האמ-אמא של ...

אטיוד5

Active member
האמ-אמא של ...

שמתי לב שילדיי קוראים לשכנתי מזל ולשכנה ממול דניאלה. לעומת זאת, אע"פ שידעתי ששם שכנתי שושנה, היא תמיד היתה בשבילי האמא של נאוה. והיתה גם האמא של עודד, והאבא של יענק´לה. זכות הקיום של ההורים האלה היתה ילדיהם. היו להם שמות משל עצמם, אבל לנו, הילדים השמות האלה לא נגעו כלל וכלל. שלכם לקצת, הבן של האמא של אטיוד

magy

New member
הבן בן בן של???

כשאני כועסת על הבן הצעיר שלי.....אני אומרת לו שהוא..... בן זונה........ נכון, תמיד הייתי אמא של........עמית ועודד...... היו תקופות שהייתי אשתו של......XXX או ......"את הבת של YYY"?? או ....."את אחות של.........ZZZ"? כיום, אני סוף סוף........אני........ ולא רק ...של............

שקדי

New member
יש גם מעמד שלא מוכר לרבים..........

של הקיבוץ........לטוב ולרע מצד אחד אתה נתון תחת ביקורת מתמדת.....של כולם ומצד שני יש הרבה סולידריות.....תלוי בכל מקום ומקום והרבה אחריות הדדית.....לטוב ולרע לחלק גדול מהאנשים קשה עם זה לי פחות..................

בקיבוץ....שמעתי ....../images/Emo61.gif

יש אחריות הדדית, בגלל, שלילדים קוראים "חברה". על שם האבא.

magy

New member
אבל בקיבוץ אין

את האתר הזה שקיבלתי במייל מחונה...........אלופת המיילים ....... זוכרים את הבי-ג´ייס????? אז לפתוח רמקולים ולהתענג............

magy

New member
וגם גליקריה

לא נמצאת שם...בקיבוץ אבל פה.........כן ועדיין עם רמקולים פתוחים........

נכון, בקיבוץ אין את הבי ג´יס

אבל יש את ה- גוד-גאייס. אצלנו בקיבוץ, חגג מזכיר הקיבוץ, את הולדת בנו, הבכור. נטל את המיקרופון,ואמר לחברים: " אני מאד שמח, על הולדת בני , תודה לכוווווולכם !

magy

New member
../images/Emo3.gifPP

לא צריך להגזים.....נשארו עוד כמה אבות שיודעים .....מי האמא של הילדים שלהם.....
PP

מקרה אמיתי...

היתה בקיבוץ, כברי, חברה, בשם רחל סבוראית. דמות מאד צבעונית, שמה יצא למרחוק. רווקה, אם לשלושה, משלושה גברים שונים. הבטיחה לילדיה , שתספר להם מי אביהם, של כל אחד. אחרי, הגיעם לגיל 18...

שקדי

New member
במקרה של רחל סבוראי הענין ברור.....

כמו שהיא נראית.....נראתה אף אחד לא הסכים להיות איתה יותר מההכרח אגב.....אחת מהיחידות שהגיעה לפטרה וחזרה.....אז ובסיפוריה המתלהבים גרמה לרבים ללכת אל מותם......שם

magy

New member
דווקא היו שמועות על חדרי

רחצה......שהחברות היו מנסות לנחש מבעד לחור בקיר...... מי החבר המתרחץ....... אחת טענה שהוא בכלל לא מהמשק... השניה אמרה שהוא בכלל לא קיבוצניק והשלישית......ידעה שהוא לא תושב הארץ....... משהו כזה??????

שקדי

New member
שמועות נוסטלגיות חביבות ומעוררות ..

אני בטוח שעל שפת ימה של תל אביב או כל שפת ים אחרת לצורך הענין הענינים היו הרבה יותר תוססים............ וגם המגוון........והאמצעים.......לא ככה??????

sagol kehe

New member
בקיבוץ שהייתי זה הלך כך:

סוניה חנה וריקה מציצות למקלחת הבנים דרך חריר המראה מהמתניים ומטה.. רואים גבר מתרחץ! אומרת סוניה:"זה לא בעלי!" עונה לה חנה:"נו,שויין!זה באמת לא בעלך..." מסתכלת ריקה ועונה בביטול:"נו,אתן לא רואות שהוא בכלל לא מהקבוץ........" היה לי הכבוד להתרחץ במקלחת משותפת עד גיל די מבוגר (11) עם בנים ובכלל לא הזיז לנו הקטע עד שהחליטו שזהו,מפרידים בין המינים! מרגע זה התחילו ההצצות (עם ראי קטן ברווח שבין המקלחות.או פריסקופ מעשה בית..)והצצנו אחד לשני בהתלהבות אפילו שחודש קודם התקלחנו יחדיו. היו ימים....ולילות.

האגדה מספרת../images/Emo3.gif

מי, שהציץ ,לחור, בקיר המקלחת של הבנות, בהה בעין מן הצד השני... בשנות הששים, בקיבוץ, היו מציצים,למתנדבות הדניות. לבדוק את מי כדאי לבוא, לבקר בערב. היו מאד ליברליות הדניות. בשנים ההן, המצאת ה"גלולה", היתה במיוחד בשבילן.

magy

New member
מה זה בן?

מתנדבת בקיבוץ?????? אותי מרגיז שהן באו מחו"ל וגנבו את הבחורים.....שהעדיפו בלונדיניות.... חוץ מזה, מכ´פת לי.......... חוץ מכמה מקרים של הדבקה באיידס, בשנים האחרונות.......הכל בסדר......

עיניים

New member
../images/Emo141.gif משברי זהות,,,,,,

ככה קורה כאשר יש אמא המוכרת בעיר, ואז נקראתי "הבת של",,,, ואז, הודות לבתי הגדולה נקראתי "אמא של",,, ושוב, "אמא של" בתי השניה, ו"אשתו של הבן של מנהל הבנק", ו"אחותה של" וכן הלאה,,, וכשהכל כבר בעצם מאחורי, הבנות גדלו, ה-X שייך לעבר, והכל הראה שהנה אני מקבלת את זהותי, שוב חזרתי להיקרא "הבת של",,, כי פשוט - איש לא יודע את שמי,,, אז החלטתי לעזוב את העיר,,,,

למעלה