האמת היא...

האמת היא...

שמרוב המחיקות והחסימות שם, בפורום גרושים/גרושות, כבר אין לי מושג מה אתם כבר יודעים על מה שהלך שם. אני רק מתאר לעצמי, ויתכן שאני טועה, שזה בכלל מעניין אתכם. כיון שיש כאן, כמה שהשתתפו שם באופן פעיל, כולל אחד שהיה מנהל שם, ושכנראה בגללי חדל לנהל שם, נראה לי, שזה צריך לעניין אתכם. זכותכם, בכל עת, להעיף אותי לכל הרוחות.

g i r a f e

New member
המנהל ?

על אייבורי. הוא שילם את המחיר, על כך שהרמתי ראש. ועל כך, אני חייב לו.

תשמע

אתה ממש גן חיות אחד שלם

אני אענה לך כאן..

ואתחיל בזה שאוהבת אותך..מאוד מבינה את הכאב שלך הכי כואב שחוסמים אותך מלהגיד את הדעה שלך.. שיש כח כזה שיכול לסתום פיות ויודעת שבאת לכאן מצורך להגיד..לדבר.. ואין בי שום דיעה לכאן או לשם רק בוודאות יכולה להגיד שיכלתם לנהל תקשורת טובה יותר אתה והמנהל אם שנכם היתם מוותרים על "אגו"... ולא מנסים להיות "צודקים "אלה "חכמים". רק מה.. הפורום הזה לא שייך למלחמות של פורום שם להעביר לכאן..את מה שמתנהל שם לא פייר לפורום זה.. כאן או שם בתקווה לראות אותך שם...שוב ואסיים שוב באוהבת

דרך אגב

גם את יכולה לקפוץ מידי פעם לבקר כאן כמו שאני מציקה מידי פעם שם
ממקום ידידותי לחלוטין

יערית

New member
בלתי אפשרי

לנהל מלחמות במקום אחר- לא נכון לגלגל מלחמה ממקום אחד למקום אחר, ראה מה קורה בעולם הערבי, כאוס אחד שלם. ממליצה על הפנמה שיש חוקים בתפוז של מותר ואסור, אני נגד חסימות ונגד סתימת פיות, תמיד הייתי נגד ותמיד אשאר נגד. אבל בהחלט יש לכבד את המקום בו אנחנו דורכים נמצאים גולשים כותבים וכן הלאה.

g i r a f e

New member
כפי שכתבתי...

אני בהחלט אבין, אם יעיפו אותי לכל הרוחות. אבל... אלה הם הכלים שנותרו בידיי, ואני עושה בהם שימוש. בינינו... בעולם של הוגנות, הניהול הקיים של גרושים/גרושות, היה בכלל מחזיק ?

יערית

New member
אין לי מושג

הייתי מנהלת ותמיד ידעתי שאם אנהל ארשה לכולם לעשות הכל חוץ מ.. לינץ' חברתי .

תקשיב

כל עוד לא תביא סיבות להעיף אותך לכל הרוחות, אז הרוחות ימתינו בסבלנות . . . ואתה יודע כבר שגם בעולם היום בהחלט ניתן להתנהל בהוגנות מי שרוצה וגם בעולם של גרושים/גרושות כל אחד בוחר לפי איזו דרך הוא פועל ומתנהל גם אם היא מנוגדת להתנהלות הכללית ובלבד שהיא מתאימה לערכים של אותו אדם

סיבות להעיף אותי מכאן....

בכל תשע שנות שהותי בתפוז, לא השתמשתי בניקים שלא הזדהיתי מאחריהם, לא השתמשתי בלשון וולגרית, לא הצקתי סתם ככה, כי בא לי. בעיניי, אני צדיק הדור, אבל אני מודע לכך, שבלשון העכשווית, קוראים לזה "חנון". בסדר... חנון נולדתי, וחנון גם אמות. ואם אוותה נפשו של מישהו להציק לי... אחחחח.... שיבוא.

מצד שני...

אתם צריכים להיות מודעים לכבוד לו זכיתם. לימונרו ליים, בכבודו ובעצמו, זה אשר ככה NDR כתב עליו
נמצא כאן, בפורום שלכם. אני סומך עליכם, שלא תתחילו לי עם שאלות מביכות....

לימונרו שלום וברכה

אין לי מושג מה קרה שם, האמת? לא ממש מעניין. באת, הצטרפת, וולקאם. כל השאר "מים מתחת לגשר" (בתרגום חופשי כמובן) שבוע טוב.

תודה

ובאמת, מה שקרה שם, אינו ראוי לקימוט מצח בגללו. נכון הוא, שהיה זה הפורום, אשר ליווה אותי בתשע השנים האחרונות, אבל, במרבית הזמן, הייתי שם על תקן הטרבל מייקר. Bridge under troubled water

כבוד לימונרו...

האמת - את המלחמות שנוהלו/מנוהלות שם ראיתי רק במקצת. גם זה רק בגלל שהפנו אותי לקרוא תגובה של אחד ששתה מהבאר כאן ובחר להשתין לכאן דרך המלחמות שנוהלו שם. גם לא מעניינות אותי הסיבות בגללן חסמו אותך שם. כמו שכבר אמרה המתולתלת - חסימות יחכו... תן להן לחכות.

תודה לכבודו

מה דעתו של כבודו לפשוט את הטוקסידו, ולעבור לג'ינס וחולצה ? חם מדי למָנגֵל כשלבושים בסמוקינג...
היי

למעלה