האמת על תיקשורים

• פותח הנושא drall
  • פורסם בתאריך

drall

New member
האמת על תיקשורים

אולי זה לא קשור כל כך לנושא , אבל חשבתי שמן הראוי לספר את זה. כידוע לכם בוודאי , בשנים האחרונות יש מן כזו אופנה של אנשים שמתאספים באיזה מקום ושם הם מקשיבים למישהו שעוצם עיניים ומדבר בקול מוזר , מתוך המחשבה שיש איזו ישות רוחנית שמדברת דרכו. לתופעה הזאת קוראים "תקשור" ולאנשים שהישויות מדברות דרכם קוראים מתקשרים. חלק מהישויות האלו הפכו להיות די מפורסמות ואת הדברים שהן אמרו הוציאו בתור ספרים. לדוגמא קריון , סת, לזריס ועוד ועוד. רק כדי להמחיש את העניין אני אציין שלפני שנתיים מכרו כרטיסים לתקשור של קריון בארץ וכל כרטיס עלה ארבע מאות שקל. היו מאות אנשים שהגיעו וקנו. טוב , אז מה יש בעסק חוץ מהרבה כסף? זה סיפור מעניין. ובכן לפני עשרת אלפים שנה היה היתה יבשת בשם אטלנטיס. ביבשת הזאת התפתחה תרבות רוחנית, וזה אומר שהחיים שם לא התבססו על מכונות ומבנים חומריים כמו התרבות שלנו אלא על כל מיני דברים סמויים מהעין שלא התקיימו בעולם החומר אבל בכל זאת היו קיימים. מי שהקים את התרבות הזאת היו מכשפים מוכשרים שהצליחו לבנות מכשירים "רוחניים" כדי שהמכשירים האלו יטפלו בכל מה שהאנשים שם היו צריכים. בשיא פריחתה הייתה אטלנטיס מדינה מאוד עשירה ומאוד מסופקת וכל מה שהאזרחים שם רצו יכול היה להגיע אליהם בקלות ובמהירות דרך המכשירים הרוחניים הללו . זה כלל , אוכל , ביגוד, תשומת לב, אהבה וכן הלאה. המכונות האלו היו כל כך חזקות עד שהן שלטו גם במזג האוויר וגם בעיצוב הנוף. הן יכלו לספק אור וחום ,הן יכלו להגשים משאלות ומי שהיה מגיע לאטלנטיס באותם הימים היה מוצא את עצמו בארץ קסמים בה הדבר היחיד שהיה צריך לעשות , היה לבקש. בסופו של הסיפור אטלנטיס נחרבה בהילולה של אש ודם ושקעה למצולות משם הגיעה. המכונות לא היו אשמות ,הן אומנם יצרו את החורבן אבל בסך הכל מי שנתנו להן פקודות היו בני אדם. רוב המכונות חיסלו את עצמן תוך כדי התהליך והניצולים האנושיים המעטים השמידו את כל המכשירים האלו שנשארו,כדי שהחורבן הזה לא יחזור על עצמו. אז מה נשאר? נשארו שברים, חתיכות , שרידים של המכונות הרוחניות הגדולות. שברים שהיו חסרי תועלת אבל לא נעלמו , כי רק חומר יכול להתפורר לאבק והשרידים האלו לא היו חומר והם נמצאו במישור שלזמן אין שליטה עליו. חלק מהגרוטאות האלו , עדיין יכול ליצור קשר עם בני אדם. הם יכולות לקרוא מחשבות ולדעת מה האדם רוצה ומה יכול לגרום לו אושר. הן יכולות לקרוא את הזכרונות של אנשים ויכולות לספר לאנשים מה הן רואות. חוץ מזה, חלק מהמכונות הללו שימשו באטלנטיס בתור מורים לילדים ועוד שמורה בהן אינפורמציה בסיסית לגבי כמה עיניינים טכניים כמו צ´אקרות וגילגול נשמות או שהן מכילות כל מיני קטעים של חינוך לערכים בסגנון "שלום ואחווה ומודעות." יש אנשים שנולדו אם רגישות נפשית כמו שהייתה לאנשים באטלנטיס ויש אנשים שמתאמנים ויוצרים לעצמם רגישות כזאת. האנשים האלו יכולים ליצור קשר עם השרידים האלו של המכונות האטלנטיות , הם יכולים לדבר איתן ,לשאול אותן שאלות ולקבל מהן עצות. המכונות האלו תוכנתו כדי לעזור לאנשים וחלק מהעזרה הזאת מתבטאת בכך שהן מציגות את עצמן כמלאכים או כחייזרים או כמדריכים רוחניים. פשוט כל מכונה קוראת את המחשבות של האדם ומוצאת את מה שהוא היה רוצה לשמוע. במאה ה19 הן הציגו את עצמן כקרובי משפחה שנפטרו ובמאה הזאת הן נוטות לנבא את בואם של חוצנים גבוהים ויפים. הכל לפי האופנה האנושית השלטת. בכל מקרה , זה מה שהמכונות האטלנטיות יודעות לעשות , לדעת מה אתם רוצים ולדעת מי אתם. אין להן שום כוחות לשנות את המציאות או לדעת את העתיד, וזה כל מה שתקבלו אם תלכו לתיקשור או תתקשרו בעצמכם. בכל אופן, בפעם הבאה שיוצא לכם לדבר עם מכונה אטלנטית , תשאלו אותה מה היא הייתה בימיה הטובים מכונת קפה , מזכירה אלקטרונית או כספומט דרול

drall

New member
זה סיפור ארוך

שמתחיל לפני קצת יותר מעשר שנים . הייתי הולך להרבה תיקשורים , אז זה היה דבר חדש. בכל מקרה שמתי לב שהישויות לא רק מדברות שטויות , הן מדברות סוג מאוד מסויים של שטויות. עדיין , זו לא הייתה הונאה אנושית , כי בתיקשורים יכלו לספר לי סודות שרק אני ידעתי. אחרי כמה זמן התחלתי בתקשר לעצמי ואפילו מצאתי לי ישות צעצוע חמודה שאני קורא לה "ביסקויטי". אז יכולתי לחקור את הנושא ברצינות יותר והגעתי לכמה מסקנות שהעיקרית בינהן היא שמקור של הישויות הללו הוא אטלנטיס וזה גם העניין העיקרי שלהן בחיים. אחרי שתחקרתי את הישות שלי , עברתי לתחקר ישויות אחרות בכל מיני שאלות שתי וערב שבעזרתן הצלחתי כבר לחשוף חלקים גדולים מהאמת. זה גרם לי לאבד את כל חברי המתקשרים כי גרמתי להם כאבי ראש רציניים עם השאלות האלו. בסוף הסיפור פגשתי כמה דרואידים אמיתיים שהייתה להם גם מסורת שהגיעה לימיה של אטלנטיס וגם מכשירים מאוד מתוחכמים לגלות מה היה שם באמת. עשיתי איתם השוואה וכך הסתבר לכולנו את מה שכתבתי למעלה. דרול

R2

New member
זה מה שמעניין אותך..?מודט1

אתה מתעניין במי כתב ספר,ומי סיפר סיפור.... האם לפעמים מעניין אותך התוכן. תגיד אתה מאמין שסופר טוב,או חכם,יכול לדחוף לראש שלך אינפורמציה,או שאתה סופג ממה שאתה קורא מה שנםפג אצלך..?

Me¥tal

New member
רגע...

אז אתה בעצם אומר שהמתקשרים שומעים רק את מה שהם רוצים לשמוע? שזה לא בהכרח מה שייקרה?

drall

New member
בדיוק כך

ליישות מתקשרת אין שום יכולת לנבא אפילו את מזג האוויר מחר בבוקר. מקסימום היא יכולה לדעת מה את חושבת שיהיה מזג האוויר ולנחש. אבל תשאלי אותה לגבי מזג האוויר בעוד שבועיים ותראי איך היא נתקעת.

א*ל*ד*ד

New member
ישויות - יש דבר כזה ?

לא - זה המצאה שלנו, בני אדם.... לא מצליחים להבין מציאות מסוימת, וכבר בונים מסביבה תיאוריות, ופילוסופיות, כדי שנגיד "אה, כן, עכשיו אני יודע מה זה..." תשכח מהעניין, כמו שנאמר "אין עוד מלבדו", או "בשמיים ממעל ועל הארץ מתחת אין עוד" מה שכן, הישויות האלה הן חלקים ממך... מראות שונות של העצמי שלך, השתקפויות של האגו, דמיונות שלובשות כאילו מציאות...

Me¥tal

New member
זאת דעה אחת...

אבל תחשוב על זה שבני האדם יכולים גם להגיד שזאת המצאה שלנו, כי הם לא מסוגלים לקלוט את העובדה שקיימות ישויות. הרי חייבים להסביר כל דבר בדרך כלשהי. אני מכירה את האנשים האלה. יחפשו הוכחות לכל דבר על טבעי, אפילו אם זה יישמע מגוחך ביותר.

drall

New member
אלדד חמוד

אני ראית אותן אני דיברתי איתן מבחינתי לפחות הן אמיתיות הרבה יותר ממך

א*ל*ד*ד

New member
פרי דמיונך

לובש מציאות....כל הדמניונות האלה הן השתקפויות שלך, ולכן נראים כ"כ אמיתיים...אל תיתן לאלו להסיט את תשומת הלב שלך לזוטות... זו דעתי.... ןאתה צודק, הן הרבה יותר אמיתיות ממני... אני מבחינתך לא קיים, ארבע אותיות וירטואליות על המסך, שיום אחד לא יופיעו יותר.... אבל הישויות האלה נמצאות בתוכך, ואתה זה כל מה שקיים, "אין עוד מלבדו" = אין עוד מלבדך... על כך אמר אדם חכם: "כי צריך כל אדם לומר, כל העולם לא נברא אלא בשבילי" , ויפה שעה אחת קודם בחמלה ובאהבה אלדד

R2

New member
כל העולם לא נברא..!

אם "אלא בשבילי"זה אשליה אז כל העולם לא נברא לפי החכם. אתה חושב שבמקרה של דרול,"אלא בשבילי"זה אשליה..?

drall

New member
אם למדת פילוסופיה

אתה בוודאי יודע שאין שום טעם לדשדש בתיאוריה על הקיום מחוץ לגבולות הפרט. או שקיים עולם מבחוץ , או שלא אי אפשר להוכיח את זה וזה גם לא חשוב. מה שכן חשוב זה שאנשים הולכים לתיקשורים כאלו כדי לפתור את הבעיות המשמעותיות שלהם בחייםצ ולמרות שלדעתך הבעיות האלו דימיוניות והאנשים הללו דימיוניים חשבתי שיהיה מן הראוי להסביר להם עם מה הם מתעסקים דרול

למעלה