האמת כזו כואבת?

davidukan92

New member
האמת כזו כואבת?

שמעו, אני רושם פה רק במקרים מצערים ואני מרגיש די שבור כרגע...
אני וחברה שלי נמצאים ביחד כבר למעלה משנתיים וחצי והיו לנו מריבות פה ושם אבל כזוג...מאוהבים! ברמה מטורפת!
עכשיו אני לא יודע אם זה ההתחזקות שלה בדת, המריבות של ההורים שלי בבית, הלחץ מהעבודה שלה, הלחץ מהלימודים שלי אבל לאחרונה התחלתי להכנס למצב הכי לא רצוי.
כן, התגנב אליי הספק, הספק ממערכת היחסים הכ"כ בריאה שהייתה לנו לכאורה...
התחילו להתגנב אלי כל מיני מחשבות שאני מפחד ומתבייש רק מלהזכיר אותם! דברים כמו שלבגוד בה יהיה בסדר ולא אמור להפריע לנו...או כאלה דברים בסגנון!!
אתם אולי חושבים שאני בן אדם רע אך אלה הם מחשבות של בלבול לדעתי...דברים שקורים להרבה אנשים (או שלא?)! אני אוהב אותה..מאוד...אבל... יש לי ספקות! דבר שלא היה לי עד עכשיו איתה.
האם זה בגלל שהקסם נעלם?
האם זה בגלל שאנחנו מתראים פעם-פעמיים בשבוע?
היא מאוד מתגעגעת אליי ואני...לא יודע! שמעו היא בחורה זהב לא סתם אני אומר. עד לפני כמה שבועות אם הייתם אומרים לי שיהיה לי כל מה שאנחנו צריכים כדי להתקיים, גם אם
זה היה באיזה חור הייתי מציע לה נישואים בלי לחשוב!!
מה הבעיה? שהיום היא באה אליי וראתה את היחס הדי מחפיר שלי כלפיה והצליחה להוציא ממני משפטים שלשמוע אותם בטוח פגעו בה בצורה מאוד כואבת..איכשהו הוצאתי את מה שיש לי על הלב וגרמתי לה להבין שיש לי ספקות לגבי הקשר שלנו.
היא די הייתה בהלם מכיוון שהיא לא ציפתה לזה והיא די בטוחה שאני והיא זה לעולם, אבל אני לא מצליח עם כל הספקות האלה!
אז היא הלכה בכעס...ניסיתי לגרום לה להבין שאולי להיות איתה רק יזכיר לי יותר את מה ששכחתי כבר אבל זה רק גרם לה להפגע עוד יותר!

אני לא יודע מה לעשות! אני לא רוצה לפגוע בה! אני לא אוהב לראות אותה ככה אבל קשה לי עם חוסר הביטחון הזה ואני לא רוצה לפגוע בה בשלב עוד יותר מאוחר!
אני אולי לדעתכם בן אדם חרא (מי שטרח לקרוא) אבל באמת שזה נובע מאהבה והערכה אליה מה שסיפרתי לה!
האם זה בסדר להגיד את האמת? אני לא חושב שאני אחזור על טעות כזאת ואומר את אשר על ליבי...אבל האם קשר כזה הוא בריא?

עצות!!!

גארוטה

New member
אני לא חושבת

שאתה בן אדם חרא. היית חרא אם היית משקר לה ולא משתף אותה בלבטים ובספקות שיש לך.
נכון, זה לא נעים לשמוע אבל תמיד עדיף לדעת את האמת הקשה ולא את השקר היפה.

ולעניינך. יכול להיות שהקסם פג, יכול להיות שגורמים מסביב משפיעים ויכול להיות שנדלקת על
מישהי אחרת וזה העיר אצלך את הספק. רק אתה יודע למה באמת וכל הנסיונות לחפש כל מיני
סיבות מסביב זו בריחה שלך מהאמת.

Aski7

New member
בהנחה שהכרטיס

שלך נכון ואתה בן 21.. אז זה בסדר..
אהבות ראשונות שמגיעות לסופן זה עצוב.
זה לא יהיה לנצח
אל תהפוך
לטיפוס הבוגד וגם לא השקרן אבל בסוף גם תצטרך להבין שהבחורה המקסימה כשאנחנו בני 19 עלולה לא להראות האחת כבר בגיל 21.
תן לזה עוד קצת זמן אבל דע לך שזה ייגמר

davidukan92

New member
אני לא דלוק

אין לי בנות אחרות בחיים שלי ואני לא רואה סיבה שהקסם יפוג?
למה זה לעזאזל קורה? אתם רומזים לי שאולי אני צריך לחשוב אם בכלל להמשיך בקשר הזה?

סטנגה Joe

New member
יש לך ספקות

וזה טבעי.
אולי בגלל הזמן שעבר ואולי בגלל שאתה חש שהרגע למיסוד היחסים מתקרב.
תעשה חושבים עם עצמך טוב טוב ותחשוב האם אתה רוצה לבלות איתה את שארית חייך או לא ואז נהג בהתאם.

nirity1

New member
איכשהו הצליחה להוציא ממך משפטים ?

קצת אחראיות. אתה אמרת את הדברים האלו כי אתה מרגיש אותם. מה עדיף לשמור את זה בלב ? ומה זאת אומרת יחס מחפיר ?

מריוס זכריה

Member
מנהל
לפעמים היא כואבת, ולרוב היא לא בשחור לבן

הרבה קשרים מתחילים בקול תרועה רמה, התלהבות והתאהבות.
כשפגה ההתאהבות, מתגלה מציאות שיכולה להיות נפלאה יותר או פחות, והיא בדרך כלל מורכבת. עוצמת ההתלהבות בהתחלה היא בכלל לא מדד להתאמה בהמשך. לכן מה שקורה לך הוא נורמלי.

ולגבי השאלה אם נכון לומר את האמת או שלא נכון: אני חושב שלרוב זה כן נכון. אי אמירת האמת רק מחמירה את המצב ודוחה את הקץ. מרגע שהיא יודעת מה המצב, יש אולי סיכוי שדתמצאו פתרונות. או שתאלצו להיפרד. הרעיון ש"אם לא תאמר את זה יהיה סבבה" הוא פשוט לא נכון.

וכאב הוא חלק בלתי נמנע מהחיים.

אייבורי

New member
אין פרידות שמחות

ואין אפשרות לא לפגוע בה.

אבל כדאי שתקח החלטה ברורה ולא תמרח את זה כמו מסטיק על מדרכה ביום חמסין.

davidukan92

New member
אני כן אוהב אותה

זו הבעיה, אני כן אוהב אותה! אני פשוט לא מצליח להבין למה לא טוב לי איתה כרגע...

כי אתה

גבר, ומה שלא טוב לך איתה כרגע זה... שהכל טוב. אפילו יותר מדי. ולכן, אין מנוס אלא לחרבן את זה, להרוס לה את הבריאות, לערער לה את הבטחון בקשר ולהזיז אותה מהמקום הדביק הזה של נרות וכינורות

ואחרי שתקבל את מנת הדם שלך, במקרה הטוב היא תתחיל להתרחק ממך ואז יהיה לך שוב עניין בלכבוש אותה מחדש, אבל במקרה הרע היא תתחיל לעשות לך סרטים חרדתיים
ולרצות אותך במרץ, ואז כבר לא יהיה מנוס מלזרוק את הסמרטוט המעיק
.

davidukan92

New member
חחחחח

כן ברור...אבל מה יש באפשרותי לעשות כדי להחזיר את הטוב שכ"כ הרגשתי בנוכחותה?

כרגע כלום

כדי לצלול איתך אל תוך המחול הזה שוב היא צריכה זמן להתאושש, להתאבל קצת, להדחיק, לשכוח את הדברים הנוראיים שאמרת כי היא אילצה אותך, לנסות לשקם את האמון, עד לביס הבא.
אתה רק ממלא את התפקיד האבולוציוני שלך של החבר המניאק הראשון שהרס את חייה. זה תפקיד מחייב ויש לבצע אותו באחריות <כדי שהיא תצליח להנות אחר כך מהחנון הרגיש שיבוא אחריך>. תזרום עם הקצב של פעימות הלב שלה. זה ינחה אותך מה לעשות, מתי ובאיזו עוצמה. אה, ואל תשכח סקס בן זונה שיעיף לה את הסכך ללפלנד. חשוב, שיהיה לה למה להתגעגע עם החנון, כשתהפוך למיתולוגי

davidukan92

New member
את לא חכמה במיוחד

אני במקרה החנון הזה...
בנוסף, רק מציין שלה אין בעיה איתי ויום אחרי היא כבר שלחה לי הודעה של כמה שהיא אוהב אותי ושהיא מוכנה לחכות עד שאני אבין והיא התחילה לדבר איתי רגיל!
אז, לענייננו הבעיה היא איך שאני מרגיש!!

לא לא

'חנון' אתה לא <גם אם אתה חנון בהגדרה הרחבה>. חנון זה תפקיד. ואם היא כבר הבליגה ו'סלחה' סימן שהיא מהדגם השני, המתרפס, ויתכן שזו גם אחת הסיבות לסרטים שאתה עובר והולך להעביר אותה.
אתה צריך גברת שתחזיק אותך קצר בוובוס, רק ככה החיכוך איתה יהיה מספיק מספק.

אייבורי

New member
נו באמת

התפיסה העקומה שלך לגברים מתחילה להדאיג.

גברים שטוב להם, םשוט טוב להם והם לגמרי לא מחרבנים את העסק
מקסימום מנסים לשדרג לאיזה מאנז-אה-טרואה.

לדעתי הוא שבוי בתפיסה כאילו הוא אוהב אותה
אבל בתכלס, נגמר להם הקשר וזהו

לרגע לא חשבתי שהרצפה לא עקומה, והמראה לא משקרת.
גברים צעירים שטוב להם מהר מאוד מתחילים להשתעמם מהסטטוס קוו. הבחור בגילו צריך אקשן, כל הזמן. אהבה טובה ורגועה ושגרתית היא כלא של שעמום לתחת התוסס.
זה שאשמאי מזדקן כמוך צריך כבר את השקט שלו, ולכן כשהכל מסופק זה סבבה, לא רלוונטי לגבי הינוקא הפונה.
לזה הוא יגיע רק עם הזמן, עם המהחורבן הרב שיזרע בשדות בנות זוג שונות, ועם הניסיון הזה <ובעיקר רגיעת ההורמונים> תבוא גם החוכמה לא להרוס מה שעובד

אייבורי

New member
חולק על דעתך

אי אפשר להכליל את כל הינוקאות כמקשה אחת
יש כאלו שזקוקים לבלגנים
ויש לא מעט שאוהבים שלווה.
עניין של אופי מולד

למעלה