האמת הקשה 2

tali000

New member
האמת הקשה 2

קודם כל , הרשו לי לתת שלוש התנצלויות מראש : למוריס (אה , איזה מצחיק זה שכותבים את זה בעברית ) על גניבת השם ולכל מי שיעלב מההודעה הזאת וכי כרגיל .. זה הולך להיות ארוך.. . בהודעה "האמת הקשה " התייחסו לשינויים באלאניס ובמוזיקה דשלה . אני רוצה להתייחס לשינויים במעריצים שלה . בתור מעריצה וותיקה של אלאניס אני זוכרת את אותם ימים שבהם היו שואלים אותי "מי?" כשהייתי עונה "אלאניס מוריסט " כתשובה על המוזיקה שאני אוהבת , והייתי צריכה שעה לנסות ולהזכיר למי שזה לא יהיה מי זאת בכלל אלאניס ואולי הם ראו אותה פעם באיזה קליפ (סביר להניח IRONIC ) זה בהחלט היה די מבעס , אבל זה עדיף ממה שקורה היום . כל כך קיוויתי שאלאניס תהיה מנותקת מכל התופעה של "כן , רוק זה באופנה " שמגיעה עכשיו .. שלא תהיה חלק מאותן להקות בנים שמוסיפות דסטורשן וקוראות לעצמן "להקות רוק" לאותן להקות רוק שמנסות לשיר פופ ולבריטני ששרה שהיא אוהבת רוקנרול .. כי אלאניס לא קשורה לזה אלאניס יושבת וכותבת ובוכה , ככה היא אומרת תמיד והם לא מבינים את זה . עכשיו זה נראה כאילו זה נקלט לכולם כל מה שהם צריכים לעשות בשביל להתקבל למועדון ה"פריקים או משהו כזה " ( צפוניות עם צמידיי ניטים ) זה לומר "שלום אני משה ואני שונא את בריטני ספירס " ואז לחכות לתגובת "יופי משה , אתה כמונו , אתה שונה מכולם אתה חכם יותר מכולם אתה פריק " כבר לא צריך להקשיב למילים או להרגיש את הרגשות אלא רק לדעת בדיוק מתי אלאניס אומרת "fuck " בשיר ולקפוץ עם המוזיקה אלאניס מופיעה בשיר כשהיא נראת הכי יפה שהיא יכולה להראות ומתחילים להשוות אותה לכריסטינה אנשים אומרים לי שאני לא מעריצה טובה של אלאניס כי אני לא אוספת חומר עליה .. זה רק מחזיר אותי לתקופה שאספתי מדבקות של "בוורלי הילס" או "חתיכות ומכוניות" בכיתה ב .. מה הקשר בין זה שאני לא מתייחסת לכל מילה שכתב איזהשהוא צהובוןעל אלאניס כמו פוג מתוך ערימת פוגים לבין לאהוב מוזיקה ? בהופעה בקיסריה הייתה אווירה , לא יכולה להסביר אותה אבל לא היה שם ערס אחד יכולת לדעת שכל אחד שם באוטבוס אוהב איזהשהוא יופי שגם אתה אוהב אני פשוט חושבת אם בהופעה הבאה זה יהיה אותו דבר או שאנשים פשוט יבואו כי הם אוהבים לאהוב דברים שעוד אנשים אוהבים . (וכל הכבוד למי שהבין את המשפט הזה ) כותבת כמעריצה אמיתית של אלאניס לאחים שלה ..

moriss

New member
את צודקת../images/Emo70.gif

אפילו אחותי אוהבת את HC וPI ובכלל אלאניס עכשיו באפנה, אבל אני לא חושב שזה בהכרח רע, תחשבי על כל אלה שעד עכשיו לא הכירו את אלאניס, יקנו את הדיסק ויתחברו למוזיקה ואולי אפילו יקנו את JLP וSFIJ ויהפכו להיות מעריצים אמיתיים, כמונו. נ.ב את מאוד שנונה ומצחיקה, נורא צחקתי מההודעה. חשבת על להיות עיתונאית

את האמת

לא הבנתי את הנקודה שאת רוצה לגעת בה? הבנתי את הקטע כאלו שעכשיו רוק זה "אין" אז???? אני חושב שמי שאוהב את אלאניס ומי שמתחבר אליה זה לא אנשים ששומעים אותה בשביל הקוליות שבדבר אלא בגלל שאלאניס, אין מה לעשות, עושה מוסיקה מעולה!

j u n k

New member
תגובה

האנשים שהיו עם אלאניס מג´אגד- או הצטרפו אליה בג´אנקי , הם אלו שישארו איתהלעד, גם אחרי שהאופנה תחלוף. עכשיו זה המבחן האמיתי.

AlanisJunkie

New member
תשובה

אני רוצה להבהיר לך מספר דברים. את כותבת שפעם היו לאלאניס מעריצים אחרים, שבאמת אהבו אותה והיום היא הופכת להיות יותר ויותר באופנה. בדברים האלו יש טעות, כי אלאניס הייתה מאז ומתמיד באופנה. כשיצא JLP לא היה אחד שלא הכיר אותה. כולם התלהבו להגיד שהם מעריצים את אלאניס מוריסט, ואפשר להבין אותם. בהמשך כשאלאניס שיחררה את SFIJ כבר היה יותר ברור איזה סוג מעריצים יש לה, כי היה פיחות מבורך ואיכותי במספר האנשים שקנו את האלבום. כלומר, ההיפך הוא הנכון, עם כל אלבום ואלבום מתגלים המעריצים האמיתיים של אלאניס, אלו שנשארים איתה לאורך כל הדרך, אלו הם המעריצים האמיתיים והאיכותיים. כשאת מדברת על אלו שפתאום אוהבים את HC או את PI את בכלל לא מדברת על מעריצים, כי הם לא. אנחנו מעריצים. את וכל שאר חברי הפורום. אלה שאוהבים אותה בכל מצב. גם אם היא פתאום משנה סגנון ב-180 מעלות ומשאירה אותנו פעורי פה. ובכלל, כל הקטע הזה של לשייך את אלאניס לפריקים זה דבר לא נכון! אני בכלל לא פריק ואני אוהב אותה (כפי שאת יודעת...). וגם בהופעה בקיסריה, בין כל הפריקים עם השיער ערווה על הראש היית יכולה לראות גם אנשים רגילים שבסך הכל אוהבים מוסיקה.

moriss

New member
יוסי(?), אני חושב...

שפספסת את הנקודה..........................................(הנה, אני מראה לך אותה הרבה פעמים, שלא תפספס) היא מתכוונת לזה שהיום מאוד נחשב להיות "פריקים" ולכן כולם פתאום אוהבים רוק ובין היתר את אלאניס, והיא חושבת שכל אלה ש"פתאום" אוהבים את אלאניס לא אוהבים אתה באמת, אלא רק בגלל שזה באופנה? אני מקווה שאני לא טועה כשאני קורא לך יוסי!

AlanisJunkie

New member
היי מוריס.

לא, אתה לא טועה, קוראים לי יוסי.
וכן, זו בדיוק הנקודה שכתבתי עליה, רק הבהרתי שאלאניס תמיד הייתה באופנה, והמעריצים שלה מתמעטים עם השנים, והופכים יותר איכותיים.

j u n k

New member
אני לגמרי מסכימה עם יוסי..

וכמו שכתבתי - מעריצי אלאניס האמיתיים שוכנים באלו שרואים את הצד העמוק שבה- ומקבלים את השינויים שהיא עוברת. אלאניס היא אנחנו ואנחנו במידת מה...אנחנו אלאניס.

moriss

New member
הבהרה../images/Emo70.gif

לא קוראים לי מוריס (אני מניח שרובכם יודעים את זה, פשוט הייתי חייב לכתוב את זה) מוריס זה שם מזעזע וקוראים לי בכלל עידן הסיבה שהכינוי שלי הוא MORISS היא שחיפשתי כינוי קצר שקשור לאלאניס וMORISS זה ההתחלה של MORISSETT

j u n k

New member
טוף...

אז נעים מאוד עידן...עכשיו אנחנו יודעים איך לפנות לך.

למעלה