelet chan

New member
בעיקרון... ם:

קלאמפ אמרו שלא יהיה שום פאי/קורוגאנה. ושהם לא זוג. 3: (הן גם אמרו שלטסובאסה יהיה סוף שמח. כמו שהם אמרו על RG Veda.)

Hinamori

New member
אררר, דיי הגבתי להודעה שאומרת את זה

ולמה שקלאמפ באמת יעשו פאי\קורוגאנה? בקושי הן עושות שהזוגות הסטרייטים שלהם יתנשקו

Yami no Kira

New member
אממ...

קודם כל...הסבר של הספלאש פייג' מווליום 16! ><" האשורה\פאי Oס הוו כן וקורו-פון מתחיל לדאוג עוד יותר לפאי D: ומעריצי פאי\צ'י יצוצו משום מקום ואני ינסה להשיג אקדח בכדי להשמיד אותם D: הוו כן...*מתפללת* עוד דמויות מ-RG ואדה יופיעו ;; (טאישאקו-טאן Oס) הוו כן ונמ ספויילר פיצי: הספלאש פייג' הוא שאורן וסאקורה D: מה שאומר שאולי...אבל ממש אולי...העמוד צבע יהיה קורו\פאי ;; ומאז RG ואדה אני לא מאמינה לקלאמפ << בכלל לא <<

Fay Wood

New member
טחח. ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

אם הסוף של טסובאסה יהיה כמו הסוף של RGודה.. אני אצחק. הרבה. XDD ואני לא הייתי מצפה ליותר מהרבה אנגסט ופלאשבאקים. כלומר, לפני שקראתי RGודה, חשבתי שאשורה הולך להיות דמות סופר-קשוחה שיאכל לפאי את הצורה אם הוא יימצא אותו, אבל בתכלס.. הוא איזה דמות בלי יותר מידי אישיות שלא היה יכול לשנות אפילו את הגורל של עצמו. חסר אונים כזה. x_x וקלאמפ מאכזבות אותי יותר מידי בזמן האחרון, אז אני כבר לא יודעת למה לצפות. י.י

למעלה