האמת ניבהלתי

ofiri543

New member
האמת ניבהלתי

בוקר טוב האמת ניבהלתי בפעם אחרונה שכתבתי שאני מעונין להכיר ישראלים [כי אני לא רגיל לכתוב למלפפונים או לירקות ביכלל] אבל אני בהולנד 24 שנים אבא ל3 גברים עובד בהולנד וגרמניה בשיחזור חלקים של כנסיות ובתים שמורים גר ליד דווינדר

Etnozam

New member
גם אנחנו לא רגילים לכתוב לofiri543

נשמע מעניין העבודה שלך.
יש לך תמונות של מבנים ששיחזרת?

בתהליך השחזור, אתה גם צריך לדאוג שחומרי הגלם יהיו עשויים בטכניקות מהעבר?
נגיד לבנים, אתה רק מתאים את הגודל והצבע או שיש מקום שמייצר לבנים כמו שפעם היו מייצרים?

בכל מיני סדרות על שחזורים ראיתי שבתהליך דואגים גם שחומרי הגלם יהיו כמה שיותר אותנטיים. נגיד אם צריך להביא לבנים מסותתות שמקורן באיזור מסויים אז משם לוקחים את האבן וסטט מעבד אותה בעבודת יד ולא מכונה.

ברוך הנמצא

שמח להכיר אופיר !

מעניין עד מאוד התחום המקצועי שלך, אני מצטרף לאתנו בשאלה אם יש לך תמונות מפרויקטים קודמים ?

אישתי עובדת בכנסיית וונדלקרק באמסטרדם, אשר עברה הסבה למבנה משרדי (הם השאירו את הכל אותו דבר מבחוץ, ושינו בפנים לא מעט).

ofiri543

New member
אסור לפי החוק

בהולנד וגרמניה אסור לפי החוק לשנות מבנים מעל 100 שנה מבחוץ [ כול מבנה שנירשם כ עתיק] ויש ביקורת מאוד קפדנית

ofiri543

New member
בוקר טוב

בוקר טוב כן יש תמונות נעביר לכם בשימחה ובקשר לשיחזורים אפשר לקנות אבנים ישנות יש מפעלים שמתמחים בנושא יש צוות מיוחד שמיסתובב באירופה ומחפש כנסיות ובתים שבלתי אפשר לשקם ואת האבנים ומרצפות לוקחים לניקוי [זה יקר כפול 5 מחדש ואפשרי לקחת גם אבנים חדשות ולצבוע כמו ישן הכול תלוי בלקוח בדרך כלל בגרמניה יש יותר ביקורת צמודה מהולנד זה בקצרה

FalseFlat

New member
היי אופיר

סוף סוף ! אני יותר מאשמח לראות עבודות שלך, שמח לשמוע שיש לנו עוד אדם בענייני הבניין בפורום. האם אתה אדריכל ? אשמח לשמוע עוד קצת או לקבל לינקים לראות עבודות.

מלפפiן

New member

אל תיבהל, עוד לא קם מלפפון שנשך מישהו... בכל מקרה שיחזור כנסיות ובתים שמורים נשמע מעניין ומאתגר, איך הגעת למקצוע הזה? לא יודעת אם יש כאן מישהו שגר באיזור שלך, היה כאן פעם בחור בשם רון שגר בדבנטנר, אבל כבר שנים הוא לא כתב כאן, אולי בעקבות ההודעה שלך יגיע שוב...

למעלה