האמת על בגידות

ivgy1980

New member
האמת על בגידות

ממה שראיתי כאן לאחרונה, נוצר הרושם שגברים בוגדים הרבה פחות מנשים, גם פסיכולוגית וגם מעשית.
אם לגבר לא טוב - הוא קם, אומר את שלו, והולך. אם לאשה לא טוב - היא מנסה בצד, לראות אם יצליח.
בקיצור, לא קיבלתן נקודות! אתן קורעות לנו ת'לב!! וכולו אנחנו ילדים טובים, רוצים לשמור עליכן........
הנה, הבחור המסכן פה - נסעה לו החברה לטייל, והוא נקרע כולו...
והיא תחזור, תגיד לו "אני רוצה חופש"!

sani48

New member
האמת שלך אולי

לא יודע מה ראיתה כאן לאחרונה,אבל מה שראיתה לא משקף כלום מהמציאות,ואתה לא יכול לעשות הכללה בגלל כמה הודעות שקראתה פה בפורום,אני אישית מכיר לא מעט גברים שבוגדים בנשים שלהם,ואין להם טיפת מצפון לגבי זה,גם לא יודע מאיפה הבאתה את היציאה ההזויה הזו,שאם לגבר לא טוב לא הוא קם והולך,ואישה פשוט תבדוק מהצד עוד גברים,יש לא מעט גברים שנישארים עם הבת זוג מתוך נוחות,ובוגדים בכל היזדמנות אפשרית,אתה אולי ילד טוב,אבל על תעשה את כולם צדיקים,תיכנס לפורום זוגות במשבר,תראה מה יש יותר,בחורות שבורות לב,או גברים,לדעתי תיראה יותר נשים(יצא להיות פעיל בפורום בעבר),גם זה לא אומר הרבה,ולא צריך להכליל בגלל זה,ובטח שלא בגלל כמה הודעות שקראתה פה בפורום
,מציע לך שאתה מפתח קשר עם נשים,לתת בהן אמון,כמו שאתה רוצה שיתנו בך,אם אין לך אמונה מאזשהו סיבה,תשחר את הבחורה הלאה,על שתמצא את זו שתוכל לסמוך עליה בעיניים עצומות,לגבי מה שרשמתה על הבחורה שנסעה לחופש,והשאירה את חבר שלה בארץ,מה זה קשור לבגידה?זה משהו שהיא אמרה לו מראש שהיא לא תוותר על זה,ומאיפה אתה יודע מה יהיה שהיא תחזור?

ivgy1980

New member
אתה מציע לפתוח ת'לב ולקבל דקירות

עד שאולי מישהי אחת תפסיק. רעיון טוב.

איי איי איי, איבגי , אכזבת.

ואני כבר חשבתי "אולי סוף סוף, הוא יגבש גישה חיובית לחיים".
אבל הנה, זה שרד בדיוק יום וחצי, ושבת לשלך, אתה לא מבין שאתה בוחר מעגל שלילי שלא נגמר?
אתה מאמין ברע וזה גם מה שאתה מושך, עם כל אכזבה שנחלת, תמשיך להאמין רק ברע, זה מאד חבל.

החברה שלו נסעה לטיול, מותר לה, זו זכותה, היא רצתה את הטיול לפני שפגשה בו, ולפני שהיא מתפנה לחיים בוגרים ועמוסים
זו לחלוטין זכותה המלאה להגשים את הפן הזה בחייה.
לא, היא לא תבגוד, למה? כי יש להם אהבה יפה, משהו שאתה לא מבין.
יש להם מחוייבות, רגש, ורצון לחיים משותפים, דברים שאתה לא מזדהה איתם כלל אז ישר חושב על הרע.

אל תכניס לאחרים לראש את הסרטים הרעים שאתה מריץ כל יום, זה בהחלט לא לעניין .

נשים לא בוגדות יותר, גברים לא בוגדים יותר, כל אחד שבוגד הוא זבל אנושי בעיני, לא משנה מה התירוץ או מה המין שלו.

הכללות הן דבר נחות, אתה בטוח שאתה רוצה להגיע לזה?

ivgy1980

New member
שום רע ושום בטיח!

אומר את האמת כמו שהיא. למי אני צריך לשקר?
איזה סרטים? בואי נפגש ותראי שאני אחלה!
מה, אסור להגיד אמת, רק להתחנף כל הזמן??

אתה לא מבין את הבעיה..

למה שמישהי תרצה להפגש, עם בחור שחושב שנשים הן בוגדניות, שאהבה לא קיימת, שמחפש מישהי שמרוויחה פחות ממנו וכו וכו' אתה משדר
משהו שבחורות לא ירצו להכיר !!!

מה הקשר ללהתחנף לא הבנתי.... יש לך דעה נוראית על נשים, ואני, עד כמה שאני יודעת - אשה. אז מצטערת, אבל אתה לא משדר משהו שרוצים להכיר מקרוב.

ivgy1980

New member
בפורום אנונימי מותר להגיד מה שרוצים

ולא לסנן יותר מדי. זה גם סוג של פורקן וטיפול פסיכולוגי!
במציאות אני הרבה יותר נחמד וסימפטי.

Megie

New member

זה כ"כ לא נכון!!!
קודם כל, לתת סיבות ל'למה גברים/נשים בוגדים" או 'מי עושה יותר' לא ייתן לנו כלום. אנשים שבוגדים הם אנשים אגואיסטיים ואני לא מאחלת לאף אחד ליפול מול אדם כזה, נכון..יש כזה סיכון בכל סוג של קשר וממש מיותר להסיק מסקנות על סמך זה.

לגביי המקרה הספציפי שהעלאת-זה החשש של הבחור וזה בכלל לא אומר שמשהו כזה יקרה, אני לא חושבת שבת הזות גלו תבגוד בו ואף אחד לא מגלה עתידות, אז מיותר לנבא מה יקרה כשהיא תחזור(ועוד יותר מיותר להיות כ"כ שליליים!)

למעלה