האמת על הפיג'מות

redeyes1

New member
האמת על הפיג'מות

קודם כל אני איציק. בן 17 [ אהההה!!! ] מנתניה. הכל התחיל לפני כשהפיג'מות עלו לאוויר. אחים שלי התלהבו מהסדרה הזו. אמרתי להם: מזה מה אתם רואים איזה סדרה מטומטמת -_- הם אמרו לי שזו סדרה גדולה מהחיים וכדאי שאני אראה פרק אחד להתרשמות. לא היה לי זמן ולא היה לי כוח להשקיע מזמני כדי לראות. והמשכתי לצחוק עליהם. *אחרי כמה חודשים* מתישהו מצאתי את עצמי עושה מרתון להשלמת שלוש העונות הראשונות ומחכה בציפיה לעונה הרביעית!!! גיליתי שהם עושים שם הומור פשוט ויפיפה!! ומאז נדלקתי על הסדרה. יאללה תגיבו ותציגו את עצמכם יקקות

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif ../images/Emo207.gif מישהו יודע איזה פרק

היה את הקטע עם זה שימית אכלה גלידה ופרדי אמר "קרש עץ" [אורי גרם לי לראות את הפרק הזה כי הוא אמר היום ב-144 קרש עץ]

B o N u s

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!!!!!!

אני מלכישוע (קוראים לי אבל טל) בן 14 מראשון [-; תבלה :p

Jen74

New member
מוכר לי הסיפור הזה...

קרה לי כמעט אותו דבר. הצטלמתי לאחד הפרקים של הפיג'מות ולא היה לי מושג מה זה. רק ידעתי שרובי דואניס שהכרתי ואהבתי מ"הקומדי סטור" מביים שם. הכרתי גם את יניב פולישוק (גרי) מכל מיני תפקידים אחרים שלו, לא בשם, יותר בפנים. אחרי זה כל הזמן ישבתי עם הילדות שלי לראות את הסדרה, מחכה לפרק שצילמו אותי ולא ידעתי מתי ישדרו. בינתיים התמכרתי

../images/Emo6.gifהאמת שגם אני בהתחלה חשבתי...

שזאת סתם עוד תכנית לילדים קטנים. רק לפני שנה וחצי (רק?!?!?!?!?!) ניסיתי לראות כי כמה חברות שלי ראו את זה, והתאהבתי במבט ראשון
. ומאז רק התאהבתי יותר ויותר ועכשיו הפסקתי כי הגעתי לשיא.
רק שנה וחצי?!

שלום אני קקה ../images/Emo103.gif

אני אחות של יובל (קרלו איזה מלך) וקוראים לי נועה וגמני מנתניה אה

למעלה