האמנם מכרז ?

לפעמים מילים הם שמביאים למודעות

וככל שזה מפורסם יותר כך אנשים רבים יותר קוראים זאת.

יהל887

New member
על זה איני חולק

אבל ככל שהדברים אמורים בשינוי לטובה של מחדלים, ומעשים שלא יעשו - אני לא רק סקפטי אלא מציאותי להחריד. מה עוד, שהמדובר בעשייה שלילית מבית היוצר של משרד המשפטים (לא פחות!), בסיוע עקיף של שופטי בג"ץ - לא פחות! ומאחר וכתבתי על כך לא מעט במקומות אחרים - והתבערה רק נמשכת - עודף מוטיבציה לא נותרה בי. זהו ההסבר במלואו.

יהל887

New member
ואם הנושא ממש מענין מישהו:

(ניתן ליחס מה שאני מעיר עכשיו לעצלות, או יותר נכון: שאיני שש לחזור על דברים שכבר אמרתי - אפשר להריץ בגוגל חיפוש תחת ינון יהל ו/או בן אור - ולהגיע לדברים שלי). גם באתר סולחה התיחסתי לנושא - למען האמת שם איריס דגה אותי. אבל רבותי, כל מי מכם הקרוב לנושא הגישור, שלא עקב אחרי הבג"ץ בתחילת ינואר והחלטת שופטיו; וה"מכרז" שהנהלת בתי המשפט פרסמה בעקבותיו = אבני דרך מרכזיות בתולדות הגישור הקצרות בארץ - אני מעט מתפלא עליו.

שילה1

New member
ובכן-הדברים התבררו.לא יתקיים מכרז בחיפה,אלא

שמי שכבר "לקח" במכרז,יגשר בחיפה. הגיון מיוחד,וסיכוי 0 למגשרי חיפה. כל הכבוד למשרד המשפטים,או להנהלת בתי המשפט,או לשניהם. וכעת ברור לי מדוע מגשרים מאיזור המרכז מחפשים משרדים בחיפה.

יהל887

New member
יהיה איפוא מענין כפליים

לשאול את עו"ד לוי גם בנושא זה.

יהל887

New member
תלוי גם בשואלים, בדרך השאלה

והאם יניחו לה להתחמק בקלות. איננו באים להביך אותה אחר הכל - אלא לקבל אינפורמציה, מהימנה ככל האפשר. זה שמצב הגישור לא מזהיר - לא היא האחראית, ובוודאי ובוודאי שלא ממנה תגיע הישועה.

נכון מאוד

זוהי הזדמנות לשאול שאלות, להציף את הבעיות וגם לנסות להשפיע. אולם, למרות התסכול מעולם הגישור - לא לתקוף. שכן היא אינה אחראית, אבל היא תדע בטח לתת כמה תשובות. וגם כמגשרים, אנחנו יודעים מה קורה שתוקפים...

יהל887

New member
עצה זו מן הראוי שיאמצו גם

ראשי ארגוני המגשרים: לשכת המגשרים ומגשרי הקהילה - שבדרך שכחו את מלאכתם ואת אומנותם.

למעלה