האמת מאחורי -

האמת מאחורי -

9 מליון וביטוח ישיר (הקש על ה-5) זו אותה החברה אנשים. אותה חברת הביטוח. פשוט אותה החברה. אותו המנכ"ל. אותה מחלקת לקוחות. הם ממציאים 2 שמות אתם חושבים שיש לכם אופציות שיש לכם בחירה בסופו של יום - אתם משלשלים את הכסף שלכם לאותו הכיס. עצוב? אמיתי.

קפת

New member
וואו. איזה מזל שיש באמת קונספיקציות

ואני לא צריכה להמציא אותן כל הזמן. זה נורא מעייף, להמציא. בעיקר קונספירציות.

נני9

New member
האמת מאחורי - לידיעתכם

אדון נדב לא מחדש לאף אחד, כל כך הרבה רשתות שיווק מחזיקות בכמה מותגים חלקם מתחרים זה בזה למי זה אכפת העיקר האיכות והמחיר - אם בביטוח ישיר נותנים מחיר זול מ-9 מליון או להפך זה בא רק לטובתנו....תפנימו

קפת

New member
תגיד/י נני9

ההפנמה זה חלק מהפוליסה? זה כלול במחיר? כי אם לא, שמעתי שההשתתפות העצמית על הפנמה היא מ-ז-ה גבוהה, שחבל"ז.

הקש על הטיפש

אני מכיר אחת שיש לה שתי וגינות ובכל פעם שאני בא לה באחת הוגינות זו עדיין נשארת אותה האחת. אמנם לא נתתי בהן שמות אבל זה בכל זאת יפה שיש לי אופצית בחירה.

קפת

New member
כן, אני מודה

שזו אחת הקונספירציות הפחות מוצלחות שלי. זו היתה קונספירציית סטז', ואתה, שוקיקוקי, היית השפן. כל התרתי שבעולם.

זה תרתי דסתרי זה

זו הייתה לבטח הקונספציה המוצלחת הדואלית שלך. קבל אחד פלוס אחד כולל בקבוק קולה משפחתי בצד.

א י ל ה

New member
תפסיקו לריב ילדים והסכיתו

גם שטראוס ועלית זו אותה חברה. פשוט אותה החברה. אותו המנכ"ל. אותה מחלקת לקוחות. הנה, קפת, חסכתי לך עוד קונספירציה. עכשיו נותר רק להפנים. ואני לא רוצה עדיין להרחיב את הדיבור על חיים, נחמן וביאליק.

קפת

New member
ואני יודעת הכל על הנס כריסטיאן ואנדרסן

וגם על תנובה. זו הקונספירציה הכי גדולה במדינה, אבל אף אחד לא מדבר על זה ואם רק אומר מלה, הם ישלחו את הגמדים הקטנים.האיומים. אז אני יכולה רק לרמוז, בשלושה מלים, ומי שיבין - יבין: ק ו ט ג'

קפת

New member
יש קונספירציה חדשה בעיר

בס"ד זהירות!! יצא מותג חדש של נעליים כמו אול סטאר שנקראות ואנס. ואנס פירושה "להשמיד"* בגרמנית. ואנס הם נאצים! על הסוליה של נעלי ואנס יש מגן דוד וככה כשאתה הולך אתה בעצם דורך על היהודים! זוהי הסוליה שלהם:** ושימו לב למגן דוד!(סימנו אותו בקווים אדומים):** למי שיש ואנס שלא ילבש! גם אם הם מהממות! תבדקו את הואנס שלכם!! והפיצו מייל זה!!*** שני מיטב *זה כנראה לא נכון, לא בדקתי, מה שכן, היינץ אומר, וצודק, שאם מקלידים את האואתיות של ואנס אבל בעברית, יוצא השמד. **ככה במקור, יש גם תמונות להמחשה, אבל אינלי כוח להעלות אותן. ***הפצתי.

למעלה