האמת על דובאי

sunman1g

New member
האמת על דובאי

(רשמתי הודעה יותר מפורטת עם פרטים נמחקה מצטער אין לי כוח עוד פעם אולי יותר מאוחר..) קיצר רק רציתי ששתידעו מה עומד מאחורי הבנייה המטורפת של דובאי כמו שאתם יודעים ההכנסה העיקרית שלהם זה נפט וזהב לפי הערכה סטטיסטית יגמר להם כל המשאביםם כולל עתודות הנפט בשנת 2012 מה שיגרום למפלה חזקה בכלכלה ויחזיר למה שהם שהם היו לפני 30 שנה אז הנסיך הטחון שלהם (בכסף) הציע לבנות פולל פרויקטים כדי להפוך את דובאי לאתר התיירות מספר אחת וזה מה שהיא באמת תהיה לכן הם התחילו בבנייה של כל הפרויקטים ..קיצר יכול להיות שעוד מעט יהיה לנו מותר לבא לשם אני מקווהההההההההההההה אני מת לטוס לשם ..כי הרי אין אתר תיירות בעולם בלי ישראלים אנחנו זה כל האקשן הדחיפות הבלאגנים למרות שערבים גם עושים רעש ובומים לפעמים(__)

shloosh

New member
שכח מזה

אתה לא תיסע לשם בזמן הקרוב.... לפחות עד שלא יהיה שלום באזור. המקום הזה באמת מדהים,חבל שהמדינה שלנו לא לומדת קצת מהערבים "הטיפשים" האלה איך לקדם פרויקטים ולדאוג לכלכלה.. 50% מהפרויקטים במדינה שלנו נכשלים.... וגם אם הכלכלה שלהם לא תהיה מי יודע מה ב-2012, עד התאריך הזה הם יתקדמו בעשרות שנים, הרבה יותר ממדינת ישראל שגם ככה יקח לה עוד 30 שנה להגיע לרמה של דובאי.

isracity

New member
מי שמשקיע בדובאי זה אירנים שבורחים

מי שמשקיע מליארדים וקונה את מרבית הדירות בדובאי זה אירנים שמחפשים מקום יותר בטוח וחופשי להשקיע את כספם מעריכים שעד היום כחצי מליון אירנים השקיעו משהו בדובאי, עכשיו תכפילו את זה בסכום של דירה ותראו מאיפה בא כל הכסף ואם זה לא מספיק אז עד לאחרונה, גם עשרות אלפי סעודים השקיעו מאותה סיבה בדובאי, כרגע המשטר הסעודי די מונע את זה ומקים בעצמו כל מיני ערי שעשועים. בלי כל קשר, כל מיני סלבריטיז קנו בדובאי בתים במחירי עלות כי הם יודעים שזה יעשה להם טוב מבחינת תקשורת, הם מממנים לא רק קבוצות כדורגל ואצטדיונים באנגליה אלא מטיסים בחינם שחקנים משם לדובאי ומעניקים להם בתים כמעט בחינם, אז לא הייתם לוקחים? בתכלס השמועות הן שמרבית בניני המשרדים שם ריקים ובעיקר מדובר בבתי מגורים לאירנים, שגם הם לא יכולים להשתקע בדובאי כך שיהיו שם הרבה ערי רפאים. הם כמובן בונים על 15 מליון תיירים בשנה, ושיהיה סביב העיר מספיק באזז תקשורתי שהיא תגיע לזה, אם כן אז ריק לא יהיה שם. אם לא, ואם המצב באירן ישתפר - הם יתקעו עם מאות מגדלים חצי ריקים ובועת הנדל"ן שם תתפוצץ. כרגע המצב באירן רק מדרדר, וזה משחק לטובת דובאי, מלבד העובדה שאירן כבר לוטשת עיניים על כל נסיכויות המפרץ והן כבר מרגישות יותר מאויימות מאיתנו, גם אם הן מסתירות את זה.

G riffin

New member
על מה בדיוק אתה מדבר .

עד 2012 הם יתקדמו מעבר לישראל . קצת הגזמתה כל מה שאתה רואה שם זה קנקן אחד גדול שבפנים אין בו כלום אז יש להם הרבה כסף לבנות לגובה ולרוחב ובעוד כמה שנים הם > אולי < יהפכו למעצמה תירותית , אבל כל זה לא עושה מדינה חזקה יציבה ומתקדמת . כמו כל שאר מדינות ערב מה שיהיה להם להציע לאנושות בסוף תמיד ישאר 0 . עכשיו אני יסביר לך למה מדינת ישראל לא לומדת מהערבים "הטיפשים". במדינות ערב כמו במדינות קומוניסטיות ופשיסטיות יש שליט אחד והוא עושה פחות או יותר מה שבאה לו בלי להתחשב בבירוקרטיה באו"כ המקומית או בעיניינים כמו איכות הסביבה . במדינה כמו דובאי אפשר לשפוך מיליארדים על התושבים בכל תחומי החיים ולהפוך אותם למעצמת על , אבל במקום זה קנה לעצמו הנסיך עוד רכב מפואר בצורת בניין . ישראל מדינה עם ההיסטוריה הפנימית מהמסובכות ביותר שהיו אי פעם זהו פלא שהיא עוד קיימת וזה שהיא היום הכלכלה הכי מתחזקת במדינות המערב למרות המלחמה זה בכלל לא יאומן . מאיפו הוצאתה את הנתון ש 50% מהפרויקטים נכשלים , למה כי כמה גורדי שחקים לא יצאו לפועל . זה מראה על חוסר כדאיות ולא על נכשלות . בהשוואה לכלכלות כמו אירופה אשר לא סובלות מבעיות בטחוניות מצב הבנייה לגובה בישראל הוא לא רעה . אל תשכך שלא לכל מדינה זורם זהב מתחת לאדמה .

sunman1g

New member
edd

לדובאי יש הרבה משאבים > בונים בניינים > לדובאי נגמר המשאבים > גומרים לבנות בניינים > אבל לדובאי יש לתיירות כי היא הוציאה הכל על התיירות > דובאי הופכת להיות עיר חזקה ומבוססת בלי המשאבים ועם מלא משקיעים > דובאי עוברת(עברה מה שתרצו) את ישראל...

G riffin

New member
ל edd

דובאי היא כמו כפר נופש גדול . היא יפה יש הרבה אטרקציות אבל בסוף היום היא לא יותר מתקדמת מאילת חוץ מזכויות אזרחיות כמובן . אל תשכך שהעתיד של דובאי עדיין לא ידוע . יש אפשרות שבסוף התואר היחיד שתזכה בו היא עיר הרפאים היפה בעולם .

KoBi v2

New member
אתה מוזמן לעבור לשם...

נראה אותך חי במדינה שאסור לך לפתוח תפה הקטן שלך ולבקר כל דבר שבא לך, כמו במדינת ישראל הלא נאורה... בורות זה דבר מעצבן

אז ההערכות שגויות

עד 2012 לא "יגמר" הדלק, אמנם נכון שהוא הולך ואוזל אבל במקביל המחיר שלו הולך ועולה ברמות אסטרונומיות. האטה קלה בהכנסות תבוא לדעתי עוד 15-20 שנה כשיתחילו לחוקק חוקים המגבילים שימוש ומכירת דלק לרכבים כדי "לשריין" לתחבורה האווירית. למרות שאז, תחשב דובאי לאחד משלושת היעדים הפופולריים בעולם וכבר היום היתה אחד מהיעדים הפופולריים ביותר בקרב חברות התעופה (באירופה) וליעד הפופולרי ביותר בעולם הערבי. התיירות העצומה ההולכת וגדלה בדובאי היא זו שמעודדת את הצמיחה ומכניסה הון כלכלי עצום לאיחוד האמיריות ומכאן הסיבה הגדולה להגבקת הצמיחה. יחסים דיפלומטיים עם האמיריות יתכנו בעתיד אבל אני לא מאמין שישראלים יוכלו לבקר בדובאי ב20 שנה הקרובות.

tapuzo

New member
גם בישראל מצאו דלק

אמנם רק 6 מליון חביות, אבל זה גם 300 מליון דולר, וההערכות שבמדבר יהודה יכול להיות לפחות פי 10.

G riffin

New member
גם יש כמות גדולה של פטלי שמן .....

שאפשר לעשות מהם כמות זהה של חביות נפט . הבעיה היא שבמונחים עולמיים מדובר בשלולית קטנה . גם 3 מיליארד דולר לצערי זה לא הרבה למרות שזה לא יזיק . כאשר בישראל יהיה כמויות נפט במאות מיליארדים אפשר יהיה להתחיל לדבר .

ILoveNadav

New member
אם ראית את התכנית הזאת..

בנאשיונל גאוגרפיק.. אז בטח הבנת שכיום יש שם 5 מליון תיירים בשנה, והם שואפים להגיע ל20 מליון.. ב-5 שנים.. ול-40 מליון ב-10.. בעוד 15 שנה הם רוצים לעקוף את צרפת שהיא באמת עם 60 מליון בשנה.. אני מאמין שהם יצליחו. ואני מאמין שגם ישראל יכולה להגיע לכאלה מימדים פשוט יש פה יותר מדי בעיות עכשיו.. וכשהם יפתרו, אם הם יפתרו, רק אז באמת יהיה אפשר לפתח פה משהו. 6 מליון תיירים בשנה בישראל זה מלא יחסית למצב פה. אז תחשוב מה יכול להיות..

SatanD

New member
תגובה

אני לא מכיר אותך, אבל התגובה שלך ילדותית ומראה על חוסר הבנה וישראליות מכוערת. דבר ראשון, אולי הערכות הסטטיסטיות שהנפט שלהם יגמר עד 2012 (קשה לי להאמין), דובאי תישאר מדינה עשירה (מאוד) מאחר ואת הכסף היא השקיעה בנכסים מערביים. (כמו נמלי ים בבריטניה ואמריקה הצפונית) לא תיהיה שום מפלה בכלכלה, אולי האטה, ובנוסף כמו שאמרו בתגובות האחרות, מדינות רבות בעולם משקיעות בדובאי מאחר והיא מתקדמת בצעדי ענק להיות מעצמת תיירות עולמית. דבר שני, אתה לא תטוס לשם בקרוב מאחר ויש לחץ מצד מדינות ערב לא לפתח קשרים עם ישראל, למרות השמועות על שיחות סודיות. לא בזמן הקרוב כל עוד אנחנו בסכסוך עם הפלסטינים. דבר שלישי, מהמשפט האחרון שלך אני מציע לממשלת דובאי לאסור על כניסת ישראלים למדינה. יום טוב :)

G riffin

New member
ל SatanD .

אני קצת מתקשה להבין למי הגבתה כי זה היה נדמה לי שהגבתה למספר אנשים .

sunman1g

New member
תגובה

אתה לא מכיר אותי ???אני לא מתפלא אני באמת בן 14 ילדותי ...ובאמת אני לא ממש מבין בכל מה שהחכמת לומר בהודעה ש'ך רק ראיתי סרט על זה אז רציתי לחלוק איתכם תמידע צודק ההודעה באמת קצת מטומטמת אבל רשמתי משהו יותר מפורט ופתאום נכבה לי החשב מה אתה אומר על זה??? וב2012 ייגמר להםם כל הנפט אלה אם כן הם יתחילו להתקמצן ובחלחק האחרון של ההודעה אמרתי רק תאמת!(לגבי הערבים( חוץ מזה תמיד אפשר לטבול בים המלך לא צריך את דובאי וישראליות מכוערת זה קורה יטמבל אבל זה היה אמור להיות בהומור כל המשפט ימרובע בן 60 ובשבילך אני באמת ילד. יום טוב :)

shloosh

New member
סתם בולשיט

כולכם פשוט מקנאים במדינה הזאת... בנייני או ערי רפאים זה גם שטויות....... בסופו של דברים הבניינים יתמלאו!!! לפחות שם מסיימים לבנות בניינים ולא כמו אצלנו משאירים הרים של בטון באמצע תל אביב.

למעלה