האמת! ורק האמת!

האמת! ורק האמת!

יום אחד בעל אחד אמר לאישתו ככה ביהירות שכזו! "הייתי רוצה פעם אחת לפגוש את האמת, לשוחח איתה, להכיר אותה פנים אל פנים..." "נו,מה אתה מבלבל לי את המוח. אתה רוצה להכיר את האמת ?י מצידי, לך תחפש אותה, תמצא אותה, דבר איתה. מה אתה רוצה ממני והוא באמת יצא לדרך. עזב הכול - אשה, ילדים. יצא לחפש את האמת. עלה הרים וירד גבעות, חיפש את האמת לאורך החופים, בנבכי היערות. חיפש אותה בכפרים קטנים, חיפש אותה בערים גדולות, ויום אחד, על ראשו של הר, תאמינו או לא, בתוך מערה, הוא מצא את האמת. האמת הייתה אשה זקנה, כפופת גו, שערה שיבה ועורה צפוד וצהוב כקלף. אך בשעה שדיברה היה קולה צלול וזך כמים, ועיניה בוהקות והוא ידע שזאת האמת. שנה ויום שהה במחיצתה, ושמע ממנה את כל מה שהיה בפיה לומר לו. כעבור שנה החליט האיש לשוב לביתו. לפני שנפרד ממנה אמר לה : "גבירתי האמת, את לימדת אותי כל כך הרבה. אני עכשיו חוזר לביתי. אולי יש משהו שאני יכול לעשות למענך ?י האמת חשבה לרגע, אחר כך הרימה אצבע גרומה ורועדת ואמרה לו : "כן. יש משהו שאתה יכול לעשות בשבילי...י כאשר תשוב לשם, אל בני האדם, ותספר עלי, אל תאמר שאני זקנה ובלה. אמור להם כי יפה וצעירה אני.. (סיפור שממש מתאים למה אני מרגישה כרגע!) אחרי שיחת טלפון נעימה שהייתה לי פה עם מישהו חביב, אני ממש תמהה האמת האם גם לה אלף פנים????? ואני מעט מהרהרת בקול, אני בדרך כלל מקשיבה ואת לבי פותחת כמעט לכל אחד, ואמפטית כלפי בן אדם ובעיותו אבל באמת אני אוהבת להאמין באנשים לבטוח בהם כי ללא זה מה שוים החיים בכלל, בלי להאמין ולבטוח שבני האדם טובים ונבונים לא לשקר!! האם לאמת אלף פנים אני ממש תוהה..

גששבלש

New member
../images/Emo11.gif

דרדי ראשית בוקר טוב הכל טוב ויפה עד שמבינים שעבדו עלינו, שניצלו אותנו מנסיון לא צריך להאמין לכל אחד יש אנשים שהם שקרנים פתלוגים יש אנשים שבוגדים באמון ויש כאלה שמפרשים את האמת כל אחד לפי ראות עיניו

לכל סיפור.....

3 צדדים... הצד שלי, הצד שלך .... והאמת! תלמדי דרדי, תקשיבי תמיד לשני הצדדים ותחליטי לבד מהי האמת שלך! אל תשפטי אף פעם לפי צד אחד.....

למעלה