האמת...

האמת...../images/Emo58.gif

שאני דווקא מרוצה עם כל מיש היא הרגה....אני לא חושב שהסוף היה מרגיש אותו דבר ללא כל אלו שמתו (ואני מדבר גם על טונקס ולופין), הסוף לדעתי היה קיטשי ומגעיל, ועם המוות של הדמויות האלה, זה סוף טוב אבל בשביל הסוף הזה היה צריך להקריב אנשים! כלומר תחשבו על זה - עכשיו למשפחת וויזלי יהיו חיים ללא מלחמות, ללא מאבקים וכו', אבל כל החיים האלה יהיו ללא פרד! - זה מרגש לחשוב על זה, זה מרגש לחשוב על זה שלופין וטונקס הקריבו את חייהם למען חיים טובים יותר לבנם, שדובי, שעשה כל מה שהוא יכל לעשות כדי לעזור להארי, הקריב את החיים שלו לחיים יותר טובים, כנ"ל גם מודי. המוות של סנייפ היה, אך ורק בגלל שסנייפ הוא דמות טראגית, וסופה של דמות טראגית זה מוות. המוות של הדוויג, נועד כדי לסמל את סיומה של התמימות. אני גם מאוד שמח שבלטריקס מתה, אחרי כל מה שהכלבה הזאת עשתה, הגיעה לה למות! מולי יצאה מלכה!

Ronis13

New member
מסכים בסך הכל ../images/Emo58.gif

עדיף את הסיומת הזו ואת ההרוגים האלה מאשר שהיא היתה הורגת את רון או הרמיוני. ובקשר לאפילוג או הסוף, אני לא יודע למה אתה ממש לא אוהב אותו ואומר שזה קיטצ'י, בעיניי זו הדרך הטובה ביותר לסיים ספר כזה, בצורה שמחה ובידיעה שהכל הסתדר בסוף. כשקראתי את הסוף ממש היה לי חיוך על הפנים.

you know who16

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

אני גם אהבתי את האפילוג..הוא לא היה כ-ז-ה קיטשי וגם אם כן אף אחד לא מת עדיין מקצת דברים קלישאתיים\דביקים\חמודים\ דיסני סטייל D: האפילוג נתן סגירה הוגנת לספר והשלוש מילים האחרונות מילים שסגרו מבחינתי את הספר. ALL WAS WELL. ***כי אופטמיות זו לא מילה גסה=]****

Ronis13

New member
אני אהבתי ../images/Emo58.gif

לא רק את השלוש מילים האחרונות, אלא את כל המשפט האחרון.

you know who16

New member
חח גמני../images/Emo58.gif

רק שנתתי לחברה את הספר ואני לא זוכרת את כל המשפט=\

Ronis13

New member
המשפט אמר ../images/Emo58.gif

שהצלקת לא כאבה לו כבר 19 שנה, הכל היה טוב.

למעלה