האמנם ? אפשר?

s h o o s h a

New member
האמנם ? אפשר?

התחדשות אחרתסדגש| מילים: נעמי שמר לחן: יובל דור ביצוע: להקת הנח"ל עיבוד: אריק רודיך עייפות בלתי מוסברת. פיק ברכיים לא מובן צל שרב על כל הדרך, ואבק לבן אבל עודך משווע לגשמי ברכה עוד רחוקה מנוחתך אחרי החגים יתחדש הכל. יתחדשו וישובו ימי החול האוויר, העפר, המטר והאש גם אתה, גם אתה, תתחדש. בגנך פורחים לפתע עץ הפרי ועץ הסרק ועץ החלומות ועץ הטוב והרע ומוטלים כל כליך בחצר ביתך לא נשלמה מלאכתך אחרי החגים יתחדש הכל… במסע שלא נגמר בין שדות הצל ושדות האור יש נתיב שלא עברת ושתעבור שעון סמוי מן העין מצלצל לך לא נשלמה אהבתך אחרי החגים יתחדש הכל…
אני לא אוהבת לסכם, לא שכן לסיים. אבל לפעמים אין בררה אז הנני כאן, לא מבטיחה שזו הפעם האחרונה אבל גם לא מבטיחה אחרת. היי שלום שנת 2003 היי ברוכה שנת 2004

לא יודעת למה...

אבל דווקא השיר הזה מתחבר לי... זה הזמן לסלוח ביצוע: יואב יצחק מילים ולחן: לא ידוע גירסה עברית: יואב יצחק עוד ארוכה הדרך אל האושר רצופה היא מכשולים רבים עת לחייך לשמוח גם לדמוע אך מה יפים יפים הם החיים זה הזמן לסלוח לוותר לשכוח גם אם זה קשה שנינו יחד את הכל עוד נשנה לא צריך לברוח את האמת למרוח אני ואת לא נשנה את העולם הזה את שתי עיני נושא אני למעלה מבקש תשובות לשאלות אין מענה ואיש גם לא יודע האם בסוף הדרך ניפגש זה הזמן לסלוח... מאחלת לכולם שנת 2004 מאושרת יותר לכולם

זוכרת את איחולייך לראש השנה העברית?

אני משחזר אותם כאן. אנחנו יודעים איך השנה מתחילה, אבל לא מה יקרה במהלכה וכיצד תסתיים. לכן מה שחשוב הוא להיות אופטימי ולהאמין בעצמנו, שנדע להיות מאושרים גם אם הסיכויים לא נראים מבטיחים. שנה אזרחית טובה לכולנו.

s h o o s h a

New member
סוף הוא התחלה חדשה????

לפעמים סוף הוא התחלה של "סוף" אחר ועד כמה שזה נשמע נורא, עד כמה שרבים מאיתנו היו רוצים להאמין שזה לא נכון, הרי שהמציאות מוכיחה פעם אחר פעם כמה היא מסוגלת להיות "מפתיעה" בנכונותה. מתנת סוף שנת 2003 עבורי היה סוף. מתנת תחילת שנת 2004 עדין לא ממש ברור לי. יתכן שתחילתה תהא גם היא סוף של משהו ואולי לא "אחרי החגים יתחדש הכל..." שמעתי את זה יותר מידי פעמים לא בטוחה שנותר בי הכוח להמשיך להקשיב, להאמין, לקוות יש אנשים שנוטים להאמין בי, לסמוך עלי ויש להם סיבה טובה לכך הוכחתי את עצמי בעבר שאפשר אבל, אני, כאמור, היום כבר לא בטוחה יותר לא נפרדת, חלילה, מאיש (עוד לא) אבל גם לא יודעת מה יקרה, מה יהיה (מחר, אני אולי אהיה כה רחוקה?????) רק יודעת שכואבת ודואבת, בוכה ומבכה את "מתנת סוף שנת 2003" זה היה יותר מידי אפילו בשבילי - החזקה, הגיבורה, זו שהוכיחה שאפשר לסמוך עליה...

למעלה