האמן לי נתן,

האמן לי נתן,

אין לי ולא טיפת קשר עם טרייד ספוט, הקשר שלי עם חברות מט``ח הוא אך ורק ב 3 חברות מט``ח שכולם יושבות בחו``ל ובחלק מהם אני בקשר עם מי שקישר אותי לברוקר בחו``ל. אני לא עובד באף חברת מט``ח ולא מייצג אף אחד, מה שכן, אני ממליץ על אחד הברוקרים שאני עובד איתו ואני מאד מרוקו ממנו, אני יודע שאחד הדילרים הטובים שם מוכן להתקשר ללקוחות גדולים כשיש הזדמנויות טובות ולפתוח/לסגור עבורך, באופן אישי אני יכול לומר לך שבהרבה מקרים הוא הצליח יפה מאד, לכן, אם אתה רציני ומוכן לשמוע אני אתן לך פרטים נוספים, בהצלחה

natan82

New member
OK

תודה אני אזכור זאת....בכל זאת אני מקווה שאתה לא מדבר על SAXO.....אבל סבבה... תודה.

סקסו ענקיים,

אבל לא התכוונתי אליהם, לא נראה לי שקיים אצלם כזה שרות, אני מדבר על ברוקר ברמה בינלאומית אבל קטן יותר מסקסו, סקסו כמעט ברמה של סיטי. אם תרצה -בשמחה.

natan82

New member
עזוב...

סקסו...חחח ..חמודים אלה....יש להם כ 12 IB בארץ ועכשיו הם שמים על כולם פס...ונכנסים ישירות לשוק הישראלי.... מצחיק... בכל זאת...גדולים..דולים אך עדיין עושי שוק....לא שיש משהו רע בזה.... אבל אני אישית לא אוהב אותם ממספר רב של סיבות

המכור4

New member
לנתן

אני עובד עם סקסו בנק,אשמח לשמוע מהם הסיבות שגרמו לך לא להיות מרוצה מהם. מאוד חשוב לי לדעת האם הם אמינים??!! תודה

למעלה