האמת...

levona

New member
האמת...

איפה שאתה לא הולך ואיפה שאתה לא מסתכל כולם מדברים על דבר אחד.. על פסח.. זו כמה קשה לה וההיא כמה התעייפה.. והן באו רק לרגע לנוח בצ'ט (רגע= שעה שעתיים תשע שעות).. אמרתי לעצמי.. (ככה בלב).. שזה לא בסדר שבעלי צובע (כבר שבועיים) את הסלון.. ואני מספרת לכולם ש"אנחנו" צובעים את הבית.. אז חשבתי לעצמי "למה שלא אצבע גם? למה שלא אהיה שותפה"? לקחתי לעצמי פרויקט, קטן, פעוט.. את שרותי האורחים, נשבעת, מטרים ספורים.. קטן. קפצתי אחרי העבודה לאייס.. (לא בלו- אלא אייס קנה ובנה)..
רק לקנות צבע, אמרתי לבחור הצעיר (והסיפמטי הרגיש בדומה) שיביא צבע, שאל איזה אמר יש ככה יש ככה.. אמרתי לו- "צ ב ע "... ושיהיה בתכלת.. (בא לי תכלת, תתבעו אותי)? שאל אותי תכלת כזה? כזה? כזה? והצביע על קטלוג.. אמרתי לו.. "ת כ ל ת "!!!.... שיהיה ים, נייבי, שמיים, דולפין ועמבה.. תכלת!!! כן, קפצתי רק לקנות צבע.. ויצאתי עם כסאות, שטיחונים, מזלף לעוגות, סירים סכו"מ... (היה מבצע, לא חבל? לא נקנה)? נקנה!!! בקיצור.. ברגעים אלה, לאחר שגורשתי בבושת פנים מעבודת היצירה שלי ע"י בעלי.... (תשמעו, זה לא צריך להיות כזה מסובך, צבעתי על מה שהיה, איך שהיה ועם מה שהיה... היו מדבקות, צבעתי עליהן, החרסינה נצבעה.. מצאתי קור עכביש בהתהוות.. צבעתי גם אותו.. פירורי אבק נצבעו... על הכל עברה מברשת הצבע).. מה שיופ? מה שיופ? שאני אשפשפ? נו באמת...
אני יושבת פה.. בידיים מוכתמות, בשיער תכלת.. ובגדים מוכתמים... אגב.. ראיתי בתכנית טלויזיה.. שיש דבר כזה "אבקת פיות" : על צבע טרי עושים פוווווווו.. על נצנצים וזה נדבק בצורה מ-ה-מ-מ-ת.. אז עשיתי פווו רק מסביב למראה.. אני רוצה לומר.. זה מזעזע ואני מקווה שאם אעצום עיניים - זה יעלם. זהו
בנינו.. הנשים מתלוננות שהגברים לא עוזרים להן.. בנינו...
זה הפוך... אבל ניסתי.. עובדה!!! שיהיה חג פסח שמח וכשר..

חחחחחח את מתוקה בחיי.... חחחח

נראה לי שרק נשואים יזדהו איתך .. חחחחחחחחחחחחחחחחח ממואהההההה+ חיבוקי

levona

New member
לירוש...

רוצה מכות? סתאם.. סתאם..
... עכשיו.. עונש! תקראי 1000 פעם . פעם מישהי כתבה בפורום הצ'ט (או תמיכה) או משהו כזה... שהיא לא מסתדרת עם משהו במחשב.. סיירוס החביב והנחמד ענה לה משהו בסגנון הזה: התחל ---> תכניות ----> עזרים----> צייר ---> וכו'... מה היא ענתה לו? (נו, מה)? היא ענתה לו: "אני בת"!!!

חתולהה

New member
ת כ ל ת ?????

חחחחחחחח בונבונה יא מתוקה, הרגת אותי, אבל תכלת?????? נראה לי את עדיין מושפעת מסאמר :p

Queenati

New member
אמממ תכלת? ../images/Emo12.gif

ובאשר אלינו - אנחנו לא מבזבזות אנחנו חוסכות (משפט המפתח שלי) כמו כן, הרי את יודעת שברגע שאנחנו לא עם בני הזוג - ההספק שלהם יותר טוב (פחות מציקות להם) כך שהם מעדיפים שנצא לקנות (ו"לחסוך" כמובן
) אבל עדיין לא הבנו למה תכלת?1@#!#@!

levona

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif...ואני עוד..

חשבתי לבוא למצוא פירגון במי שיבינו אותי הכי טוב (הנשים) טוב לא תכלת נו.. יצא כחול ש.. ששש... שומ'ילה
(יש דלת, והיא סגורה, ואני בת יענה - אם אני לא רואה, זה לא קיים)!!! (סתאם.. בחיי יצא מהמם- אני ככ מתפעמת מעבודת היצירה שלי שאני חושבת לצלם ולשים בתור תמונה בכרטיס שלי)..

levona

New member
ארתור...

עוד פעם אחת אני רואה אותך בהודעות שלי אני דופקת לך כאלה מכות שמעת? מי מי
אוהבת'ך יותר ממני? חג שמח
תותון

X ר ת ו ר

New member
חג שמח ../images/Emo8.gif

אני ולבונה סגרנו סולחה פעם במסנגר,אני שובר את השתיקה........ !

למעלה