האמת שמתחת....

LunasRoze

New member
האמת שמתחת....

לא לשרשר אותי להודעות אחרות תודה! האמת שמתחת רוכן הוא מעליה חונק את נשמתה טוען שאותה הוא אוהב אך בליבו מרמה. שוכבת היא מתחת מתאנקת מכאב צורחת היא בשקט בעוד הוא את נפשה רומס. וכך עוברים הימים שבה הוא מתעלל את כבודה משפיל ואת נשמתה הורס ואין איש שישמע ולא יהיה נס. כשליבה נדם לבסוף ונשמתה פרחה נתנה לו לרכון מעליה בפעם האחרונה. לפתע מבין שדיה סכין שלפה ופילחה בחטף את חזהו לתוך תוכו חפרה. הציצה לו פנימה לבדוק האם יש לו לב שדמו לפיה נוטף. התבררה האמת המרה. אינו הוא איש עם בעיות אך פשוט בן אדם רע. עצוב פשוט לדעת שליבה שידע רק אהבה. היום רק לשנוא למד ולאחל מוות לאומלל שהרס את ליבה. יושבת על גופתו בחיוך מלקקת את דמו כי כך יעשה לאדם שרוע וריקבון בנפשו ואיש לא יבוא אליו לעזרה. ושם מתחת שוכבת האמת המרה.

LunasRoze

New member
אהבה זאת סתם מילה

אהבה זאת סתם מילה > > מאלפי רסיסים שהיו פעם ליבי > נותר חלל שחור וריק , משום > שאת ליבי רכש השטן ואותו הוא חילל > > וכעת נותר רק חור שחור > ורגש בו כמעט ואין > ויש הטוענים שעדיף לאהוב ולאבד > אך טענה זו אינה האמת . > > אהבה זאת סתם מילה > וערך בה אין מבעד > שפתותיו של השטן ובידיו הלב > שבמו ידיו חילל. > > מסתכל הוא בשמחה > מתמוגג הוא מאושר > כי פעם הייתה ילדה טהורה > שליבה היה מלא אהבה > אה אבוי למסכנה > בשטן התאהבה > ואהבת הלב חוללה והתרסקה > ובידיו של השטן ליבה נדם והשתתק. > > הייתי פעם ילדה טהורה > והיום הנני רק קליפה יפה > יותר יפה מאשר שהיה לי פעם לב > כבד הוא המחיר ששילמתי > ורגש בי כבר אין. > > עכשיו אני מבינה אהבה זאת סתם מילה! לונה

מילים חזקות

אהבתי. הרבה עוצמה. מסמרר שיער. יש לך את זה בגדול באמת. כמו שצריך עלי והצליחי.

LunasRoze

New member
תודה על התגובות

מקווה שלא הפחדתי אתכם יותר מידי חחחחחחחחחחחחח

LunasRoze

New member
היה או לא היה

לאחר הדרמות והתקריות הילדה הקטנה נשארה בעיר הגדולה והשטן חזר למעורתו בחזרה אלפי הרסיסים התאחדו להם יחדיו ולא מעט מלאכים מהללים באוזניה מילים יפות נושקים לה רכות חובקים אותה קרוב רוצים הם להתקרב אך לא יכולים. השטן אינו רצוי כאן יותר ואין דרך חזרה . בים היא טבלה נקיה היא יצאה ולפניה דרך חדשה. העבר נשאר מאחור כחור שחור כסיוט רע והשטן הוא היחיד שחזר עם זנבו בין הרגליים חזרה למעורה. אני יושבת ותוהה היה או לא היה ?!?!?!?! לונה

הקפצהההההההההההההה

הקפצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אלירז אבוטבול

אורטל כפרעלייך אני אוהב אותךךך

למעלה