האמת??? אני בהלם!!!!
לכולם!!! חדשים, ישנים, ותיקים, צעירים, וכל האפשרויות. מה זה משנה??? כשנכנסתי לפורום אחרי כמעט שבוע שלא הייתי בו חיפשתי את ההודעות האחרונות שלי ומצאתי את עצמי ב- ארכיון!!! בהחלט מקום שלא ראוי לי!! זה אומר שהרבה דברים נאמרו פה וניסיתי לעקוב אבל איבדתי את הצפון מרכז וגם דרום.
לא יודעת מה להגיד לכם. קראתי הודעות אחרונות ויש פה איזה שינוי שאני מרגישה שצריך יד מכוונת כדי שהוא יקבל את התפנית הנכונה. כמו כל עסק, פורום, או כל דבר אחר שגודל מהר מהר עם כל הרצון הטוב צריך כיוון כי אנחנו מתפזרים לכל עבר וזה לא מה שאנחנו רוצים נכון??? אז קדימה ילדים להתאחד לכולנו יש כל מיני פצעים ומכאובים, נקודות רגישות,מחשבות כאלה ואחרות, ימים טובים,יפים,גרועים,חשוכים, עייפים, ובכלל נראה לי שהתקופה הזאת ממש לא קלה לכולם. לכולכם שלוחה ברכה אחת גדולה של אהבה ממני. ואחרי שתגיבו - אם תגיבו, אספר לכם מה עבר עלי בתקופהשבה התנתקתי מהרשת...
לכולם!!! חדשים, ישנים, ותיקים, צעירים, וכל האפשרויות. מה זה משנה??? כשנכנסתי לפורום אחרי כמעט שבוע שלא הייתי בו חיפשתי את ההודעות האחרונות שלי ומצאתי את עצמי ב- ארכיון!!! בהחלט מקום שלא ראוי לי!! זה אומר שהרבה דברים נאמרו פה וניסיתי לעקוב אבל איבדתי את הצפון מרכז וגם דרום.