האמנם?

האמנם?

האמנם ניתן להגיע לניתוח כל כך "מלא", "מעמיק", "מדויק" מכל כך מעט מילים, מבלי לראות את המקור? נראה לי שהלכת מהר מידי רחוק מידי.... אכן ניתן לראות יצירתיות, ניתן גם לראות את הצורך לראות דברים בפרספקטיבה רחבה (איזון יפה בחלוקת הדף, שחור / לבן וכדומה....) אבל מכאן ועד לכל הקביעות האחרות.... הדרך ארוכה. מאוד. היכן הזהירות? האחריות שלנו כאנשי מקצוע? דורית וואלך, המכון לגרפולוגיה של חנה קורן.

shamon51

New member
הי דורית - מספיק זה מספיק

או באנגלית "enough is enough" האם אין מספיק פרסומת למכון של ... באתר בוואלה שבאת לעשות פרסומת גם פה ? עד מתי "ר...ים" יעלוזו ? שמעון

כי19

New member
חוץ מלחץ,עובי הקו,ונקודות. ישנם עוד

סימנים בכתב היד בכדי לבדוק תכונות אופי,ולכן ניתן גם לבדוק בדיעבד כתבים סרוקים. חוץ מזה שכל הנכנס לפורום לוקח בערבון מוגבל את הניתוח,ומציינים את זה פה אין ספור פעם.

חבר'ה, תרגיעו.

הגברת הביעה דעתה בנושא וזה לגיטימי ומותר לה לחתום בתחתית הודעתה כאוות נפשה. היות שגם בביקורת זו וגם בזו שלמטה, מלבד דקלומים, אמירות כלליות וקצת פדגוגיה על זהירות של אנשי מקצוע ( אנחנו בפורום ) אין שום התייחסות עניינית ספציפית לכתב הרי אין לי מה להוסיף.

טלי06

New member
אודי במקרים דומים אחרים של פרסום

הגבת אחרת, או שאני טועה?

עניין הפרסום כאן

נראה לי "סערה בכוס מים" ואני לא רואה במה זה שונה מכתוביות דומות של אחרים בתחתית הודעתם. נראה לי שתגובת היתר הרגישה במקרה זה נובעת מהשימוש המסחרי הציני שהם, שם, עושים בפורום ובגרפולוגיה לצורכיהם, דבר שידוע לכולם ואני מניח שמקומם את רובכם, ובצדק, ומכאן התגובה. אם כבר משהו צורם לי אז זה יותר העניין של להיכנס רק כשיש כאילו הזדמנות למתוח ביקורת, יש בכך משהו מתנשא וזה לא היחיד. מצד שני, הדבר כל כך רחוק ממני ולא מעניין אותי ולכן אני אפילו לא טורח לכתוב על זה. בניגוד אליהם אצלינו לא עסוקים בפחדים ומיגננות ולא רואים בכל מקרה ומבקר פוטנציאל מזיק שיש להרחיקו. נושבת שם רוח רעה במלים של שבת ולא הייתי רוצה שגם אנחנו נזנק מיידית על מי שלרגע מייצג לנו תופעה מכעיסה או שאנחנו חושדים במניעיו. האם הגבתי אחרת בעבר ? זו הערה מחמיאה לי במיוחד שכן גלומה בה סברה שיש לי מדיניות ואני אדם עקבי. איזה כייף לקבל מחמאות.

טלי06

New member
הפורום לא מתיימר, ר' ההערה בראשיתו

לנתחח ניתוחים מקצועיים ומושלמים.

למעלה