האמת??? אני בהלם!!!!

חוכמית

New member
האמת??? אני בהלם!!!!

לכולם!!! חדשים, ישנים, ותיקים, צעירים, וכל האפשרויות. מה זה משנה??? כשנכנסתי לפורום אחרי כמעט שבוע שלא הייתי בו חיפשתי את ההודעות האחרונות שלי ומצאתי את עצמי ב- ארכיון!!! בהחלט מקום שלא ראוי לי!! זה אומר שהרבה דברים נאמרו פה וניסיתי לעקוב אבל איבדתי את הצפון מרכז וגם דרום.
לא יודעת מה להגיד לכם. קראתי הודעות אחרונות ויש פה איזה שינוי שאני מרגישה שצריך יד מכוונת כדי שהוא יקבל את התפנית הנכונה. כמו כל עסק, פורום, או כל דבר אחר שגודל מהר מהר עם כל הרצון הטוב צריך כיוון כי אנחנו מתפזרים לכל עבר וזה לא מה שאנחנו רוצים נכון??? אז קדימה ילדים להתאחד לכולנו יש כל מיני פצעים ומכאובים, נקודות רגישות,מחשבות כאלה ואחרות, ימים טובים,יפים,גרועים,חשוכים, עייפים, ובכלל נראה לי שהתקופה הזאת ממש לא קלה לכולם. לכולכם שלוחה ברכה אחת גדולה של אהבה ממני. ואחרי שתגיבו - אם תגיבו, אספר לכם מה עבר עלי בתקופהשבה התנתקתי מהרשת...

מעגלים

New member
חוכמית הנה את!!

כבר התחלתי לדאוג. נעלמת לך ככה בלי סימן. כבר שלחתי את סיירת תפוז לחפש אחרייך. אז מה קורה? מה קרה בתקופה שלא היית פה?. ספרי ספרי.

חוכמית

New member
תודה מעגלים על התגובה המהירה ../images/Emo24.gif

עברו עלי הרבה דברים. לא טובים שעדיין קשה לי להוציא אותם החוצה כי הם היו קשים קשים. אני עכשיו מנסה לחזור לעצמי. נדרשו ממני כל תעצומות הנפש שיש לי כדי להתגבר על הדברים שקרו ברצף ובצפיפות. קשה קשה מעגלים. אני מתחילה לנשום עכשיו לאט לאט כי מה שהיה זה לא היה לנשום מרוב לחץ ופחד. פחד קיומי. דברו אלי חברים!!!!

מעגלים

New member
אני שמח שאת חוזרת לנשום..

ועוד יותר שמח שאת חוזרת אלינו...רוצה לשלוח לך שק מלא באהבה עם פתיתים דקים של אופטימיות ושמחה,שיעזרו לך בשעה הקשה הזו אני וכל חברי הפורום כאן איתך אגב תגיעי למפגש בקיסריה במוצאי שבת הקרובה?
משה

חוכמית

New member
יווואאאווו איזה כיף ../images/Emo24.gif

יש מפגש !!!!!אני באה זה בטוח!!! עכשיו , ספרו לי מי עוד מגיע??? אני כל כך שמחה. תודה משה שאתה איתי . תודה
מכל ה

אנשים נפלאים ..

גם אני כאן.. קוראת.. חושבת קצת יותר מדי.. אתם רואים את הילדים? מביטים בהם? הם באו לעולם הגדול שקוראים לו הפורום בפחד.. לא יודעים אם יאהבו אותם. אם יקבלו אותם. מעולם לא אהבנו שאומרים "לא אוהבים".. תמיד חששנו.. אבל תמיד למדנו על אהבה. אין ותיקים. אין חדשים. יש אנשים. יש פורום. לא משנה אם באנו לפני דקה. לפני שעה. לפני יומיים. לפני שבוע. לפני חודש. כל זה לא משנה. כולנו ביחד רוצים להרגיש טוב..סימן קריאה. כולנו עם כולם. שני..

אני בא, אני בא!

ותודה רבה לך מכל ה-
על האנרגיות החמות, המעודדות והמכוונות. אוהב והתגעגע בן

חוכמית-יקרה ../images/Emo39.gif ../images/Emo13.gif

לא סתם בחרת בכינוי הזה, דברייך מלאים בחוכמה :)) טוב שחזרת אל הפורום
ערב נפלא רחל-נשמה

זהרי

New member
חוכמית היקרה

לא הציגו ביננו אבל כבר רואה שיש על מה לדבר או לכתוב או לחייך היום דברתי עם מישהי שהיתה נראת לי חזקה בימים האחרונים וגם היא צריכה את השלווה אז נעים מאוד לי זהרי

חוכמית - שאלה והצהרה!

שאלה: ספרי, ספרי, מה קרה לך בשבוע שבו התנתקת מהרשת?! והצהרה: שיואו, אני כל כך שמח שאני סופסוף הולך לפגוש אותך בשבת! איזה כיף!! אוהב, בן

למעלה