האמת יצאה לאור

האמת יצאה לאור

(בכאבי העצום,שאינו נפסק, אני מוצא, שגם שנדמה לך שאתה בתחתית הסולם, אתה מגלה עוד כמה שלבים נוספים בדרך למטה.) האמת יצאה לאור הרומן - הוא לא היה במייל... הם נפגשו ושכבו במשך 6 חודשים... היא הפסיקה לא מזמן, כדי... להתחיל קשר עם בחור אחר. מעיין המילים שלי יבש כולו, יחד עם מעיין הדמעות. שני לילות ללא שינה, חי בהכרה כי המציאות, היא נוראית מכל דימיון.. עד שהכרתי אותה.. חייתי בעולם משעמם.. עולם של שחור ולבן.. כשהיא נכנסה, כל העולם שלי עבר במחי יד לצבעים מדהימים, מרהיבי עין. הוורוד של חיוכה... האדום שבער באהבתי(נו?) אודה ולא אבוש... אהבתיה... והאמת יצאה לאור..! והיא שצבעה את חיי, יצאה והשאירה אותי לבד, בחושך. האמת, יצאה לאור. ואני סומא.. יבש מעיין חיי, ואני משוטט ללא מטרה. והאמת יצאה לאור.. ואני נכנסתי לחושך.. הו, האימה... הבושה, הפחד.. ומי הזמין את האמת?.. חושך מסמא וקר.., קר כל כך!.. חושך של רגשות שאותן לא הכרתי... אבל.. האמת, היא יצאה לאור.

מייקי69

New member
הלו, הלו.... עצור את סוסייך!!!!

נו, ג´קי, יאללה, בחיית!!! מה זה הרחמים העצמיים האלה, הא? מה, אתה בן 16? כואב - כואב! מי כמוני מבינה אותך, תאמין לי!!!! תאמין תאמין לי!!! אבל מה, אתה נעלמת? - נשבעת לך שאם תסתכל בראי תראה שאתה קיים. אז נכון שעכשיו אתה קצת דומה לאיזה כדור כאב ענק, יותר מאשר לגבר שרמנטי ושמח!!! אבל חליק!!!! תן לעצמך קצת קרדיט!!! תגיד לעצמך - אני לא קורבן!!! אני זכיתי לאהוב. לאהוב! אני הפתוח, אני הרגיש, אני האמיתי והנכון. אני אני אני. תרים ת´ראש. תתאבל - בטח תתאבל. אבל בבקשה - בקונטרול!!! להתחרע אולי, אבל לא לאבד את הצפון. ואתה מוזמן לדבר איתנו. איתי, פה. כמה שתרצה. אתה גם מוזמן להתעצבן עלי. זה אחלה שחרור. רק צא טיפה מהרחמים העצמיים האלה. כאפארה - הלב נשבר..... יאללה, לנגב, לנגב, תביא לראות ת´עיניים!

בחרת בצבעים.

תראה כמה מעניין לך בחיים. כל יום מגלה דברים חדשים. איזה כייף לך. מקנא. תחשוב על אלה שמשעמם להם. רוטינה. יש ילדים? בכל מקרה תרים את הראש ואם כל מה שלמדת עד היום - קדימה. מעניין מה תבחר הפעם צבעונית או אפור? דניאל מאמין בצבעוניות ובוחר באפורות.

אותך על הבוקר-זה לא מה שתכננתי../images/Emo24.gif

נראה כאילו הצצת לי במגירות ושלפת משם מכתב שכתבתי לעצמי כמעט לפני שנה.... רק שאני מצאתי דווקא להיפך:מאגר מילים בלתי נדלה, מצאתי אישה חזקה יותר,מצאתי אישה שמתחילה לאהוב את עצמה הרבה יותר, מצאתי אישה שמצאה תכלית בחייה שיכולה גם לבד-מצאתי את עצמי לא אשקר-הרבה פעמים נפלתי/החלקתי בדרך-בכיתי או כמה שאני בכיתי אבל לאט לאט המעיין יבש לו וחיוך הקלה היה מתנוסס כלאחר כבוד על שפתיי(מותר לבכות-אבל רק לפעמים-אני בעד!!!) חשבתי לעצמי-למה גיליתי בכלל? ואולי אם לא הייתי כל כך פגועה גם הייתי מנסה לסלוח/לשקם/להאמין שוב...אבל אז הייתי מחטיפה לעצמי סטירת מציאות(לפעמים זה כאב)וישר מרגיעה-עכשיו הרבה יותר טוב לך-מה את מזוכיסיטית??? ואהבתי או כמה שאהבתי-מגיל שמונה עשרה וחצי ועד לפני שנה-לא הפסקתי לאהוב.. היום-אני מתעוררת כל בוקר עם חיוך(במקרה כמובן שלא מחליטים להשקים אותי מוקדם)ואומרת ובקול:ברוך שפטרנו מעונשו של זה לא עוד ג´ק המרוטש-כי אם ג´ק המחויך-השלם-הרומנטי-המקסים....תמשיך...(גם לי נגמרות באיזה שהוא שלב המילים-עוד לא שתיתי קפה של בוקר)

אטיוד5

Active member
הקלישאה

על הזמן שמרפא נכונה. חלק מאיתנו פה היו במצבך. ישבנו ובכינו. מצד שני, גם הסתכלתי אחורה בתודה. היתה תקופה נהדרת. מצאתי אהבה. אולי חד-צדדית, כמו שרמזת. אבל בזמן ההוא לא ידעתי שהיא כזאת. והייתי מבסוט עם הראש מעל העננים. היה שווה כל רגע. כלומר, תנסה לראות את כל החיובי שהיה שם בשבילך. מזה גם תשאב כח לנסות שוב.

למעלה