האמת נסחפתם

האמת נסחפתם

זה לא לכבודי , ונראה לו זול, ומעורר הרגשה רעה אז שלום להיום-אם הלצה והשתובבות על המסך, נתפסת כחיזור אחרי זהרי אוי אין לכם מושג מי זו רחל-נשמה, ממש לא. איך אמר זהרי? יש מנעולים רבים בליבה. תעשו לי טובה חברים סליחה שאני אולי מגעילה לי זה לא נעים בכלל ואין לי חשק להיות פה היום שלום לכם רחל-נשמה

סיון b

New member
רחל נשמה....

למה את חושבת שזה נתפס כחיזור? כולנו משתובבים, כולנו משתעשעים כאן.... ולמה לא? אם אני כתבתי משהו שפגע בך אז סליחה, זו לא היתה הכוונה. אני דווקא נהנית לקרוא אותך! אל תלכי, תישארי עוד כאן!!!! את כיפית, ומשעשעת... סיון

deep ocean

New member
רחלי יקרה

מי חושב שאת מחזרת אחרי זהרי? אני לא חשבתי ככה!! ואף אחד אחר לא חשב ככה!! היחידה שחשבה ככה זאת סיוון וזה רק בגלל שהיא מנסה להתנער מזה שזהרי חושב שהיא מיוחדת אז היא העבירה את משקל הכובד אליך... מובן? מרגישה רע שנפגעת

זהרי

New member
רחל היקרה

כלכן מדברות עליכן... מישהו שאל אותי מה באמת אני חושב על זה? האמת... מה שכולכן אומרות... ולכן כולכן נפגעות כעת... וכבר היה מי שאמר..." מוות וחיים ביד הלשון" יש לנו שליטה על מה שיוצא אבל לא על מה שעובר... זהרי ..שמבקש מרחל לשוב...בבקשה

סיון b

New member
תיקון טעות, מיכלי.

אני לא יודעת מה זהרי חושב עלי, ובטח לא מנסה להפיל את זה על מישהי אחרת... מה שכתבתי לה בסה"כ התלוצצתי. ושיהיה מובן. לא מנסה לסדר אף אחד לאף אחד. אם אסור לצחוק כאן קצת, אז... חבל, אולי הפורום הזה לא מתאים לי יותר. לא יודעת אם רחל נפגעה ממני או לא, אבל לבוא ולהאשים אותי במשהו סתם כי אתם לא מרגישים נוח עם זה שהיא נפגעה זה גם לא בסדר. התלוצצנו קצת והפכתם כאן נמלה לפיל. אם ככה, אולי זה לא המקום הנכון. צריך לשקול שוב מילים, אני רואה..... מה נהיה כאן???? זהרי, זה בהמשך להתכתבות שלנו ממקודם.... (אתה יודע על מה אני מדברת). סיון

deep ocean

New member
אוקיי - לסיון ולרחל לגבי פגיעות!!!

מצטערת אם פגעתי בך סיון מצטערת אם פגעתי במישהו אחר מצטערת שבכלל נכנסתי לנושא והתערבתי. אגב-כן הבנתי שאת צוחקת סיון ואני לא הייתי נפגעת ממה שאמרת אבל זה לא רלוונטי כי אני זאת אני ורחל זאת רחל ולא כולנו אותם בני אדם ואם מישהו נפגע אז כנראה הדבר נפל על מקום מוכן ותמיד כשאנחנו נפגעים זה כי יש קרקע פוריה שם בפנים בנושא של הפגיעה אחרת כולם היו נפגעים מאותם דברים.נכון? אתמול למשל נפגעתי מזהרי למה? כי הוא אמר לי משהו על מערכת היחסים האחרונה שהיתה לי ובגלל שידעתי שהוא אולי צודק אז מאד נפגעתי כי זה נפל על מקום כואב כתבתי לו משהו בבוקר שאני לא מאשימה אותו אבל שנפגעתי כי הוא באמת לא אשם אז אני לא אומרת שרחל נפגעה כי היא רוצה את זהרי ההפך-אני בטוחה שהיא לא מעוניינת בו!!! אבל המשפטים שנאמרו לעברה נגעו אצלה במקום כואב זהו לא מאשימה אף אחד שכל אחד ירגע קצת ויחשוב קצת על מה שהיה ומה זה אומר עלינו כבני אדם שכל אחד יזהה אצלו את הנקודות שהוא נפגע ולמה זה קרה לו. רחל וסיון אם משהו ממה שאמרתי נגע אצלכן בנקודה רגישה ופגע בכן-אני מצטערת מכל ליבי. אני לא מתכוונת להוסיף בנושא כי יש לי תחושה שאף אחד לא מבין אותי. אם מישהו עדיין פגוע ממני-אז שיקרא שוב את מה שכתבתי וינסה להבין אותי.

deep ocean

New member
ולסיון בלבד

אין לי תחושת כעס כלפיך ולא רוצה שתרגישי כעס כלפי אני אוהבת איך שאת כותבת ורוצה שתמשיכי לצחוק או להתבדח או לא יודעת מה ושלא תצנזרי את עצמך אוהבת מיכל.
בואי נראה את מה שהיה בתור למידה למידה על כאבים בסדר?

deep ocean

New member
ומצטערת שהתערבתי

אני חייבת להגיד את זה שוב כי זאת היתה טעות רצינית מי אני שאשפוט מה היה הרי הכל תלוי מי המסתכל אז אני מצטערת שנקטתי עמדה ואני מתכוונת לזה לא נאמר בציניות או משהו.

סיון b

New member
מיכלי, זה בסדר.

לפחות מבחינתי הדברים הובנו. כנראה שקצת ניפחנו מקודם את הדברים, ופשוט היתה מן אי הבנה קטנה. סה"כ העמדנו את זהרי במצב מביך ולא נעים. תלינו אותו על הקיר, וכמו ביקשנו ממנו להחליט את מי הוא רוצה. הדברים הובנו. גם ע"י זהרי, וכעת כולנו בסדר. חוץ מרחל שנפגעה, וכנראה לא כאן כדי לקרוא את התגובות שלנו. מקווה שהדברים יתקבלו בצורה יפה גם על ידה... נלמד מזה כולנו משהו להבא... בכל אופן, התנצלתי גם בפני זהרי על מה שהיה, במידה והוא הרגיש נבוך ממה שהיה. נראה שהמצב בסדר. אז אנחנו בסדר? מערכת יחסינו ממשיכה להתקיים כאן... סיון

ג.

New member
רחלי...

מקשתית אל קשתית ... יש כאלו שחושבים שבגלל שאנחנו כאלו כנות וישירות ומוציאות הכל בלי חיבור בין הראש לפה, אז אנחנו גם בלתי פגיעות... מי כמונו יודע שנהפוך הוא... אז צריך פשוט להגיד להם את זה במילים מפורשות!!! וחוץ מזה - תחזירי ומיד - כי עצוב לי בלעדייך!!!
נ.ב. לפעמים אנשים בכלל לא מתכוונים למה שאנחנו חושבים שהתכוונו - קחי גם את זה בחשבון... רוצה בטטה?

מעגלים

New member
רחלי הישארי איתנו

יום אחד לא היית כאן וכבר חסרת לי. אני בטוח שכל מה שנאמר היה ברוח טובה ... סיון הרגישה אולי שזה קצת יותר מדי מצד זהרי והעדיפה לכוון את הזרקור אלייך ,ואני בטוח שלא מתוך כוונה לפגוע. אחרי הכל דברים רבים פה נאמרים בחצי חיוך,ומכיוון שקשה לראות כאן את הבעות פנינו ואינטונציית הקול שלנו (בכל זאת אייקונים לא מצליחים תמיד להעביר את מה שהתכוונו לומר) קשה לנו לעיתים לדעת אם הדברים נאמרו בהומור או לא... קשתית יקרה ,מהכרות טובה עם קשת אני יודע שליבם הוא לב רחב ולסלוח הם תמיד יודעים. הישירות הקשתית שלך היא כנראה מה שקונה אותי... רחלי STAY WITH US .WE NEED YOU .WE CARE FOR YOU AND WE LOVE YOU (אם בעברית לא יעזור אולי באנגלית
) משה

למעלה