האמת כואבת

da^Lord

New member
האמת כואבת

truth hurts אני רוצה להגיד שהדיסק שלה פשוט טוב. רנ´ב משובח כמו שהיה לפני כמה שנים , הפקות מצוינות.

אמיר אמיר אמיר :)

למה שלא תתן לכולם המלצה+ביקורת על הדיסק החדש ?
:)) לא שומעים עליה מספיק ...

da^Lord

New member
אני צריך להאזין הרבה לדיסק כדי לתת

ביקורת של ממש. בינתיים כולם מכירים את addictive - השיר עם הסמפול ההודי, שהוא הסיבה שקניתי את הדיסק, פשוט הפקה פצצה, אבל היא (כמו שאמרתם) לא ממש שרה שם, ולכן השיר לא מאפיין את הדיסק שעדיין לא שמעתי את כולו אבל ממה ששמעתי פשוט נשמע טוב, רנ´ב טוב כמו של פעם.

baduist

New member
רגע, רגע, אף אחד לא שם לב

שהיא [URL='http://']מזייפת[/URL]?????? מילא שהתבלבלו - עשו הפקה עם סמפול הודי אבל תפאורה ערבית-סטייל. מילא. מילא, שכל השיר המלודיה מטופשת לחלוטין, והדבר היחידי שיפה זה ההפקה (מצויינת, כן) והראפר, אבל דאמיט! מגיע השלב של האלתורים והבחורה פשוט מזייפת! מה השלב הבא? שמעון פרס שר עם הנפטונז? והקול שלה לא כזה מדהים,בכלל. והשם שלה מטופש. והיא אפילו לא יפה. בקיצור, איכסה. אני אתאכזב אישית ממי שיקנה את הדיסק;) (וסורי, הליקון, אני יודע שאני אמור לתמוך, אבל יש לכם מספיק דברים מצויינים אחרים:)

Ambitionz

New member
אין לה קול מדהים?? תשים לב טוב טוב

כשהיא אומרת "and he´s all tha i got" באמצע השיר. התפאורה גם לא ערבית.... :) ומתי היא מזייפת? איזה חלק של אילתורים? זה לא פריסטייל. השם שלה לא מטופש (לפי דעתי חשוב לציין) מהסיבה הפשוטה שעל זה בדיוק היא שרה. חוץ מזה שמשיר אחד אי אפשר לתת חוות דעת על אמן.

da^Lord

New member
ביקורת על הדיסק

אין לי כוח לעבור שיר שיר ולתת ביקורת לכל אחד בנפרד. המפיקים בדיסק הזה הם Dj quik,R kelly, timbaland, Dr dre ועוד.. 1.push play - שיר שבהתחלה מזכיר את R KELLY ,גם בזכות ההפקה של דר´ דרה זה מן אינטרו , היא חוזרת הרבה על המשפט let the truth be told, אז הביט משתנה, הקצב עולה, ראקים נכנס "u want the truth, niggaz cant handle the truth" . 2. addictive - כולם בטח מכירים, הפקה מעולה של Dj quick, סימפולים הודיים. ללא ספק התאים להיות הסינגל הראשון. ראקים הוא הראפר המשתתף בשיר (למי שתהה). 3. next to me - את האמת שיר מעצבן. הפקה לא משהו. 4. jimmy - דר דרה על ההפקה, די מינימלית למרות שיש שימוש בהרבה כלים, עד כאן הדיסק קצת חלש (חוץ מאדיקטיוו כמובן) הפקה מעצבנת למשל יש לשיר next to me, אבל בהמשך היא רק הולכת ומשתפרת. 6. this feeling - (שיר מעולה), קול יפה יש לה, קצת גולש לכיוון ג´אז-בלוז . 7.TIRED מופק ע"י mel-man שיר מדהים, ביצוע מעולה שלה, הפקה מצוינת. באיכות שלה היא קצת מזכירה את אלישיה קיז, אבל עוברת אותה בהרבה. 8. i´m not really lookin - בהפקת דיג´יי קוויק, והוא גם מראפרפ בשיר, שיר יפה, הקטע של קוויק מקפיץ ,אחלה פלואו, שיר רנ´ב שמח. 9. bullshit - מה אני יכול להגיד, שיר יפה, הפקה יפה, רנ´ב טיפוסי יפה, עמוק ומרגש, Big rube משתתף בשיר הזה, עושה קטע ראפ קצר לא מקפיץ לא יומרני, פשוט זורם עם השיר וזה משתלב מצוין. אבל זה לא שיר שיזכרו, הוא לא מפתיע, יפה אבל לא מיוחד. 10. queen of the ghetto - הפקה מעולה, של (כמובן) דרה, היא משתפת בשיר את cita-היא פשוט פצצה , היא מדקלמת אתהקטע שלה, אבל בצורה מדהימה. 11. the truth - בהפקת R kelly - יש לו פוטנציאל להיות סינגל ברדיו. שיר יפה שעונה על הדרישות (כלומר קצת ממוסחר). בסוף כל שורה חוזרת המילה TRUTH ככה שהמילה הזו הפכה להיות חלק מהביט. 12. REAL - מפיק טימברלנד , הפקה מעולה , הסגנון החדש של הRN´B שאני לא ממש אוהב, אבל השיר חביב ביותר. 13. HOLLYWOOD - מפיק "היי טק" ,דרה משתתף בשיר, מה שכבר צועק בקולי קולות "הסינגל הבא!!!" פשוט כי אני אוהב את דרה והוא פשוט מצוין פה. השילוב שלהם פשוט מעולה, שיר מצוין. 14. DO ME - אחח זה מה שאני אוהב, amour, זה הסטייל שאני אוהב, זה מה שהיה חסר לי המון זמן. אז סינגלים פוטנציאלים: THIS FEELING - אבל הוא פחות מסחרי אז קשה לי להאמין שייבחרו בו. the truth - השאלה אי ר קלי ייתקבל בעיני הציבור, כי זה יכול לדעתי לבטל את השיר כסינגל בהנחה ובאמת היה מועמד. HOLLYWOOD - כמו שכתבתי למעלה. דר דרה. זהו.

למעלה